- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
знам какaма ме напълни с вирусчета:Д
dqvolcheto9 ще ти пиша ЛС![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Вие как се надъхване да тренирате у дома? На мен ми е толкова скучно..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Скучно е, обаче си карвам "трябва" и го правя.
Що пък да е скучно? Музиката на макс, а докато правя упражненията, си мисля само и единствено за прогреса и колко по-яко ще стане тялото ми![]()
Да, но когато правиш едни и същи упражнения всеки ден и омръзват.
Много ми хареса тази прохграма Тurbofire. Kлони повече към танци
За сега си карам на 30 days shred, може би ще съчетая.
Аз бях прекъснала, но сега от 5 дни съм пак на програмата и хранителен режим![]()
^^ На какъв хранителен режим си?
Иначе на мен ми е втори ден от програмката и много ми харесва.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
обичайното. Без газирано,сладко, пържено. Наблягам на протеините. И мноооого вода![]()
Не си направих упражненията днес и се чувствам много тъпо сега :д
^ oще не е късно, давайй. И аз започвам сега![]()
Тази програмка май също е готина - INSANITY
^ Пробвах я, много сложна ми дойде.
Тъкмо завърших ден 4 от шреда.
И на мен днес ми е 4 ден, преди час си го направих. Много ми харесва.
Оф много съм зле. Съвсем зарязах всичко.И тъкмо пак се надъхах ама се се разубеждавам...навънка е жега, не мога да си свялq колелото, не ми се правят упражнения...абе отврат. Ще ходя да тичам май ама още съм в процес на мотивиране![]()
Последно редактирано от TheBlackPanther : 06-19-2013 на 14:42
Shh...<3
И аз последните няколко дни съм адския мързел, а и време нямам. Днес си направих упражненията, но предните 2-3 дни нищо не бях пипнала.
Момчета, много гадно се чувствамбях прекъснала за малко време поради проблеми в къщи, но днес направих първи ден от 3то ниво ии беше направо ужасно... не можах да стигна до 20тата минута дори..имах чувствоото, че ще умра и се чувствах ужасно....много искам да се стегна още и да отслабна, но всичко ми отказва...особено на онова упражнение, където си в поза клек и подскачаш ми идеше да се разплачаа... :Х а пък имам един месец до морето и не знам какво да правяя...
Нататък ще стане по-лесно, не се отказвай
Аз съм още на 1 ниво де, така че не знам как е третото, но недей да спираш.
Пий повече вода, помага за умората.
Момичета, аз 3 дена не съм правила нищо. Чудя се дали да не започна от начало..
1 ниво-7 ден