.
Отговор в тема
Страница 34 от 68 ПървиПърви ... 2430313233343536373844 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Супер фен
    Град
    България
    Level 1,Day 3 стискайте палци да продължавам. И междудругото взима ли се почивка между нивата?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 това ли е Level 1? Не мога да ги изтегля тия програми, то поне в youtube да ги гледам, че съм се надъхала супер много

18 март:
    бедро 54см
    ханш 92см
    талия 63 см
    прасец 34 см
    /това съм мерила само/

вчера 8 април
    бедро 51 см
    ханш 89 см
    талия 59 см
    прасец 32 см

Кантара показва +2 кг тоест 52,което е доста интересно,висока съм 171

Имам снимки befora and after,но нямам намерение да ги качвам....
    Има разлика и сантиметърът и огледалото го показва..трябва да си изчисля % подкожни мазнини,за да видя как са там нещата.

If she can do it, so do you!!!!!!!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението

If she can do it, so do you!!!!!!!
    Тая, яко ме радва!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Днес я правих за първи път. Беше ми трудно и адски ме боля дясната страна на гръдния кош. Сега не си чувствам ръцете и ми е трудно да пиша.
    Казвам си, че с времето ще ми става по - лесно, че ще имам хубаво тяло, че няма да се срамувам от тялото си, че не ме боли мен, а гадните мазнини. Искам да успея.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мацоранки, напоследък ям като разпрана, но имам спад в сантиметрите покрай Джилиан! Дрехите ми стоят по много различен начин, а съм споделяла за неуспехите и прекратяването на програмата заради боледуване. Факт е, че се шляя на първо ниво от близо 3 седмици и скоро го започнах отначало, но не съм си и помисляла, че ще извая такива крака и ще имам такъв корем при плюскане по ресторанти

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Аз напоследък се измързеливям - странна дума, което никак не ми харесва.
    Ако правите нещо успоредно с програмата, кога го правите? Аз съм направо изцедена след нея, а не ми се губи време да се къпя по 4 пъти на ден.

Тая мадама отгоре много яко си е забила силиконче обаче.

Супер фен
    Град
    България
    Level 1,Day 4
    Не си чувствам краката,в училище като изкачвам или слизам по стълбите си е пълно мъчение
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Не си чувствам краката,в училище като изкачвам или слизам по стълбите си е пълно мъчение
    Same story. Успокоявам се с това, че явно упражненията действат. Едва втори ден ми е, адски ме боли, но не искам да спирам. Ще си сменя гирите с такива от 1 кг.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Level 1,Day 4
    Утре-вдругиден ще ти мине. Ходи със събрани крака само, че иначе изглежда мегазле :Д

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Днес ми беше последният ден от 1во ниво, нямам търпение утре за 2ро, стискайте палци А до 5тия ден и аз имах мускулна треска, странното е, че беше само на прасците.

Ей този блог ми действа много надъхващо- http://beforeandafterfatlosspics.tumblr.com/ пълно е с фрапиращи трансформации

Мега фен Аватара на Blab
    ^интересно е как им се отразява на самочувствието при повечето.
    това прави цялото занимание смислено;

//и аз съм доволна от програмата на Джилиан;

Омг, ох ох ох, току що завърших първи ден от 2ро ниво. На последното упражнение за abs бях:

Супер фен
    Град
    България
    Level 1,Day 5
    Прасците ме болят много,неописуема болка,а когато изкачвам стълби-да не говоря.
    Момичета,сигурно питам за 93183913183 път,но моля ви кажете ми какво ограничавате и какво ядете,докато правите програмата?Ако си ям нормално,смисъл ограничавам сладки и всичко пакетирано,а иначе вкъщи си ям,ще има ли резултат.
    Междудругото съм видяла,че талията ми се е смалила не съм се мерила,обаче имам снимки от първия ден и днес като се гледам в огледалото и просто бях в шок,за 5 дни се е смалила

Наблягай повече на свежите храни- плодове и зеленчуци. Ако не ядеш снаксове, сладко, различни джънк фуудс, със сигурност ще има резултат.

И една моя снимка преди/след като след е от миналата година

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto Виж мнението
    Наблягай повече на свежите храни- плодове и зеленчуци. Ако не ядеш снаксове, сладко, различни джънк фуудс, със сигурност ще има резултат.

И една моя снимка преди/след като след е от миналата година
    Продължавай в същия дух.Много добри резултати

Голям фен
    Град
    София
    ^Бравос! Добри резултати!
    Queen of the Damned

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Супер си!
    Огромна разлика,особено в лицето.
    Аз имам малко бузи и ми се иска и те да се свалят ;д

anonymous708973
    Guest
    Тъпото е, че са по-пълничките много повече им личи.
    Аз имам да свалям малко от корема и талията и просто нъц! Не съм мръднала на обиколки, обезкуражих се, пропуснах 4 дни... днес продължавам с второ ниво, ще го изкарам до вторник вкл. и почвам трето. Успоредно ще правя и за корем нещо, вероятно онова 8-минутното.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    днес започнах 3тото ниво ...най-хубаво е от всичките ! Комбинирам го с 8 min abs и 8 min buns
    Hostis Honori Invidia

Пантерке, недей да губиш мотивация, то последните килограми за сваляне са най-трудни. С постоянство откъм тренировки и правилно хранене ще ги изчистиш мазнините!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    ниво 1, ден 3ти.
    Мисля, че най - сложното мина - оживях след първия ден и въпреки, че ме болеше ужасно продължих. Болката намалява. Навих и мама да я пробва ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си