- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Искам да попитам нещо /малко глупав въпрос,но просто не ми е ясно/.Вие кои упражнения изпълнявате? Имам впредвид,че те са две мацки отзад,които показват едно упражнение по два различни начина.Кой начин избирате и ако ги правите двата типа как /времето си тече,връщате назад ли?/ Много се извинявам,но просто се чудя,кои упражнения да правя![]()
Мацката в дясно показва по-лесния начин за изпълнение,а тази в ляво - по-трудния.Всеки избира кой от двата да прави според възможностите си.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Гледам мацката с варианта за начинаещи- имах проблем със сухожилие, който влоших с велоергометър и не искам да си насилвам късмета.
3-ти ден от първо ниво ми е.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз ги гледам и двете и се старая да го правя по-трудно,но ако виждам,че не мога правя лесния начин,за да не спирам.
Нали Джилиан постоянно повтаря,че не иска да спираме през цялото време,бла бла![]()
Я само ако може да ми кажете за вечеря дали е добре зелена салата с репички и малко краставивички ? Нищо не съм им слагала даже сол нямат!![]()
Започвам и аз. Приготвям си гиричките на по 2 килограма, че брат ми им е сложил тежести за по 10.Диета няма да спазвам, тъй като не качвам никакви килограми от моят си начин на хранене. Всичко, което искам е да се постегна и да си пораздвижа гърба, че имам голям проблем с него.
направих си ден 1 от 3 ниво ^^
не знам обаче аз ли нещо грешно правя или просто упражненията
са по лесни от 2 ниво,там направо се размазвах,
а сега се чувствам само леко изморена,не се натоварих много.
Може би защото по-трудните упражнения бяха с гирички пък
аз ползвам бутилки ;/
3 ден - завършен.
Честно казано ми доскуча от еднообразието в клиповете ... Ще го изкарам 10 дни,но не съм сигурна дали ще изкарам останалите 20![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Втори ден от второ ниво- doneИначе хубавото е ,че упражненията са коренно различни поне м/у първо и второ ниво и сега ми е по-интересно поне, понеже ми бяха писнали тези от първо. Засега вървим добре
![]()
НИВО 1
ДЕН ПЪРВИ:
Едвам слезнах по стълбите след упражненията. Явно краката са ми най-слабата зона в момента, и най-вече бедрата. Хареса ми, тонизиращо е и се прави доста бързо, което за мен е най-големият плюс. Ще видим докога ще го избутам, най-вече ме притеснява еднообразието. Ама ей го къде са 30 дни да минат.![]()
И аз да се разпиша- следя темата от доста време и се чудех дали да почна програмата или да правя други упражнения. Е, реших се да почна и аз. Предните дни от седмицата нямах възможност. Искаше ми се още вчера да я почна, но...не стана. Та днес, въпреки че ми дойде, се хванах и ден първи от първо ниво е направенЛеко се изморих, но до 10тия ден се надявам да нямам никакви трудности с упражненията
![]()
Момичета, много ми харесва програмата, обмислям и аз да я почна, но имам въпрос: тъй като имам проблеми с високия холестерол, личната ми лекарка ми препоръча плодуването на Лидия Ковачева (20 дни само на плодове и чай с мед + 10 дни захранване). Дали по време на плодуването би ми се отразило зле ако правя упражненията от програмата? В последните месеци съм доста физически активна, така че не смятам, че упражненията биха ме натоварили прекалено много, но пък и плодуването не е леко и за това се колебая дали да почна упражненията заедно с него или да изчакам да минат 20те дни и захранването и чак тогава?
Последно редактирано от Spider4eto : 03-28-2013 на 22:53
Момичета вчера след левел 3 нещо ми скимна и започнах да правя и тази програма :
http://www.youtube.com/watch?v=I5COzZlxaI4 беше разбиващо просто![]()
По принцип високия холестерол се получава от месни храни,аз си бях докарала такъв с високопротеинова диета.Преди месец си правих отново изследване беше си в нормата.Ябълките помагат доста при висок холестерол,не мисля,че само плодове е много полезно,включи и зеленчуци,овесени изделия,авокадото също е добро решение.Чесъна е адски полезен също.Препоръчвам вземането на ленено масло.
Не е така. Високият холестерол е резултат на усилената продукция в черния дроб и на висок тестостерон в масовите случаи. Все пак не бива да се изключва и фамилната хиперхолестеролемия- в 1 от 500 случаи.
Затва не е зле всяка година да си пускате липиден профил и кръвна картина, поне.
За виок холестерол изключително много се препоръчват ябълки- те свързват жлъчните киселини в храносмилателната система необратимо, а за производството на жлъчни киселини трябва точно холестерол. Не обърквайте детето с авокадо и зеленчуци, от които ефектът няма да е толкова главозамайващ.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ден 2-ри от ниво 3 -направен![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Много съм разбита за тренировка. Като се оправя /когато и да е това/, трябва ли да започвам пак първо ниво отначало?
Високият холестерол е от МАЗНО месо. Високопротеиновите диети са с пилешко, не свинско или агнешко.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичетаа, искам да ви попитам, тренирате/спортувате ли нещо друго освен тази програма. Аз например хода на танци ии се чуда как да ги комбинирам с програмата, през дните които съм на танци да Не правя програмата или ... ? вие какво ще кажете