- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Аз оставям Джилиян и започвам Инсанити,просто вече упражненията на Джилиян са ми много лесни и никакво натоварване не усещам.Някой др да е правил Инсанити и да е доволен?
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
аз съм ги пробвала,но са ми трудни .
скоро мисля пак да пробвам ама съм някаква стресната от тях
успех иначе на теб,натоварващи са и ако си постоянна със сигурност ще имаш резултати
Вчера си направих малка почивка от тренирането, т.е дне ми беше 9 ден от 1 ниво. Слде малко заминавам извън града и ще се върна в неделя вечерта. Не знам кога е си направя 10 ден, ще видим![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Днес ядох за закуска едно варено яйце,обядвах зелена салата с репички и малко пилешко месо,вечерях салата домати и краставици без олио,оцет и др. овкусители.Междинно съм хапнала само 2 парчета натурален шоколад и това беше за днес.
Относно тренировки,след всеки изминал ден ми става по-лесно и по-лесно.Вече проблем остана Jumping Jacks,защото много ми се мята бюстът нагоре-надолу,докато подскачам.Вече ми е трети ден,утре ще направя четвърти.
П.С.:Каквото исках да си кажа,го казах на ЛС,няма смисъл да спамя излишно темата![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
^ вярвам, че ще ти се отрази добре, ако ядеш повече (около тройно-четворно :Р). чети в bb-team.org статиите за хранене!
^ малко ти е сега храната ,наистина
хубава е ,но е малко
инсанитито е страхотно.. пробвайте го и няма да съжалявате,доста по-добро е от упражненията на джилиян ,а и шон е страхотен))
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
?
Това какво трябваше да е ? :ДД Гърбът и не е прав, ако ни я даваш за перфектен пример.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Започнах и аз програмата най-накрая. Днес направих 2 ден от 1 ниво. Определено ми беше по-лесно от вчера, но ме натоварват най-вече упражненията за ръцете, защото тази област почти не съм я тренирала. Правя си и няколко други упражнения, спазвам си хранителния режим и се надявам да има някакъв ефект.![]()
Здравейте и от мен! Минах вече 6 дни от 30ds. Днес ми е седмият и честно казано упражненията започнаха да ми омръзват. Хубавото е, че всеки ден ми става все по-лесно ^^ Нямам търпение да дойде ден 11, за да видя дали има някакъв резултат.
И мен ме мотивирахте и мисля да започна от утре,но проблем ми е храната, защото ми е трудно да огранича тестените и сладките изделия..
Охх...аз завърших първо ниво, после ми дойде и ме боля корема една седмица (направо беше някакъв ужас:Х), следващите седмици бяха много натоварени и все не ми оставаше време за тренировките - буквално. Трябва да почна пак, мисля за загрявка 1 ден от първо ниво и после си продължавам новрмално с 10 дена 2 и после 3...
Момичета имате ли проблеми с упражненията, аз не мога да ги изкарам до край.
Започвам да треперя цялата, става ми лошо, и после съм скапана цял ден.
^ Ако не си спортувала преди,може би натоварването ти идва в повече (макар че упр. не са особенно трудни).
започни с нещо по-леко и като свикнеш си продължи![]()
Пробвай с по-малко повторения, прави си ги с твое темпо и както ти е добре. Ще свикнеш след няколко дена...ще ти стане една идея по-лесно![]()
Айде днеска е 3 ден. Реших днеска да разнообразя и да направя тая програма: http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w Какво мислите?
Shh...<3
^Супер е програмката! Мен много ме изтощава.![]()
Queen of the Damned
Аз е сега я почвам тъкмо няма да се мъча с тея гирички![]()
Shh...<3