- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Днес направих 1-ви ден от 3-то ниво и мога спокойно да кажа, че това ми е любимото ниво. Страхотни упражнения и малко повече разнообразие в сравнение с предишните две нива. С удоволствие ще си ги правя дори и когато свърша програмата. И мисля, че като цяло са по-лесни от ужасното 2-ро ниво.
level 1 day 5 done . Да питам момичетата които са по-напреднали кога започнаха да виждат резултати и къде ?![]()
Аз съм на трети ден и всички мускули ме болят.![]()
Момичета, правя упражненията с почивки, защото иначе ще каталясам. Въпреки това трябва да има ефект, нали?
Level 1, Day 8 и 9 DONEЧестно казано аз започнах да виждам резултати още от 5-тия ден и сега се чувствам много добре. Супер GOT ми е
Чакам с нетърпение да видя какво ще се случи на Level 2 и 3. Но аз правя и други упражнения, от които също мисля че имам прогрес ......Дано всичко, което правя да ми даде резултатите,които искам...!!
![]()
И аз поздравявам POLINUTE,браво !
Много се радвам на такива хора.
пускайте и другите снимки
Браво на теб POLINUTE ...Страхотни резултати, продължавай в същия дух и не се отказвай.![]()
Вчера направих Level 3 Day 1 .. толкова не се бях измаряла, бях потна навсякъде
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
POLINUTE, супер!!![]()
Много хубава структура имаш - тънка талия и широк ханш. Точно както обичам. Точно като моята.![]()
Днес ми е 6 ден от 1 ниво . аз абсолютно никаква разлика невиждам , храня се здравословно , без газирано , мразя сладко (май съм единствената:Д) и соленото е до минимум . Незнам може да ги правя грешно почивам си на някои упржнения за по 5 секунди , но все пак се изпотявам и измарям , но не виждам никаква разлика . Е все пак ми е 6-ти ден от 1-во ниво ама като чета всички още от първото ниво много са се стегнали и са свалили . Аз се надява към средата на 2-ро ниво да вида разлика поне :д
Привет ! И аз да се включа най—сетне ;д
Аз правих преди няколко месеца и 30 days shred и Ripped in 30 и честно казано от тези двете програми най—много ми спаднаха мерките ;д
Сега съм 47 кг, но за моя ръст (164) са ми много.. искам поне още 2 да смъкна :ДД
Някой тук да прави програмата инсанити? :Д
Иначе давайте, дами, с тренировки и хубаво хранене стават чудеса)
^2кг. са малко, давай към 12 по-добре, ако и тогава се почувстваш дебела, може още толко да смъкнеш!
Queen of the Damned
Според мен хора , които имат повече за сваляне и стягане по-рано ще видят разликата . . .Но трябва постоянство .
8-ми ден от 3-то ниво е завършен. Нямам търпение да приключа, защото наистина ми омръзнаха едни и същи упражнения всеки ден. Иначе виждам добри резултати-бедрата, корема. Като цяло се стегнах, но отново казвам, че правя и едни др упражнения, които мисля, че вършат страхотна работа! Успех на всички!
Момичета не мога да го сваля това чудо от нито един сайт :'( Някой да ми помогне, моля![]()
http://blogilates.zippykid.netdna-cd...lendar-new.jpg Ами това е календар за начинаещи. Клипчетата ги има в youtube. Като цяло са приятни, но не са кой знае колко натоварващи. Пробвай ги ако искаш!![]()
http://thepiratebay.sx/torrent/52769...uruFuel-RIP%5D *Get this torrent*
Много ти Благодаряуж тръгна.. ще видим дали ще се свали
Момичета , можете ли да ми кажете какво допълнително да правя за вътрешната част на бедрата ? Нямам възможност да ходя да бягам :/![]()
^Ама с тежести!![]()
Queen of the Damned
бях на 1-во ниво и тряше да правя ден 6 ии ми дойде цикъла и спрях с упражненята 4 днии , а нямаше как да ги правя защото супер много ми тече и мнооооого ме боли абсолютно винаги и ся незнам кво да прая утря мисля да си правя 6тия ден а не да почвам отначало щото после пак ще трябва да си прекъсна![]()
Недей да прекъсвай. Продължи си.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.