- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Момичета днес беше първият ми ден, много добре ми се отрази.![]()
и на мен също ми дойде цикъла вчера .. но ще изчакам още един ден и ще продължаиначе съм на 1 ниво 9 ден
Най-накрая я завърших! Доволна съм, че я направих и не се отказах, макар че имаше дни в които нищо не ми се правеше. Видях резултат, да но не и такава огромна разлика като на някой снимки. Сега продължавам напред с някоя друга програма. Успех на всички!
Level:1 Day:2 Чувствам се страхотно,като изключим ужасната мускулна треска на ръцете и краката.Направих си и днешната тренировка цялата плувнала БУКВАЛНО в пот,но ми се отразява много добре.И се чувствам много позитивно настроена към това.
Късмет на всички![]()
Момичета, знам ,че много късно питам, но съм пред дилема.
ЧАК вчера започнах 1 ниво и днес имам страшна мускулна треска и едвам се движа, та въпроса ми е при някоя от вас така ли е ? И според вас да направя ли тренировката днес или да изчакам утре да ми мине поне малко? ;д
До 4-ти ден ходих като в тежък стадий на *избери си произволно ставно заболяване*. Хубаво, че се стараех краката ми да са събрани, че иначе ептен на изнасилена мязах. Да не ти описвам гримасите, като слизах по стълби, ще кажеш, че със киселина ме заливаха.
Споко :Д
Това е от обездвижване. А мускулната се маха с още движение. Прави си всеки ден. Ако почнеш през ден-през два, си гарантираш мускулна доста време. По-добре да ти свикне тялото![]()
^
^
Хахахха същата съм :ДД Днес едва станах от леглото страшни болки са, ама няма да се отказвам :Д
вчера се върнах към програмата. хванах от второ ниво, че ми е "любимото":Д
//още съм в процес на обновяване на гардероба след първия месец;
Здравейте момичета.Исках да питам дали съм единствената,която има болки в гръдния кош??
Последно редактирано от nadikc : 07-23-2013 на 18:18
Ох.. като се сетя аз как правих тази програмаа ...1-во ниво -добре, но като дойде 2-рооо... такива болки и такова гадно чувство след тренировка не бях чувствала .. 2 дена изкарах и просто имах чувството, че съм раждясала .. Ужасно беше и приключих.
Аз ги правех тези упражнения преди месец-два..стигнах до 3то ниво ,но ги спрях,тъй като нямаше абсолютно никакъв ефект..явно аз нещо не съм правила както трябва ;/
А хр. ти режим какъв беше ?
at least it was before i fucked everything up
Ами просто се ограничавах...без тесто,газирано,сладко веднъж седмично ...
И при мен няма фрапиращи резултати. Но се раздвиждам и за тонус![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Почнах я преди 5 дена, но при мен като цяло няма какво да се сваля, а искам да се поддържам стегната
Иначе програмата въобще не е толкова трудна. Правила съм къде къде по-сложни, но пък засега всичко върви окей, не ми отнема много време, което е огромен плюс. Ето и снимка засега - http://photo3.ask.fm/995/916/340/128...l/DSCF0327.jpg пък ще видим дали ще има някаква разлика. Успех на всички мацки! ((:
MegiBoOm Спортувала ли си нещо
На мен ми е едва 2ри денСамо мишниците ме болят от вчера
И аз се присъединявам към клуба. Днес ми беше първата тренировка. Дано да издържа до края!!![]()