- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
:Д:Д Ахах, точно - докато се усетя и трябва пак да си пълня шишето![]()
Последно редактирано от tonssy : 03-02-2013 на 19:06
Преди и аз бях така,наливах се много мощно !
Сега обаче не знам,забравям,не изпитвам нужда.Пия много сокчета (което хич не е добре)![]()
Аз, ако не пия вода, имам чувството, че мозъкът ми се спаружва като стафидка и почва да ме боли глава!:Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Тия подскоци ми разказват играта -.- както и там, където гиричките се вдигат нагоре.Днес ми е втори ден, имах някаква мускулна треска от вчера, но не я усетих по време на тренировката. Затова пък спирах на повече места -.- Много се ядосвам така :@
За водата, сега съм си паркирала под носа една голяма чаша и си пийвам :d но по принцип почти не пия, не знам защо.
Момичетаа, от утре(понеделник) ме бройте и мен. Много не надъхах от коментарите ви и снимките които сте пуснали.Ако наистина се получават такива резултати ще съм адски щастлива. Също ходя на фитнес и аеробика, спазвам хранителен режим и правя Пилатес от Ютюб ;Д
Днес преписах упражненията на лист в случай, че нямам достъп до Интернет или компютърът ми не работи. Реших да ги напиша и тук, ако някой има подобен проблем или видеото не му тръгва.
LEVEL 1:
ЗАГРЯВКА:
~кръстосване на ръце - 30 сек
~мелница с ръце - 20 сек
~Jumping Jacks (JJ) - 20 сек
~кръгове с кръст - 25 сек
~развъртане на коленете -20 сек
~JJ - 25 сек
СИЛА x2 (повтаря се два пъти серията от упражнения):
~лицеви опори -35 сек
~клек с гири в ръце (ръцете горе, когато сме в долна позиция на клека, а в изправено положение- ръцете на 90 градуса) - 1 мин
КАРДИО x2 (повтаря се два пъти серията от упражнения):
~JJ -30 сек
~скок на въже - 30 сек
ABS :
~коремни преси, крака скънати в коляното- 50 сек
~крака на 90 градуса, сгънати в коляно, вдигаме и отпускаме кръста - 30 сек
~клек позиция, гири на коленете, издърпваме ръцете зад кръста - 35 сек
~***единият крак отпред, гири в ръцете, клякаме и вдигаме гирите до гърдите, след това ги спускаме - 1 мин
***Първа серия: единият крак отпред, Втора серия: другият крак отпред.
КАРДИО x2 (повтаря се два пъти серията от упражнения):
~ритник по дупето -35 сек
~клек позиция и удряме юмруци - 30 сек
ABS:
~***краката сгънати в коляно, единият е качен върху другия, ръцете са зад главата, надигаме се към този крак, качен върху другия (страшно обяснение дадох, думи нямам)- 35 сек
***първа серия :единият крак върху другия, втора серия: другият крак.
~легнали на земята, крака сгънати в коляно, ръце настрани, хванали гири и сгъваме, настрани и сгъваме, настрани и сгъваме и т.н. - 35 сек
~разкрачени, гири в ръцете, гирите стоят на бедрата и ги вдигаме пред погледа, когато се навеждаме към единият крак, след това към другият крак и т.н. - 1 мин
КАРДИО:
~JJ - 30 сек
~ритане по дупето - 30 сек
~крака в клек позиция и удряме юмруци - 30 сек
~скок на въже - 35 сек
ABS:
~ръце зад тила, краката на колело, повдигаме се към крака, който е по-близо до гърдите ни, след това сменяме и т.н. - 1- 2 мин
"ОХЛАЖДАНЕ":
~разтягане към краката - 2 мин
Последно редактирано от .Wonder : 03-03-2013 на 09:19
Свалих го,но не би ли трябвало да са 3 различни клипа за 3те различни нива?
Ако съм разбрала правилно трябва да редувам клипчетата така- Първи 10 дни правя само клипче 1 .. втори 10 дни само клипче 2 и трети 10 дни само клипче 3 .. така ли ??
Да,точно така.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Явно си почиваНа долния ред също пропуска събота и неделя
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Идеята не е ли да ги правиш абсолютно всеки ден ...
Everything changes, but beauty remains ...
По принцип, да, но ако тя е предвидила друго за тези дни - кросчета а-у, или пък други упражнения, аз не виждам проблем. Може и просто да е решила да си почива за възстановяване на мускулите, макар че натоварването не е чак толкова голямо, особено в първо ниво, според мен.
Събота и неделя правя Тае Бо,затова не съм ги записалаТя също не е лоша програма
Да се отчета - ден 3ти завършен, резултати -0,5см до -1см ^.^
Ама как ме болят ръцетеее![]()
И аз след малко отивам да ги направя.
едит: Момичета, за level 1 има клипчета от по 30мин. и от по 1ч. , вие коe правите ?
Последно редактирано от katii : 03-04-2013 на 07:17
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз правя това http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-N...CeJa-g&index=2
И аз започвам. Слабичка съм, но имам отчаяна нужда да се стегна. Упражненията ми изглеждат доста ефективни за тази цел![]()
Момичета лаптопа ми издъхна,но си свалих програмата на телефона и продължавам да действам.Добре,че са новите технлогии![]()
Аз да попитам, някоя от започналите 30 day shred ще прави ли снимки преди/след? ;з
При това физическо натоварване + забързано ежедневие (вкл. училище, бързо вървене, леки странични тренировки) колко горе-долу калории на ден трябва да се приемат? Имайки предвид, че аз се храня здравословно?
А аз съм отчаяна, защото издържам едва до половината.. Не знам вие как се справят, но аз повече не мога ;(