- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Можете ли да ми предложите какво да ям след тренировка? Знам, че трябва да се приемат протеини и въглехидрати, но не се сещам за варианти какво ТОЧНО да ям.![]()
В неделя започвам трето ниво![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Аз в момента съм на 5 ден/ниво 2.Дано до 30-ят ден да има ефект.
Да не се яде или да се яде? Понеже аз знам, че е желателно час или дори 30 минути след тренировка да се яде ....най-добре протеини и въглехидрати, но не мазнини. Някой да ме поправи ако греша
П.С Утре започвам втората седмица от Ripped in 30...определено на мен ми е по-натоварваща от 30DS, а съм все още в началото.
Последно редактирано от TrueStory : 04-25-2013 на 19:02
На 8ми май ще приключа, но въпроса ми е да почна ли ripped in 30 или да правя клекове и да бягам?
^ може да ги съчетаеш.
първата седмица от ripped in 30 изобщо няма да ти се стори
трудна,след като си направила 3 ниво от 30ДС.
Сега видях, че ако почна ripped ще я приключа на 8 май. Когато свърша шреда ще си почина и я почвам /дано не се чувствам акто бита, като беше отначало при шреда/, ще видя кога ни обръщат смените и ще ходя да бягам на стадиона, нищо че все още ме е срам от тялото ми.
Решила съм, че ще се променя.
не знам ,аз дори не завърших напълно 30ДС стигнах някъде до
5-6 ден на 3 ниво и след това реших да пробвам първата седмица от
ripped .Направих само обаче един ден защото не се натоварвам с тази
програма.Ами не е голямо натоварването,кардиото е по-лесно и
монотонно от 1 ниво на 30ДС .Поне аз така мисля де.![]()
Okay почвам го днес,защото най-накрая си наложих диета.
Ще ъпдейтвам.
Целувки.
Е какво понеже няма Jumping Jacks не е натоварващо ли? Има го и тоя момент,че сигурно всички сме били най-гроги на 1во ниво от 30ДС, понеже още си в началото, мъчи те мускулна треска и т.н. Обаче аз на 5-6 ден от 3то ниво реших да направя допълнително и тренировката от 1во, за да видя как ще се чувствам.....еми много по-лесно ми беше след като бях минала и през 2ро ниво.
Абе относително е....едни упражнения могат да ми се сторят лесни на мен, на друг трудни и vice versa...трябва да си се пробва.
И аз си мислех, че първо ниво е невероятно трудно, че няма как да се справя и т.н.
Някой да има отзиви за Les Mills Combat?
^ Аз съм подскачала на техните клипове и направо се влачех по земята след като свършат. И то на body jam, които са по-леки от body combat.
Изобщо нямах в предвид Jumping Jacks .
Просто самите упражнения са по-лесни.
Няма да споря де .
Просто,момичета просто пробвайте за справка - insanity .
Просто това е програмата,която наистина мога да нарека ТРУДНА .
Мъча се с нея ,мъка ми е като я правя .
След това кажете и,че първо ниво от рипеда е трудно.
Ако си си тренирал преди да почнеш програмата ,наистина обаче
тренирал ,а не само така да се пишеш.
Пак си е до човек де .
Иначе разбирам да ти се стори натоварваща де,
ако преди нея не си правил нещо и тепърва започваш.
Всяко начало е трудно.
Аз все още не съм свикнала с много от упражненията,които
правя и издъхвам на тях.
Всеки трябва да си знае възможностите. Аз на дадения етап не се наемам с Insanity....може би след време като съм в по-добра форма и съм по-издръжлива. Мисълта ми беше просто,че Ripped си е по-трудна програма от 30ДС...днес се убедих напълно след 1ви ден от втората седмица.
Така,ввпечатленията ми след първи ден на ниво едно:
Много ми е приятно,когато слушам Джилиан как нахъсва и казва неща от типа на "Не се отказвай" . Карат те да се замислиш, наистина как 300 килограмови стават по 70.. (: Евала момичета. Днес ден втори, усещам лека болка в предмишницата и прасците си, но нищо повече. Продължаваме.
успех ти пожелаваминаче и аз много харесвам Джлиан като треньор
Днес сутринта ходихме с една приятелка да багяме може би около километър +. След това вкъщи направих 4 ден от 30ДС и чистих с прахосмукачката (доста е изморително). Сега не си чувствам краката, но усещам как се стягам и наистина има разлика в огледалото. Чувствам се много по-жизнена и пълна с енергия![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
^Глупости само!![]()
Queen of the Damned
10 дни режим, 5 дни Джлиан и съм -3 кг. Много съм доволна от себе сиПоне ме стимулира да продължавам.