- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Аз съм на прага да се откажа.. ден 4ти от 2 ниво ми беше днес. Не съм свалила нито на сантиметри, нито на килограми. Единственото, което още ме държи, е, че краката ми се стегнаха. Обаче сутринта стъпих накриво, кракът ми се поду и сега едвам стъпвам. Май-май утре ще ми се размине тренировката....
Никакво отказване. Ти го правиш едва от 14 дни, нима очакваш да постигнеш невероятни резултати за подобен кратък срок?
Красивата фигура изисква отдаденост, любов, внимание, време. Не става за ден, седмица, дори месец. Не забравяй, че организмът ти се нуждае от време да привикне към различен начин на живот и първите промени са вътрешни.
Ще съжаляваш след време, че страховете ти са погълнали това, което истински желаеш, но твой е изборът в крайна сметка.
Не забравяй обаче защо си започнала. Спомни си какво си мислеше преди започването на тренировъчната програма. Какво би казало сегашното ти 'аз' на това, което е било мотивирано и уверено първите дни? Какво би си казала- 'Продължи, обещавам, че ще си струва. Не спирай.' или 'Изобщо не си хаби силите да започваш, не си струва, ще се откажеш.'?
Push yourself to the limit.