- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
А аз съм отчаяна, защото издържам едва до половината.. Не знам вие как се справят, но аз повече не мога ;(
И на мен ми е трудно, спокойное, издържам го цялото, но това, което го показа Alisha28, както и това http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0...gw42o1_500.gif са ми най-противните и понякога спирам.Даже днес едвам си мърдах ръцете от тия пусти лицеви и тия гирички. Само не се предавай
Кой ден ти е?
Момичета, един малко по-личен въпрос. Мисля и аз да се включа, но какво правите по време на цикъл ...
Здравейте айде и аз да се включа. Току що свърших първия ден от 1 ниво. Добре де 2 беше ама го броя като първи щото вчера уж да внимавам кво правят и толкова го направих...да ви кажа честно не ми вдъхва доверие цялата тая работа...окей резултатите са супер и всички изглеждате доволни ама де да знам. Тея лицеви ме убиват ама ще ги преживея де...до преди два месеца правех всякакви подобни упражнения + доста ограничено ядене в продължение на 4 месеца...ама като не видях резултати съвсем се демотивирах...така де сега пак съм на 6 пък да видим какво ще стане.
Последно редактирано от TheBlackPanther : 05-22-2013 на 17:01
Shh...<3
Аз пък днеска правих упражнения с дъмбели от по 10кг. и нямам търпение да дойде утре и да се събудя с ръце като на Шварценегер.![]()
Queen of the Damned