- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Имам ден от level 2 аз, но ми омръзна тотално. Само едно и също. Четох уникални отзиви за Body revolution-90 дена. Страхотни резултати има. Ще започвам нея.
Успех на всички!!!!
Мога и аз да ги съчетая, за да довърша и level 3.
п.п започнах да ходя на йога и много ми харесва
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Хората тренират с години, вие очаквате резултати за 30-90 дни?
Фък лоджик.
Това е ясно, че се тренира с години. Никои не иска резултати и не очаква някакви фрапиращи за месец или три. НО все пак от някъде трябва да се започне нали така?![]()
![]()
Като си начинаещ е хубаво след като полагаш усилия, като тренираш първите три-пет-шест месеца да виждаш някакъв резултат. Мускулите да се оформят малко, тялото да се стяга. Това те мотивира още повече.
Както казах всеки е тръгнал от там.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ами аз както казах вече,че и бананите не ми харесват и затова и не ги и ям. Да аз по принцип вечерта както казах ям или зеленчуци или каквото съм яла на обяд,ноо в по-малки количества. Също пия мнооого вода,близо 2-3 л. на ден.
Разбира се. Само дето, ако имаш нормално хранене, резултатите ще ги виждаш не първите няколко месеца, а години. Обикновено хората, които нямат резултати, не ядат или не тренират както трябва. С напредването в тренировките се изисква и все повече време, за да видиш резултат, ама това важи за хора тренирали над 3-5+ години.
Така, много ме е срам, но ще се престраша да пусна снимков материал.Извинете ме за гледката хаха
Снимките както виждате нямат и месец разлика.От средата на Май, всички у нас сме на разделно хранене. До първата снимка не съм тренирала и само се хранех здравословно, след първата снимка почнах да бягам почти всеки ден по 6км и да вървя бързо още 6. Изключение са ми дните в които беше рожденния ми ден и заминах на гости за 5 дни, през които нищо не съм правила.От 4 дни съм на 30 days shared. Извод...резултати най-много от здравословното хранене.![]()
^ ОООооо браво браво!! Мотивира ме просто!оо много ти се зарадвах
Shh...<3
Day 2 level 1 done . боли ме всичко :Д:Д:Д:Д едвам ставам от стола :ДДД
Здравей, миличка!
30 Days Shred е програма на Jillian Michaels.
Програмата е разделена на 3 нива, всяко от които се прави по 10 дни (1 ниво - 10; 2 ниво - 10 и 3 - 10).
Напиши в гугул и ще ти излязат и снимкови материали на хора, които са я правили програмата. Теми във форуми също, отзиви и тн.
POLINUTE, лелееее..браво! Респект! Браво, браво!
И мен много ме мотивира.
Сподели подробно с какво си се хранила. Примерни закуски, обеди, междухранения, вечери (че изобщо не разбирам като ми кажат ``ами въглехидрат, после протеин``). Аз се сещам за малко храни, а то има толкова разнообразни храни. Затова ми Трябват примериако не те затруднявам де
Можеш и да си пишеш менютата за деня, мисля, че на всички ще е много полезно.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!
П.П Браво и на всички, които се захванаха да тренират упорито за здраве и тонус. Разбира се и за оформяне или поддържане на стегнато тяло. И ще продължават занапред да го правят, а не е само сега заради лятото!Нека продължаваме в същия дух!
![]()
Последно редактирано от lqlq89 : 07-12-2013 на 14:51
POLINUTE, браво!
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
POLINUTE, чудесен резултат. Поздравления. Наистина,сподели по-подробно как се храниш.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Ами понеже това е разделно хранене, не е диета, аз нямам меню което следвам стриктно. Примерно не смесвам картофи с месо, леща с месо, боб с месо, сирене с яйца...може да се поразровите в нета за повече информация кои храни с кои не е хубаво да се смесват. Сутрин като стана предимно хапвам една чаена чаша овесени ядки с обезмаслено прясно мляко(не добавям никакви подсладители),някой път вместо мляко ги ям с портокалов сок който спомага за пречистване на артериите от вредния холестерол. Междинните ми винаги са ядки(бадеми,орехи,печени фъстъци). Не ям сладко, и пия само вода, ако ми се преяде сладко бързам да си направя една чаена чаша плодова салата от киви и ананас (примерно). На обед някоя салата...незнам, как да ви го напиша това примерно меню след като не ям едно и също всеки ден
Давам ви пример от вчера.
30мин преди закуска-500мл вода с лимон,1 праскова.(знам че плодове винаги се ядът преди ядене, защото като попаднат върху храна се разграждат по трудно...ама колко е вярно незнам)
закуска-30г. овесени ядки с прясно обезмаслено мляко
Обяд-препечена пълнозърнеста филийка с изцеден лимон от горе(амм тва с лимона ми е някакъв навик, мога всичко да ям с него хаха ) със нискомаслено сирене+ една малка краставица.
Междинно-ядки
Тренировка,къпя се и след това си разбивам малко обезмаслено кисело мляко със половин банан и боровинки
Вечеря-салата от настъргано зеле,моркови и червено цвекло и след вечеря преди лягане пак малко ядки.По принцип организма ми е свикнал и ми стига една салата за вечеря, даже някой път не я изядам цялата, но ям и други неща. Мисля че всеки сам за себе си трябва да прецени и да измисли как да се храни здравословно.
Хайде сега да тренираме!
Иха.. Отдавна не бях влизала. Браво, POLINUTE!![]()
Поздравления!А защо си мисля,че когато човек отслабва и лек тен придобива ?
at least it was before i fucked everything up
А, не се залъгвай, първата е със светкавица, втората без...само че не можа да ме фокусира добре. Иначе спах на плажа 2 часа един ден и хванах малко тен.![]()
Както казах, след 5 дни приключвам първо ниво и после няма да имам възможност да тренирам, но като се върна усърдно продължавам и отново ще пусна снимков материал. Силно се надявам и някоя от вас да се престраши да ни покаже резултати.
![]()
Днес ми беше предпоследния ден на второ ниво, след седмица почивкаНО ми се отрази страхотно и пак съм с надъхана, както бях в началото. Даже съм решила после да правя Body revolution
Лека вечеррррр!
Ама дай линк моля те към Body Revolution-а че ме заинтригува пък не намирам![]()
Shh...<3