- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Прегледах почти цялата тема.
Като се знам каква съм, изобщо няма да съм постоянна..
т.е.. бих могла, при условие, че поне 1 час няма да има никой вкъщи (суета).. а тУва е трудно..
едит: 'ма не видях нито една снимка от някоя от вас да е поствала тип: 'преди и сега'!адииии :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първи ден, първи левел - завършен. Супер е! Чувствам се горда, че не се предадох.
-Има ли наистина някой който да качи "преди и след" снимки" . Много ми е любопитно дали всъщност действа толкова добре.![]()
Обръщам се към момичетата , които вече са на 2 и 3 ниво . Амии виждате ли някаква промяна в краката ?
Goood mornin', lovelies<3
Хайде аз да се престраша с една снимка, обаче нямам before снимка, съжалявам. Положението беше сходно, но по-отпуснато
http://prikachi.com/images.php?images/244/6071244v.jpg
Последно редактирано от .Wonder : 04-01-2013 на 07:40
Пропуснах петък и събота, неделя направих половин упражнение, но днес се надъхах да си изкарам тренировката.
До тук имам 4 изрядни дни от първо ниво.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И на мен ми харесва ,браво . ^^
Понеже следя темата и знам,че днес май ти е последен ден от
цялата програма какво мислиш да тренираш сега. :3
Благодаря на момичетата по-горе <3
Днес всъщност ми беше 9-ти ден от трето ниво, остава ми само утре. После мисля да започна Banish Fat Boost Metabolism Workout, която пак е на Джилиян, но като знам колко пъти ще си сменя решениетооо![]()
^^ Вчера я направих преди 30 day shred. Почвай я... супер е програмата. По-дълга е, но не е толкова натоварваща, защото има повече време загряване и дори има по 5-6сек. почивка. Аз днес ще правя 9-ти ден от 2-ро ниво и после започвам 3-то. След това мисля или да я повторя още веднъж 30 day shred, или и аз да започна Banish Fat Boost Metababolism Workout.. има време![]()
И аз правих тази програма един път.Харсва ми,само че
много си натоварвам краката с нея,направо после не си
чувствам мускулите там ,защото повечето упражнения са
с клековеиначе аз още съм на 3 ден от 3 ниво ,но от
сега мисля какво да правя после.
Абе от теЗ тренировки няма ли да се образуват груби мускули на ръцете/раменете/бедрата.. На Джилиян са ужасни.. :3
аз правих яките коремни преси преди малко
а какви упражнения мога да правя, за да си махна ъъъм любовните дръжчици?![]()
4XCOKИ
И на мен ми се струва, че Джилиън прекалява с упражнения за ръце, а упражненията за корем страдат.
Имала съм мускулна треска на корема точно един ден и то сууууперслаба. Като цяло на корема трудно ме хваща, това ме изпълва с надежда, че там някъде дреме мускул и чака да се покаже :д
ами много е просто.. просто не правете упражненията с гирички и като цяло натоварванията на ръцете..
аз все още искам да разбера как да си стопя сланинките отстрани в талията..![]()
4XCOKИ
И на мен ми се струва, че се натоварват повече ръцете, а аз там не искам да имам много мускули, че тези, които имам сега са ми достатъчни. Пък и като цяло мен от всичкото натоварване след първия ден никъде не ме хвана мускулна, само леко напрежение в ръцете, а не вярвам, че корема ми е достатъчно добре развит (мускулите имам предвид), че да не ме хване мускулна там...та затова правя само до някъде упражненията с тежести, после без. Също мисля да увелича малко кардиото и упражненията за коремната област, защото аз там искам някакъв ефект....дали ще се получи..ще видим по- натам![]()
Мисля, че лицевите опори също правят супер гадни мускули на ръцете.. :3
Единственото упражнение, което знам за плоско коремче, е:
Сядате на ръба на легло/маса/нещот.е. дупето ви да е на ръба, а краката във въздуха и така започвате да.. ъъм ..се свивате и с краката и с торса към краката (хич не мога да обяснявам..
и по този начин се напряга долната част на корема, която е и най-проблемна.. ;3
4XCOKИ
Е какви мускули очаквате да направите на ръцете за един месец....най-много да ви се постегнат малко, ама като на Джилиян няма да станат не се притеснявайте.....на жената това и е работата все пак.
Иначе аз днес пропускам тренировка по обясними причини и отивам да се тъпча с обезболяващи![]()
Кога забелязахте първите видими резултати (ако има такива) от 30 day shred?
Лично аз след края на 1-во ниво някъде.. забелязах, че краката ми са по-стегнати, а също така и корема малко и паласките ми малко се стопиха, но аз правя за корем допълнително, защото на Джилиан наистина за корем упражненията са малко.Днес да си отчета- 9-ти ден от 2-ро ниво.
За мненията на предишната страница:
Добре де- като не ви се натоварва коремът, а вие искате, що сами не включите допълнително преси ? Не пречи, няма да се пренатоварите. Ако не знаете какви, вземете идеи от други клипчета, има толкова различни видове....