.
Отговор в тема
Страница 3 от 68 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ЗАКУСКА(6:45): 1) Голяма ябълка (~300гр)+средно голям банан.
    2) Препечена филийка пълнозърнест хляб (без брашно) намазана с фъстъчено масло и половин банан/ябълка.
    3) Отново препечена филийка отгоре с извара или с намачкано твърдо сварено яйце с една лъжица лека майонеза + домат/краставица.
    4) 1 нормална ябълка (нарязана) + половин банан (нарязан) + 2 блокчета черен шоколад (85% какао) + 1/3 кофичка кисело мляко (4,5%)
    ВТОРА ЗАКУСКА(10:15): Кафе ( аз го пия със сметана и мед(ако съм си вкъщи с подсладител и 2 супени лъжици мляко), честно казано дори не ми се прави труда да пресметна колко калории излиза.) + пълнозърнести бисквити(3/6бр, зависи колко ми се яде). Вместо бисквитите понякога ям пак ябълка/банан.
    ОБЯД(13:30): Попринцип за обяд ям някакви зеленчуци ( силно казано салата, тъй като слагам само сол, а понякога и без нея минавам) и месо или варива(нахут, боб, леща). Пилешка или картофена супа също ме устройват. Да речем, половин краставица+1 средно голям домат+100-150гр вратна свинска пържола на скара/Маруля+репички+риба тон+краставица+домат (рибата тон я замествам с пилешки гърди понякога). В салатите си добавям и ядки понякога и задължително ленено семе.
    СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА(16:00-16:30): Някакъв плод + чай.
    ВЕЧЕРЯ(18:30-19:00-19:30): Колкото и странно на някои да им звучи, аз овесените трици ги ям вечер. Много по-леко ми е, отколкото след като изям цяла салата или някаква манджа + това съм сита. Освен това през нощта перфектно ми изчистват червата. 1/3 кофичка кисело мляко+2 супени лъжици трици+нарязани сурови ядки(бадеми, кашу, лешници)+стафиди.
    Към 9 часа, ако огладнея хапвам някакъв плод/зеленчук или си правя пуканки без мазнина и сол.
    Вечер си приготвям за сутринта 1с.л. кисело мляко + 1с.л. ленено семе (мляно). Като стана преди да ям каквото и да е било друго го изяждам.
    Пия по минимум 2,0-2,5л вода на ден.
    Това направо го копирах от темата за диетите, защото и там ме бяха попитали. Иначе г/д всеки ден пиша в темата за дневното меню.
    Вместо да ядеш шоколад си направи нещо сладко сама, естествено нещо без захар, брашно, масло... хапни някакъв плод или черен, вярно, по-друг е вкуса, но пак е нещо, освен това е и полезен.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    А при мен проблемът е, че на ден ми оставят примерно 2-3лв(понякога 5), а вкъщи почти никога няма храна, просто се готви толкова, колкото за вечеря, защото като остане храна за следващия ден, всеки си върти носа и не иска.. Та, оттам разполагам с някакви-никакви парички, а да тръгна да си купувам меса и салати с тези 2лв, леко няма как да стане.. Накрая става така, че си хапвам един кроасан и това е.. :/

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Как ги правиш тези пуканки без сол и мазнина?
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    ЗАКУСКА(6:45): 1) Голяма ябълка (~300гр)+средно голям банан.
    2) Препечена филийка пълнозърнест хляб (без брашно) намазана с фъстъчено масло и половин банан/ябълка.
    3) Отново препечена филийка отгоре с извара или с намачкано твърдо сварено яйце с една лъжица лека майонеза + домат/краставица.
    4) 1 нормална ябълка (нарязана) + половин банан (нарязан) + 2 блокчета черен шоколад (85% какао) + 1/3 кофичка кисело мляко (4,5%)
    ВТОРА ЗАКУСКА(10:15): Кафе ( аз го пия със сметана и мед(ако съм си вкъщи с подсладител и 2 супени лъжици мляко), честно казано дори не ми се прави труда да пресметна колко калории излиза.) + пълнозърнести бисквити(3/6бр, зависи колко ми се яде). Вместо бисквитите понякога ям пак ябълка/банан.
    ОБЯД(13:30): Попринцип за обяд ям някакви зеленчуци ( силно казано салата, тъй като слагам само сол, а понякога и без нея минавам) и месо или варива(нахут, боб, леща). Пилешка или картофена супа също ме устройват. Да речем, половин краставица+1 средно голям домат+100-150гр вратна свинска пържола на скара/Маруля+репички+риба тон+краставица+домат (рибата тон я замествам с пилешки гърди понякога). В салатите си добавям и ядки понякога и задължително ленено семе.
    СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА(16:00-16:30): Някакъв плод + чай.
    ВЕЧЕРЯ(18:30-19:00-19:30): Колкото и странно на някои да им звучи, аз овесените трици ги ям вечер. Много по-леко ми е, отколкото след като изям цяла салата или някаква манджа + това съм сита. Освен това през нощта перфектно ми изчистват червата. 1/3 кофичка кисело мляко+2 супени лъжици трици+нарязани сурови ядки(бадеми, кашу, лешници)+стафиди.
    Към 9 часа, ако огладнея хапвам някакъв плод/зеленчук или си правя пуканки без мазнина и сол.
    Вечер си приготвям за сутринта 1с.л. кисело мляко + 1с.л. ленено семе (мляно). Като стана преди да ям каквото и да е било друго го изяждам.
    Пия по минимум 2,0-2,5л вода на ден.
    Това направо го копирах от темата за диетите, защото и там ме бяха попитали. Иначе г/д всеки ден пиша в темата за дневното меню.
    Вместо да ядеш шоколад си направи нещо сладко сама, естествено нещо без захар, брашно, масло... хапни някакъв плод или черен, вярно, по-друг е вкуса, но пак е нещо, освен това е и полезен.
    Ами, аз лятото сладкото съвсем го бях спряла и го заменях с плодове, но през зимата няма кой знае какъв избор на такива, пък и като цяло се отпуснах. Трябва да си измисля някаква алтернатива за закуската, защото ям в училище и или не закусвам, или си нося някакъв плод от вкъщи. Ноо най-големият ми проблем е фактът, че едва се сещам да пия вода. Сега, като спазвам хранителен режим, пак не изпивам повече от 1,5 л., а преди максимумът да ми е бил 500мл.

Иначе най-интересно от начина ти на хранене ми беше това с овесените трици, признавам ;д Но пък ми звучи логично.

Град
    Карлово <33
    PullMeCloser, купувам си зърна в пакетче, където продават сурови ядки, би трябвало да има и царевица. Просто ги слагам в една купа, отгоре една чиния и в микровълновата.
    Триците откакто ги ям вечер, съм забравила вкуса на манджите на мама. :Д То в България все едни такива неща се готвя, че направо не ми се говори... месо с въглехидрати, ама нормално, все пак важното е да се наядеш и да си сит дълго време.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Alisha28 Виж мнението
    Ами, аз лятото сладкото съвсем го бях спряла и го заменях с плодове, но през зимата няма кой знае какъв избор на такива, пък и като цяло се отпуснах.
    Е как зимата да няма плодове...........
    Сезонът просто ти е един вид оправдание (междудругото повечето хора го използват). Пак свързано с това: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...MP8hHdYT-jrgvg

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от RainBerry Виж мнението
    А при мен проблемът е, че на ден ми оставят примерно 2-3лв(понякога 5), а вкъщи почти никога няма храна, просто се готви толкова, колкото за вечеря, защото като остане храна за следващия ден, всеки си върти носа и не иска.. Та, оттам разполагам с някакви-никакви парички, а да тръгна да си купувам меса и салати с тези 2лв, леко няма как да стане.. Накрая става така, че си хапвам един кроасан и това е.. :/
    Киселото мляко е 50-60 стотинки,овесените трици-70 ст,овесените ядки около 1-1.30,един плод в зависимост от размера е до лев максимум.Хем хранително,хем здравословно,а и евтино.Аз често си правя овесена каша,много е вкусно.

Toва ми беше закуската

За обяд идеално
    Последно редактирано от Zaharinka : 03-02-2013 на 13:34

Съгласна съм с Pamaa,че самото хранене трябва да се промени изцяло,тук се сещам,че скоро четох история,в която момиче разказва за това,че е била винаги слаба около 40-45 килограма и затова се тъпчела с много вредни храни,след време отива на преглед и разбира,че холестеролът и е адски завишен и сърцето и страда от това,т.е. мазнината от храните не и е засядала в тъканите,а във вените,което е много по-лошо,от тогава тя самата казва,че яде балансирано и пълноценно.Според мен дори и плодовете и зеленчуците да са пълни с пестициди е по-добре да се стремим към тях.

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Е как зимата да няма плодове...........
    Сезонът просто ти е един вид оправдание (междудругото повечето хора го използват). Пак свързано с това: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...MP8hHdYT-jrgvg
    Не си ме разбрала правилно, аз не се оправдавам и ям най-малко по два плода на ден, но пък и ти признай, че изборът е ограничен, т.е. плодовете през лятото са много по-разнообразни.

Да де, схванах ти мисълта.. За плодовете само си разсъждавам :Д Еми, българските- да. Аз банани целогодишно си ям, сега наблягам на цитруси- портокали, мандарини, грейпфрути, помело, ако щеш; кивита, ябълки, круши. Не че и сега не се продават ягоди и малини, ама на всички ни е ясно как са отгледани. А иначе летните и на мен са ми любими <3

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^^^ Колко вкусно изглеждат!
    Понеже ходя на фитнес 3 (понякога 4) пъти в седмицата, мисля да ги правя през дните, в които не ходя.
    Тъп въпрос: Level 1 го правя 1 ден, на следващия ден Level 2 и на по следващия Level 3 и така ги редувам, така ли? Или 30 дена Level 1, след дова 2и3 ?
    Последно редактирано от katii : 03-02-2013 на 14:24
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Карлово <33
    10 дена от всяко ниво.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Кати, първо ниво се прави десет дни, следващите десет дни са второ ниво и дните от ден 20 до ден 30 са левел 3. :3

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Да, има логика. Мерси много за отговорите. (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Момичета, как се справяте с лицевите опори? Аз не мога да направя дори една, а в левел 1 правят доста.. не знам какво да правя.

Цитирай Първоначално написано от roshlichka Виж мнението
    Момичета, как се справяте с лицевите опори? Аз не мога да направя дори една, а в левел 1 правят доста.. не знам какво да правя.
    И аз преди бях като теб и единственият ефективен начин, който ме научи да ги правя, са самите лицеви опори. Дишаш, буташ, опитваш, падаш, опитваш пак. Сила. Правиш колкото можеш, почиваш, опитваш пак.

Иначе пробва ли този по-лесният начин с кръстосаните крака?

Ами то има опростен вариант гледай момичето с зеления потник

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    аз лицевите ги правя на стена ..иначе е абсурд да направя и една,ръцете ми са адски слаби
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от roshlichka Виж мнението
    И аз и една не мога да направя, адски слаби ръце имам ... Много се ядосвам така. -.-

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Киселото мляко е 50-60 стотинки,овесените трици-70 ст,овесените ядки около 1-1.30,един плод в зависимост от размера е до лев максимум.Хем хранително,хем здравословно,а и евтино.Аз често си правя овесена каша,много е вкусно.
    Мда, това е така. В училище редовно си мъкна трици, защото като си взема голям пакет, те отиват за няколко дена.. и си слагам и най-често банан заедно с триците, и става бомба.
    Колкото до лицевите - правя ги на колене, така ми се получават.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И аз не можех да правя лицеви, в началото правех по 1-2, максималното ми беше 3. С времето се свиква, няма как да се научиш да ги правиш, ако не започнеш. Както с тичането. В началото се задъхваш, с времето започваш да тичаш на все по-големи разстояния.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз днес направих тренировката и на мен ми бяха трудни лицевите опори,
    но като цяло не ми беше много натоварваща.
    И гирички нямам и имам чувството,че така няма ефикасност от упражненията,които правя.
    Пробвах с две шишета (от по 1л.),но ми е много трудно да ги хващам .
    И също забелязвам,че пия много малко вода. ;х Ако не се наблюдавам и силя
    пия сигурно по 500 мл. на ден.На тренировка едвам-едвам една чаша.
    Много кофти,ще се науча обаче да пия! :Д
    Последно редактирано от weheartiit : 03-02-2013 на 18:37

Абе как издържате с толкова малко вода ? Аз не мога да не изпия поне 2 литра.

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Абе как издържате с толкова малко вода ? Аз не мога да не изпия поне 2 литра.
    Ахах, и аз това се чудя на много хора, аз като седна не усещам как пресушавам шишетата едно след друго, а ако се разхождам някъде съм същинска водопоглъщаща централа D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си