.
Отговор в тема
Страница 48 от 68 ПървиПърви ... 3844454647484950515258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Супер фен Аватара на lqlq89
    И при мен няма фрапиращи резултати. Но се раздвиждам и за тонус
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Почнах я преди 5 дена, но при мен като цяло няма какво да се сваля, а искам да се поддържам стегната
    Иначе програмата въобще не е толкова трудна. Правила съм къде къде по-сложни, но пък засега всичко върви окей, не ми отнема много време, което е огромен плюс. Ето и снимка засега - http://photo3.ask.fm/995/916/340/128...l/DSCF0327.jpg пък ще видим дали ще има някаква разлика. Успех на всички мацки! ((:

Най-накрая я завърших! Доволна съм, че я направих и не се отказах, макар че имаше дни в които нищо не ми се правеше. Видях резултат, да но не и такава огромна разлика като на някой снимки. Сега продължавам напред с някоя друга програма. Успех на всички!

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Почнах я преди 5 дена, но при мен като цяло няма какво да се сваля, а искам да се поддържам стегната
    Иначе програмата въобще не е толкова трудна. Правила съм къде къде по-сложни, но пък засега всичко върви окей, не ми отнема много време, което е огромен плюс. Ето и снимка засега - http://photo3.ask.fm/995/916/340/128...l/DSCF0327.jpg пък ще видим дали ще има някаква разлика. Успех на всички мацки! ((:
    Имаш страхотно тяло. Няма какво да му променяш - само го поддържай.

Повече от фен Аватара на rositzza
    MegiBoOm Спортувала ли си нещо

На мен ми е едва 2ри ден Само мишниците ме болят от вчера

И аз се присъединявам към клуба. Днес ми беше първата тренировка. Дано да издържа до края!!

Мега фен Аватара на Dagichka
    Ден 1 - завършен.
    най-накрая успях да я направя цялата, макар да не правех по толкова много повторения, просто не можех да дишам :Д
    ич ме няма по тия неща, но сега съм решила да се стегна. от 2 седм се храня здравословно, свалих 3кг, ама засега аз не виждам разлика.. не знам дали първо трябва да се изчистя и после да стегна с тия упражнения, или успоредно да ги правя? ;д

И аз се присъединявам. Вчера ми беше първия ден, на моменти изобщо не можех да дишам, затова го правих с малки почивки. Нямам какво да свалям, по-скоро го правя само за стягане понеже се отпуснах лятото. После ще кача снимка.

стигнах до 2 ниво , но на 2-я ден си контузих глезена (мина седмица и имам все още болки) .. след време ще почна от начало ) успех на всички

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Ден 3ти завършеен ))

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    MegiBoOm Спортувала ли си нещо

На мен ми е едва 2ри ден Само мишниците ме болят от вчера
    Да, всякакви неща, програми и упражнения съм пробвала Иначе утре започвам 2ро ниво. Най-накрая, ахах!

^ Тялото ти е много добро

3ти ден успешен, въпреки че болката продължава да се разпространява

Проблем ли е ако правя упражненията на почивки, понеже ми е втори ден и не мога да издържа цялото?

^Няма никакъв проблем.

Аз се отчитам с ден втори.
    Вчера си мислех, че ще се събудя с мускулна треска, а всъщност се събудих с ангина!

Цитирай Първоначално написано от Беър Виж мнението
    Аз се отчитам с ден втори.
    Вчера си мислех, че ще се събудя с мускулна треска, а всъщност се събудих с ангина!
    ОМГГ човек и аз се събудих (по-точно не спах) от болки в гърлото и оп-ангина. и на всичко отгоре от вчера имам баси мусклната треска, ама нямам сили да продължа с тва гърло, daaamn

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Май всички сме болни желая ви бързо оздравяване...

ох много е неприятно така бързо ни оздравяванее на всички :3

Въпреки че не съм се чуствала толкова мързеливо от супер много време 4ти ден вече е факт Все още имам мускулна треска на ръцете, но лицевите ги правя по-лесно с всеки изминал ден макар още да няма и седмица

П.С. Бързо Ви оздравяване на вас ;*

Всички сме болни! Ха-ха! Бързо ни оздравяване!
    На мен лично гърлото не ми пречи да си правя тренировките.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    не знам дали първо трябва да се изчистя и после да стегна с тия упражнения, или успоредно да ги правя? ;д
    Прави си яко силово, даже допълнително, освен програмата, че тя като цяло не е особено натоварваща, ако искаш комбинирай с тичане, скачане на въже, качване по стълби, блааа блааа. Аз преди си мислех, че като изчистя с кардиото мазнинките и след това ще си стегна тялото, ама не става така, много е трудно, няма смисъл само да се тормозиш и да тероризираш тялото си, повече силово, по-добре.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Беър Виж мнението
    Всички сме болни! Ха-ха! Бързо ни оздравяване!
    На мен лично гърлото не ми пречи да си правя тренировките.
    Не пречи на тренировките, но хич не е приятно в тия жеги (пък и по всяко време на годината.. мразя да съм болна)

Мега фен Аватара на babity
    Как го отваряте т'ва бе, на мен не ми тръгва.

Блаах ... от тая ангина не мога да ям! Майка ми се шегува, че тъкмо ще сваля някое и друго килце.
    За протокола: Ден 3 Level 1 завършен успешно!

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Как го отваряте т'ва бе, на мен не ми тръгва.
    http://thepiratebay.sx/torrent/52769...uruFuel-RIP%5D

От тук го свалих. Иначе и аз не можах да го дръпна от първите линкове дето бяха дали момичетата

Аз го гледам в интернет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си