.
Отговор в тема
Страница 29 от 68 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Прегледах почти цялата тема.

Като се знам каква съм, изобщо няма да съм постоянна..

т.е.. бих могла, при условие, че поне 1 час няма да има никой вкъщи (суета).. а тУва е трудно..

едит: 'ма не видях нито една снимка от някоя от вас да е поствала тип: 'преди и сега'! адииии :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Първи ден, първи левел - завършен. Супер е! Чувствам се горда, че не се предадох .

-Има ли наистина някой който да качи "преди и след" снимки" . Много ми е любопитно дали всъщност действа толкова добре.

Обръщам се към момичетата , които вече са на 2 и 3 ниво . Амии виждате ли някаква промяна в краката ?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от pandasaur Виж мнението
    Обръщам се към момичетата , които вече са на 2 и 3 ниво . Амии виждате ли някаква промяна в краката ?
    да, съществена.;
    пак съм на второ ниво, йей!)

Голям фен Аватара на .Wonder
    Goood mornin', lovelies<3
    Хайде аз да се престраша с една снимка, обаче нямам before снимка, съжалявам. Положението беше сходно, но по-отпуснато
    http://prikachi.com/images.php?images/244/6071244v.jpg
    Последно редактирано от .Wonder : 04-01-2013 на 07:40

Голям фен Аватара на Barbie47
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Хайде аз да се престраша с една снимка, обаче нямам before снимка, съжалявам. Положението беше сходно, но по-отпуснато
    Супер изглеждаш, продължавай в същия дух.

Цитирай Първоначално написано от Barbie47 Виж мнението
    Супер изглеждаш, продължавай в същия дух.
    Thank youuu :33

Ааа супер си Браво!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пропуснах петък и събота, неделя направих половин упражнение, но днес се надъхах да си изкарам тренировката.
    До тук имам 4 изрядни дни от първо ниво.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на weheartiit
    И на мен ми харесва ,браво . ^^
    Понеже следя темата и знам,че днес май ти е последен ден от
    цялата програма какво мислиш да тренираш сега. :3

Благодаря на момичетата по-горе <3
    Днес всъщност ми беше 9-ти ден от трето ниво, остава ми само утре. После мисля да започна Banish Fat Boost Metabolism Workout, която пак е на Джилиян, но като знам колко пъти ще си сменя решениетооо

^^ Вчера я направих преди 30 day shred. Почвай я... супер е програмата. По-дълга е, но не е толкова натоварваща, защото има повече време загряване и дори има по 5-6сек. почивка. Аз днес ще правя 9-ти ден от 2-ро ниво и после започвам 3-то. След това мисля или да я повторя още веднъж 30 day shred, или и аз да започна Banish Fat Boost Metababolism Workout.. има време

Цитирай Първоначално написано от Barbie47 Виж мнението
    ^^ Вчера я направих преди 30 day shred. Почвай я... супер е програмата. По-дълга е, но не е толкова натоварваща, защото има повече време загряване и дори има по 5-6сек. почивка. Аз днес ще правя 9-ти ден от 2-ро ниво и после започвам 3-то. След това мисля или да я повторя още веднъж 30 day shred, или и аз да започна Banish Fat Boost Metababolism Workout.. има време
    А Banish Fat Boost Metabolism цял месец ли да я правя, че май така съм намислила. Месец от нея и после някоя друга ще набележа. :3
    Последно редактирано от .Wonder : 04-01-2013 на 14:23

А Banish Fat Boost Metabolism цял месец ли да я правя, че май така съм намислила. Месец от нея и после някоя друга ще набележа. :3
    Ами като влезеш в youtube под видеото нали има коментари.. та аз там четох за едно момиче,което я правило така един месец и дори плакала в началото, защото и било много трудно, но пък каза, че имала страхотни резултати.

Супер фен Аватара на weheartiit
    И аз правих тази програма един път.Харсва ми,само че
    много си натоварвам краката с нея,направо после не си
    чувствам мускулите там ,защото повечето упражнения са
    с клекове иначе аз още съм на 3 ден от 3 ниво ,но от
    сега мисля какво да правя после.

Мега фен
    Град
    <3
    Абе от теЗ тренировки няма ли да се образуват груби мускули на ръцете/раменете/бедрата.. На Джилиян са ужасни.. :3

аз правих яките коремни преси преди малко

а какви упражнения мога да правя, за да си махна ъъъм любовните дръжчици?
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    И на мен ми се струва, че Джилиън прекалява с упражнения за ръце, а упражненията за корем страдат.
    Имала съм мускулна треска на корема точно един ден и то сууууперслаба. Като цяло на корема трудно ме хваща, това ме изпълва с надежда, че там някъде дреме мускул и чака да се покаже :д

Мега фен
    Град
    <3
    ами много е просто.. просто не правете упражненията с гирички и като цяло натоварванията на ръцете..

аз все още искам да разбера как да си стопя сланинките отстрани в талията..
    4XCOKИ

И на мен ми се струва, че се натоварват повече ръцете, а аз там не искам да имам много мускули, че тези, които имам сега са ми достатъчни. Пък и като цяло мен от всичкото натоварване след първия ден никъде не ме хвана мускулна, само леко напрежение в ръцете, а не вярвам, че корема ми е достатъчно добре развит (мускулите имам предвид), че да не ме хване мускулна там...та затова правя само до някъде упражненията с тежести, после без. Също мисля да увелича малко кардиото и упражненията за коремната област, защото аз там искам някакъв ефект....дали ще се получи..ще видим по- натам

Мега фен
    Град
    <3
    Мисля, че лицевите опори също правят супер гадни мускули на ръцете.. :3

Единственото упражнение, което знам за плоско коремче, е:

Сядате на ръба на легло/маса/нещо т.е. дупето ви да е на ръба, а краката във въздуха и така започвате да.. ъъм ..се свивате и с краката и с торса към краката (хич не мога да обяснявам.. и по този начин се напряга долната част на корема, която е и най-проблемна.. ;3
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Е какви мускули очаквате да направите на ръцете за един месец....най-много да ви се постегнат малко, ама като на Джилиян няма да станат не се притеснявайте.....на жената това и е работата все пак.
    Иначе аз днес пропускам тренировка по обясними причини и отивам да се тъпча с обезболяващи

Кога забелязахте първите видими резултати (ако има такива) от 30 day shred?

Лично аз след края на 1-во ниво някъде.. забелязах, че краката ми са по-стегнати, а също така и корема малко и паласките ми малко се стопиха, но аз правя за корем допълнително, защото на Джилиан наистина за корем упражненията са малко. Днес да си отчета- 9-ти ден от 2-ро ниво.

Супер фен Аватара на tonssy
    За мненията на предишната страница:
    Добре де- като не ви се натоварва коремът, а вие искате, що сами не включите допълнително преси ? Не пречи, няма да се пренатоварите. Ако не знаете какви, вземете идеи от други клипчета, има толкова различни видове....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си