.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    А аз съм отчаяна, защото издържам едва до половината.. Не знам вие как се справят, но аз повече не мога ;(

Цитирай Първоначално написано от roshlichka Виж мнението
    А аз съм отчаяна, защото издържам едва до половината.. Не знам вие как се справят, но аз повече не мога ;(
    И на мен ми е трудно, спокойно е, издържам го цялото, но това, което го показа Alisha28, както и това http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0...gw42o1_500.gif са ми най-противните и понякога спирам.Даже днес едвам си мърдах ръцете от тия пусти лицеви и тия гирички. Само не се предавай Кой ден ти е?

Момичета, един малко по-личен въпрос. Мисля и аз да се включа, но какво правите по време на цикъл ...

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Момичета, един малко по-личен въпрос. Мисля и аз да се включа, но какво правите по време на цикъл ...
    В деня, когато ми дойде, пак си тренирам, както обикновено. Следващите 2 дни си почивам (всъщност правя поне малко кардио) + ежедневно бързо ходене поне 40 минути. Обикновено продължава 5 дни при мен- последните 2 също се връщам към нормалните ми тренировки

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Правя си всичко, както когато не съм в цикъл.Не ми пречи. :Д ^^

Здравейте айде и аз да се включа. Току що свърших първия ден от 1 ниво. Добре де 2 беше ама го броя като първи щото вчера уж да внимавам кво правят и толкова го направих... да ви кажа честно не ми вдъхва доверие цялата тая работа...окей резултатите са супер и всички изглеждате доволни ама де да знам. Тея лицеви ме убиват ама ще ги преживея де...до преди два месеца правех всякакви подобни упражнения + доста ограничено ядене в продължение на 4 месеца...ама като не видях резултати съвсем се демотивирах...така де сега пак съм на 6 пък да видим какво ще стане.
    Последно редактирано от TheBlackPanther : 05-22-2013 на 17:01
    Shh...<3

Голям фен
    Град
    София
    Аз пък днеска правих упражнения с дъмбели от по 10кг. и нямам търпение да дойде утре и да се събудя с ръце като на Шварценегер.
    Queen of the Damned

Айде хора до къде сте?
    Shh...<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си