.
Отговор в тема
Страница 46 от 68 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Днес направих 1-ви ден от 3-то ниво и мога спокойно да кажа, че това ми е любимото ниво. Страхотни упражнения и малко повече разнообразие в сравнение с предишните две нива. С удоволствие ще си ги правя дори и когато свърша програмата. И мисля, че като цяло са по-лесни от ужасното 2-ро ниво.

level 1 day 5 done . Да питам момичетата които са по-напреднали кога започнаха да виждат резултати и къде ?

Аз съм на трети ден и всички мускули ме болят.
    Момичета, правя упражненията с почивки, защото иначе ще каталясам. Въпреки това трябва да има ефект, нали?

Level 1, Day 8 и 9 DONE Честно казано аз започнах да виждам резултати още от 5-тия ден и сега се чувствам много добре. Супер GOT ми е Чакам с нетърпение да видя какво ще се случи на Level 2 и 3. Но аз правя и други упражнения, от които също мисля че имам прогрес ......Дано всичко, което правя да ми даде резултатите,които искам...!!

Супер фен Аватара на weheartiit
    И аз поздравявам POLINUTE,браво !
    Много се радвам на такива хора.
    пускайте и другите снимки

Браво на теб POLINUTE ...Страхотни резултати, продължавай в същия дух и не се отказвай.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Вчера направих Level 3 Day 1 .. толкова не се бях измаряла, бях потна навсякъде
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на Deadlock
    POLINUTE, супер!!
    Много хубава структура имаш - тънка талия и широк ханш. Точно както обичам. Точно като моята.

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    POLINUTE, супер!!
    Много хубава структура имаш - тънка талия и широк ханш. Точно както обичам. Точно като моята.
    Хехе, благодаря ти

Днес ми е 6 ден от 1 ниво . аз абсолютно никаква разлика невиждам , храня се здравословно , без газирано , мразя сладко (май съм единствената:Д) и соленото е до минимум . Незнам може да ги правя грешно почивам си на някои упржнения за по 5 секунди , но все пак се изпотявам и измарям , но не виждам никаква разлика . Е все пак ми е 6-ти ден от 1-во ниво ама като чета всички още от първото ниво много са се стегнали и са свалили . Аз се надява към средата на 2-ро ниво да вида разлика поне :д

Привет ! И аз да се включа най—сетне ;д
    Аз правих преди няколко месеца и 30 days shred и Ripped in 30 и честно казано от тези двете програми най—много ми спаднаха мерките ;д

Сега съм 47 кг, но за моя ръст (164) са ми много.. искам поне още 2 да смъкна :ДД
    Някой тук да прави програмата инсанити? :Д

Иначе давайте, дами, с тренировки и хубаво хранене стават чудеса )

Голям фен
    Град
    София
    ^2кг. са малко, давай към 12 по-добре, ако и тогава се почувстваш дебела, може още толко да смъкнеш!
    Queen of the Damned

Според мен хора , които имат повече за сваляне и стягане по-рано ще видят разликата . . . Но трябва постоянство .

8-ми ден от 3-то ниво е завършен. Нямам търпение да приключа, защото наистина ми омръзнаха едни и същи упражнения всеки ден. Иначе виждам добри резултати-бедрата, корема. Като цяло се стегнах, но отново казвам, че правя и едни др упражнения, които мисля, че вършат страхотна работа! Успех на всички!

Цитирай Първоначално написано от MukuMouse Виж мнението
    8-ми ден от 3-то ниво е завършен. Нямам търпение да приключа, защото наистина ми омръзнаха едни и същи упражнения всеки ден. Иначе виждам добри резултати-бедрата, корема. Като цяло се стегнах, но отново казвам, че правя и едни др упражнения, които мисля, че вършат страхотна работа! Успех на всички!
    И кои са тези други упражнения,които ги правиш ?

Аз определено имам повече за сваляне ...

Повече от фен Аватара на rositzza
    Момичета не мога да го сваля това чудо от нито един сайт :'( Някой да ми помогне, моля

http://blogilates.zippykid.netdna-cd...lendar-new.jpg Ами това е календар за начинаещи. Клипчетата ги има в youtube. Като цяло са приятни, но не са кой знае колко натоварващи. Пробвай ги ако искаш!

Повече от фен Аватара на rositzza
    Много ти Благодаря уж тръгна.. ще видим дали ще се свали

Момичета , можете ли да ми кажете какво допълнително да правя за вътрешната част на бедрата ? Нямам възможност да ходя да бягам :/

Повече от фен Аватара на ggb
    at least it was before i fucked everything up

Голям фен
    Град
    София
    ^Ама с тежести!
    Queen of the Damned

бях на 1-во ниво и тряше да правя ден 6 ии ми дойде цикъла и спрях с упражненята 4 днии , а нямаше как да ги правя защото супер много ми тече и мнооооого ме боли абсолютно винаги и ся незнам кво да прая утря мисля да си правя 6тия ден а не да почвам отначало щото после пак ще трябва да си прекъсна

Супер фен Аватара на lqlq89
    Недей да прекъсвай. Продължи си.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си