- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Благодаря.![]()
4 ден, level 1 - завършен с доста мъки. Случвало ли ви се е да огладнеете по време на тренировка?![]()
Хей, в предишните страници видях, че някой е споменал Insanity workout и след като изгледах това - http://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k съм супер решена и мотивирана да я направя цялата, но не мога да намеря цялото видео. Някой правил ли я е преди и ако може да сподели мнение. Хубав ден![]()
^Аз и е мъка голяма, особено в дните, в които не намирах сили и желание да дишам, ахах.
Иначе си я изтегли от thepiratebay.se
Благодаря.. тъкмо я намерихНе прочетох отрицателен коментар и нямам търпение да я започна. Стискайте палци
![]()
Почти цялата, да.
Барби, имай предвид, че не е нищо като 30дни на Шред.
Днеска съм кат' тенекиения човек от Магьосникът от Оз, така се движа. След втория ден.Явно съм се запуснала много повече, отколкото мислех. И на всичко отгоре ми дойде докато го правех и зат'ва не успях да довърша третия кръг. Меко казано, разочарована съм от себе си.
И аз да се отчета - ден 3ти, 2ро ниво - завършен!
Ден 6, ниво 1 завършен. От вчера нямам мускулна треска и определено ми е по-лесно![]()
^ Аз лично преди като я направих програмата тръгнах в един фитнес център с аеробика, зумба, пилатес и т.н. и спрях да я правя, т.е. не съм я превъртала още веднъж. Таа... направих 1-вия ден от 60 - Fit test. Еее казвам ви няма такова нещоКапеше пот от мен по килимчето за йога
Иначе програмката е супер. Има си специален календар, който показва всеки ден какво да правиш и хубавото му е, че не е като на Джилиан всеки ден едно и също. Има си и определен хранителен режим- то всъщност е цяла книжка от целия пакет. Според програмата трябва да приемам около 1400кал. и дори да не ям точните храни от програмата, защото някои ги няма в България, ще си следя калориите. Та много съм доволна и като мине малко време ще споделя дали има резултат.
![]()
Нали искаше да почваш Инсенити-то?
Инсенити-то не съм го виждала и не искам да го гледам. Струва ми се дооооста страшно.![]()
![]()
страшничко си е, ахах
ама пък е много готино
трети ден на левъл 1. Замислям да почна да го правя и сутрин, и вечер или да добавя още нещо към т'ва. Почти не се изпотявам...
За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони. Това запарява козата ти и тя много по бързо разтапя всичко,страшно е ефикасно,аз го правя и съм направо поразена от резултата. На мен за това ми каза гаджето на една приятелка,който ходи на фитнес от 10 години и така там си топят мазнинките![]()
. Малко е странно и направо подгизваш и се чувстваш напълно изцедена,защото това се запарява ужасно и после ще си изключително доволна,повярвай ми.
Втори ден от Insanity ...никога не съм се потила толкова през целия си живот!Направо се разлях. Обожавам я тази програма и който се чуди, да я започва веднага! Няма никаква база за сравнение с Джилиан и съм много доволна! Имам само един въпрос: Знам, че е хубаво да се яде след тренировка и днес си направих 20гр. овесени ядки с лъжица мед и канела. Вредно ли е да ги ям така следобед, нищо че са малко?
Не е вредно. Даже е хубаво да ядеш следобед (така наречената следобедна закуска). Мен лично леля ми създаде навик да ям следобед и всеки ден като по часовник в 16:00 огладнявам.![]()