.
Отговор в тема
Страница 49 от 68 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Да.

Мега фен Аватара на babity
    Благодаря.

4 ден, level 1 - завършен с доста мъки. Случвало ли ви се е да огладнеете по време на тренировка?

Голям фен Аватара на Barbie47
    Хей, в предишните страници видях, че някой е споменал Insanity workout и след като изгледах това - http://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k съм супер решена и мотивирана да я направя цялата, но не мога да намеря цялото видео. Някой правил ли я е преди и ако може да сподели мнение. Хубав ден

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^Аз и е мъка голяма, особено в дните, в които не намирах сили и желание да дишам, ахах.
    Иначе си я изтегли от thepiratebay.se

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^ Цялата ли я направи? :О

Благодаря.. тъкмо я намерих Не прочетох отрицателен коментар и нямам търпение да я започна. Стискайте палци

Град
    Света На Мечтите
    Почти цялата, да.
    Барби, имай предвид, че не е нищо като 30дни на Шред.

Днеска съм кат' тенекиения човек от Магьосникът от Оз, така се движа. След втория ден. Явно съм се запуснала много повече, отколкото мислех. И на всичко отгоре ми дойде докато го правех и зат'ва не успях да довърша третия кръг. Меко казано, разочарована съм от себе си.

Град
    Света На Мечтите
    И аз да се отчета - ден 3ти, 2ро ниво - завършен!

Повече от фен Аватара на rositzza
    Ден 6, ниво 1 завършен. От вчера нямам мускулна треска и определено ми е по-лесно

Аз пък имам лека мускулна треска в бедрата.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    А след тия 30, 60, 90 дни, какво правите?

^ Аз лично преди като я направих програмата тръгнах в един фитнес център с аеробика, зумба, пилатес и т.н. и спрях да я правя, т.е. не съм я превъртала още веднъж. Таа... направих 1-вия ден от 60 - Fit test. Еее казвам ви няма такова нещо Капеше пот от мен по килимчето за йога Иначе програмката е супер. Има си специален календар, който показва всеки ден какво да правиш и хубавото му е, че не е като на Джилиан всеки ден едно и също. Има си и определен хранителен режим- то всъщност е цяла книжка от целия пакет. Според програмата трябва да приемам около 1400кал. и дори да не ям точните храни от програмата, защото някои ги няма в България, ще си следя калориите. Та много съм доволна и като мине малко време ще споделя дали има резултат.

Нали искаше да почваш Инсенити-то?

Инсенити-то не съм го виждала и не искам да го гледам. Струва ми се дооооста страшно.

Град
    Света На Мечтите
    страшничко си е, ахах
    ама пък е много готино

6 day ,level 1- DONE

трети ден на левъл 1. Замислям да почна да го правя и сутрин, и вечер или да добавя още нещо към т'ва. Почти не се изпотявам...

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    трети ден на левъл 1. Замислям да почна да го правя и сутрин, и вечер или да добавя още нещо към т'ва. Почти не се изпотявам...
    Смятай...аз пък разтапям като лед просто

Върнах се от почивка и сега продължавам с тренировките, и понеже бях прекъснала около 20 дни, мисля 2,3 дни да си направя пак левъл 1 и после да почна левъл 2, иначе него трябва да почвам вече ама...

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Почти не се изпотявам...
    За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони. Това запарява козата ти и тя много по бързо разтапя всичко,страшно е ефикасно,аз го правя и съм направо поразена от резултата. На мен за това ми каза гаджето на една приятелка,който ходи на фитнес от 10 години и така там си топят мазнинките . Малко е странно и направо подгизваш и се чувстваш напълно изцедена,защото това се запарява ужасно и после ще си изключително доволна,повярвай ми.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони. Това запарява козата ти и тя много по бързо разтапя всичко,страшно е ефикасно,аз го правя и съм направо поразена от резултата. На мен за това ми каза гаджето на една приятелка,който ходи на фитнес от 10 години и така там си топят мазнинките . Малко е странно и направо подгизваш и се чувстваш напълно изцедена,защото това се запарява ужасно и после ще си изключително доволна,повярвай ми.
    Глупости.
    Това че се потиш индикира, че тялото ти е затоплено и по този начин го охлажда, а не че топиш мазнини. Само дето в тези жеги ще загряваш допълнително без това реално да допринася за топенето на мазнини.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони.
    Това майка ми го правеше преди 5 години поне.

Отдавна се опроверга твърдението, че повече пот е равно на по-добра тренировка.

Втори ден от Insanity ...никога не съм се потила толкова през целия си живот! Направо се разлях. Обожавам я тази програма и който се чуди, да я започва веднага! Няма никаква база за сравнение с Джилиан и съм много доволна! Имам само един въпрос: Знам, че е хубаво да се яде след тренировка и днес си направих 20гр. овесени ядки с лъжица мед и канела. Вредно ли е да ги ям така следобед, нищо че са малко?

Не е вредно. Даже е хубаво да ядеш следобед (така наречената следобедна закуска). Мен лично леля ми създаде навик да ям следобед и всеки ден като по часовник в 16:00 огладнявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си