- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
впечетляващо!
хайде, момичета, после кажете дали са добри резултатите.. аз за момента разчитам да джогинг и фитнес..
Момичета, вие спазвате ли някакви хранителни режими с упражненията? Аз само съм спряла газираното и съм в процес на спиране на сладкото, но се чудя дали не трябва още нещо.
ЛЕЛЕ ХОРА, някой резултати са пОТРЕСАВАЩИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Няма как, почвам и аз! Успех на всички, успех и на мен щото принципно не съм една от най-мотивираните, но гледайки някой от снимчиците........
http://24.media.tumblr.com/764f5a8ed...fd6bo1_500.jpg това просто ми взе ума, при положение че съм по-слаба от лявата снимка, за 30 дни ако съм сериозно не знам кво мога да постигна :ООО чудеса!![]()
![]()
Последно редактирано от brokeninside13 : 04-15-2013 на 07:25
^ Това е една съфорумка,но тя каза,че не е постигнала тези резутати с
тази програма,а с тази - http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w
(те повечето упражнения са подобни де).Но след това не знам с какво е
продължила.![]()
аз пък искам да се похваля ,че започвам 2 седмица от Ripped in 30 и вече започват да ми се показват плочките..правя снимки и след като свърша цялата програма ще кача да видите и вие има ли резултат ..))
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Ripped in 30 има ли я в Замунда?
Препполагам е по-трудна от 30 day shred?
Има я в 4shared..Ами да ти кажа, ако си свикнала с натоварването не е трудна..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Ще я пробвам.
Днес правих Banish Fat /писах в друга тема/ и направо ме размаза.не съм кой знае колко тренирана![]()
Day 8, Level 3 - doneМалко остана от тази програма и ще започна друга....може би Ripped in 30. Вече свикнах всеки ден да тренирам и не ми се ще да спирам.
Веееерно ли? Някой може ли да каже кое е по натоварващо, по ефективно от двечките?
Евалата правя на момичето обаче, не мога да спра да я гледам таз снимчица, признавам си!
Ау как искам и аз вече да съм на това 'ниво' ахахах Интересно ми е, преди това тренирала ли си нещо, някъв тренинг да имаш?
В последните 3-4 години не....само велоергометър чат-пат, но не и системно. Преди това бях малко фитнес маниачка, но беше отдавна. Спорт никакъв не съм тренирала, а най-голямата ми болка е ,че няма нещо, което да ненавиждам повече от тичането....това доста затруднява нещата.
Разликата м/у двете снимки е 3 месеца, да отблежа. :Д Иначе резултата е главно благодарение на кардио тренировките, които в момента ми се струват пълна глупост и ако можех да се върна назад във времето не бих се наказвала така...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Pamaa какво имаш предвид? стана ми интересно![]()
Памаа, моля те, дай си пак тъмблъра. Направих си нов и искам пак да те следвам. ^^
Аз се притеснявам. че няма да подействат упражненията, не чувствам промяна в корема. Вярно, че има време, но....
Утре приключвам с програмата...йей, радвам се,че си я изкарах докрай![]()
Утре започвам 2.ро ниво![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Аз съм най-големия срам за темата! Започнах първо ниво и се разболях. Не успях дори да го презполовя. Започнах го отначало, но 3 дни преди края му останах без нет и не съм правила упражненията.
Ефект има, обаче се чудя какво да правя- да стартирам пак първо ниво или да изкарам последните 3 дни и да минавам на 2...
Какво ще ме посъветвате?
Между другото за ефекта- дори и критичната маминка го отбеляза.![]()
Вече не съдя само по дрехите- и огледалото казва друго![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Здравейте хора ;Д
От утре мисля и аз да почвам програмката. В момента,за жалост, съм като дясната снимка http://24.media.tumblr.com/764f5a8ed...fd6bo1_500.jpg
Да ви попитам за Banish Fat-а цялата ли трябва да се прави или е като шред-а постепенно?
fakesmiles, правех супер много кардио (60-90минути) и ядях ПРЕКАЛЕНО малко (600-700калории на ден), през цялото време се чувствах ужасно... Откакто си ям по повечко и си вдигам тежести е друго нещо, обаче. :}
http://itisnotadiet.tumblr.com/
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Така си и мислех,че това имаш предвид,но да питам ;д
Тази Banish Fat как я издържаше докрай?
Страшна работа е!
kalpazanka аз съм същата,все нещо ме спираше сега пак съм почнала,но правих и разни други неща.
все сменям нещо,пробвам различни програми...утре май пак ще правя първо ниво ;д
Нямам никакво време за тия упражнения, баси. С тая втора смяна... сутринта съм кашо кашкавал, никакъв шанс за упражнения. Утешавам се, че вървя повече - ходих до даскало 2 пъти пеша вече, пък си е нещо като 4 км. Ще гледам вечер поне едни упражнения за корем да правя - като ония 8 mimutes abs, ама за друго - никакво време...
И аз ще почвам вече 30 days shred, имам нужда от малко стягане.
Pamaa може ли да кажеш и какви други програми или упражнения
отделни си правила,какво кардио.Някакви клипчета,нещо.![]()
При мен корема изобщо не е намалял, чудя се дали изобщо ще намалее щом приключа програмата.
Но се оказа, че имам повече воля отколкото предполагах.