.
Отговор в тема
Страница 45 от 68 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Супер фен Аватара на lqlq89
    Имам ден от level 2 аз, но ми омръзна тотално. Само едно и също. Четох уникални отзиви за Body revolution-90 дена. Страхотни резултати има. Ще започвам нея.
    Успех на всички!!!!
    Мога и аз да ги съчетая, за да довърша и level 3.

п.п започнах да ходя на йога и много ми харесва
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Хората тренират с години, вие очаквате резултати за 30-90 дни?

Фък лоджик.

Цитирай Първоначално написано от ggb Виж мнението
    Защо почти всички избягват банана ? точно след тренировка е добре да се яде,а и е 90 кал. ( за мен не е много..).
    И аз се чудя защо всички се плашат от бананите.Аз след тренировка си разбивам един с малко прясно обезмаслено мляко.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението

Фък лоджик.
    Това е ясно, че се тренира с години. Никои не иска резултати и не очаква някакви фрапиращи за месец или три. НО все пак от някъде трябва да се започне нали така?
    Като си начинаещ е хубаво след като полагаш усилия, като тренираш първите три-пет-шест месеца да виждаш някакъв резултат. Мускулите да се оформят малко, тялото да се стяга. Това те мотивира още повече.

Както казах всеки е тръгнал от там.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Ами аз както казах вече,че и бананите не ми харесват и затова и не ги и ям. Да аз по принцип вечерта както казах ям или зеленчуци или каквото съм яла на обяд,ноо в по-малки количества. Също пия мнооого вода,близо 2-3 л. на ден.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Имам ден от level 2 аз, но ми омръзна тотално. Само едно и също. Четох уникални отзиви за Body revolution-90 дена. Страхотни резултати има. Ще започвам нея.
    Успех на всички!!!!
    Мога и аз да ги съчетая, за да довърша и level 3.

п.п започнах да ходя на йога и много ми харесва

А да те питам може ли дадеш линк към тази програма и как се изпълнява с Level 1,2,3 ли е или просто една тренировка...? Малко повече инфо ако може, че ме заинтригува

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Като си начинаещ е хубаво след като полагаш усилия, като тренираш първите три-пет-шест месеца да виждаш някакъв резултат. Мускулите да се оформят малко, тялото да се стяга. Това те мотивира още повече.
    Разбира се. Само дето, ако имаш нормално хранене, резултатите ще ги виждаш не първите няколко месеца, а години. Обикновено хората, които нямат резултати, не ядат или не тренират както трябва. С напредването в тренировките се изисква и все повече време, за да видиш резултат, ама това важи за хора тренирали над 3-5+ години.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението

Фък лоджик.
    хах аз точно щях да попитам дали няма нещо за една седмица защото другите ги правя 1 ден и ми омръзват много съм непостоянна АМА ТИ С ТОЯ КОМЕНТАР НАПРАВО МЕ ОТКАЗА ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ!
    не всъшност ще потърся някаква друга програма

Smile Резултати

Така, много ме е срам, но ще се престраша да пусна снимков материал.Извинете ме за гледката хаха

Снимките както виждате нямат и месец разлика.От средата на Май, всички у нас сме на разделно хранене. До първата снимка не съм тренирала и само се хранех здравословно, след първата снимка почнах да бягам почти всеки ден по 6км и да вървя бързо още 6. Изключение са ми дните в които беше рожденния ми ден и заминах на гости за 5 дни, през които нищо не съм правила.От 4 дни съм на 30 days shared. Извод...резултати най-много от здравословното хранене.

^ ОООооо браво браво!! Мотивира ме просто! оо много ти се зарадвах
    Shh...<3

Day 2 level 1 done . боли ме всичко :Д:Д:Д:Д едвам ставам от стола :ДДД

Цитирай Първоначално написано от daniela. Виж мнението
    А да те питам може ли дадеш линк към тази програма и как се изпълнява с Level 1,2,3 ли е или просто една тренировка...? Малко повече инфо ако може, че ме заинтригува
    Здравей, миличка!
    30 Days Shred е програма на Jillian Michaels.
    Програмата е разделена на 3 нива, всяко от които се прави по 10 дни (1 ниво - 10; 2 ниво - 10 и 3 - 10).
    Напиши в гугул и ще ти излязат и снимкови материали на хора, които са я правили програмата. Теми във форуми също, отзиви и тн.

POLINUTE, лелееее..браво! Респект! Браво, браво!
    И мен много ме мотивира.
    Сподели подробно с какво си се хранила. Примерни закуски, обеди, междухранения, вечери (че изобщо не разбирам като ми кажат ``ами въглехидрат, после протеин``). Аз се сещам за малко храни, а то има толкова разнообразни храни. Затова ми Трябват примери ако не те затруднявам де

Можеш и да си пишеш менютата за деня, мисля, че на всички ще е много полезно.

ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!

П.П Браво и на всички, които се захванаха да тренират упорито за здраве и тонус. Разбира се и за оформяне или поддържане на стегнато тяло. И ще продължават занапред да го правят, а не е само сега заради лятото! Нека продължаваме в същия дух!
    Последно редактирано от lqlq89 : 07-12-2013 на 14:51

Супер фен Аватара на sladkalady
    POLINUTE, браво!
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Страхотни резултати, евала!

Голям фен Аватара на Ankh
    POLINUTE, чудесен резултат. Поздравления. Наистина,сподели по-подробно как се храниш.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Red face БЛАГОДАРЯ ВИ

Ами понеже това е разделно хранене, не е диета, аз нямам меню което следвам стриктно. Примерно не смесвам картофи с месо, леща с месо, боб с месо, сирене с яйца...може да се поразровите в нета за повече информация кои храни с кои не е хубаво да се смесват. Сутрин като стана предимно хапвам една чаена чаша овесени ядки с обезмаслено прясно мляко(не добавям никакви подсладители),някой път вместо мляко ги ям с портокалов сок който спомага за пречистване на артериите от вредния холестерол. Междинните ми винаги са ядки(бадеми,орехи,печени фъстъци). Не ям сладко, и пия само вода, ако ми се преяде сладко бързам да си направя една чаена чаша плодова салата от киви и ананас (примерно). На обед някоя салата...незнам, как да ви го напиша това примерно меню след като не ям едно и също всеки ден

Давам ви пример от вчера.
    30мин преди закуска-500мл вода с лимон,1 праскова.(знам че плодове винаги се ядът преди ядене, защото като попаднат върху храна се разграждат по трудно...ама колко е вярно незнам)
    закуска-30г. овесени ядки с прясно обезмаслено мляко
    Обяд-препечена пълнозърнеста филийка с изцеден лимон от горе( амм тва с лимона ми е някакъв навик, мога всичко да ям с него хаха ) със нискомаслено сирене+ една малка краставица.
    Междинно-ядки
    Тренировка,къпя се и след това си разбивам малко обезмаслено кисело мляко със половин банан и боровинки
    Вечеря-салата от настъргано зеле,моркови и червено цвекло и след вечеря преди лягане пак малко ядки.По принцип организма ми е свикнал и ми стига една салата за вечеря, даже някой път не я изядам цялата, но ям и други неща. Мисля че всеки сам за себе си трябва да прецени и да измисли как да се храни здравословно.
    Хайде сега да тренираме!

Иха.. Отдавна не бях влизала. Браво, POLINUTE!

Повече от фен Аватара на ggb
    Поздравления!А защо си мисля,че когато човек отслабва и лек тен придобива ?
    at least it was before i fucked everything up

Цитирай Първоначално написано от ggb Виж мнението
    Поздравления!А защо си мисля,че когато човек отслабва и лек тен придобива ?
    А, не се залъгвай, първата е със светкавица, втората без...само че не можа да ме фокусира добре. Иначе спах на плажа 2 часа един ден и хванах малко тен. Както казах, след 5 дни приключвам първо ниво и после няма да имам възможност да тренирам, но като се върна усърдно продължавам и отново ще пусна снимков материал. Силно се надявам и някоя от вас да се престраши да ни покаже резултати.

Днес ми беше предпоследния ден на второ ниво, след седмица почивка НО ми се отрази страхотно и пак съм с надъхана, както бях в началото. Даже съм решила после да правя Body revolution
    Лека вечеррррр!

Level 1 - Day 5. Завършен Успешно

Ама дай линк моля те към Body Revolution-а че ме заинтригува пък не намирам
    Shh...<3

level 1 day 3 - done . Днес се чувствам по-добре

Day 10 level 1 Утре започвам Level 2

Цитирай Първоначално написано от sun_princess Виж мнението
    Day 10 level 1 Утре започвам Level 2
    Браво, да кажеш как е после.
    Аз се отчитам със завършен 6 ден от левъл 1.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си