.
Отговор в тема
Страница 5 от 68 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    То е 20 минути само... Стига де, не са чак толкова натоварващи. Тренирала ли си нещо преди това? Кой ден ти е?
    Everything changes, but beauty remains ...

Аз само дето не мога да правя лицевите и ей това ми е*ава майката, но иначе не са чак толкова трудни. Да, имам мускулна треска, но с всеки ден ми се струват все по-лесни, тялото се адаптира. (:
    Не се отказвай! В този живот нищо не се постига лесно, но пък помисли за резултата ...

Цитирай Първоначално написано от roshlichka Виж мнението
    А аз съм отчаяна, защото издържам едва до половината.. Не знам вие как се справят, но аз повече не мога ;(
    И на мен ми е трудно, спокойно е, издържам го цялото, но това, което го показа Alisha28, както и това http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0...gw42o1_500.gif са ми най-противните и понякога спирам.Даже днес едвам си мърдах ръцете от тия пусти лицеви и тия гирички. Само не се предавай Кой ден ти е?

Момичета, един малко по-личен въпрос. Мисля и аз да се включа, но какво правите по време на цикъл ...

Голям фен Аватара на .Wonder
    Aww, вижте какво намерих, ако на някого му послужи, може да го принтира. :3
    http://24.media.tumblr.com/470ae259a...v0ero2_500.png

ROSHLICHKA, каквото и да ти кажа, за да те мотивирам, знам, че най-важното е преди всичко да вярваш САМА в себе си. Повярвай ми, с времето тялото ти закалява, издържаш много повече отколкото си вярвала, че можеш.Ще дам себе си за пример. Преди 19.01.2013 се държах отвратително към тялото си. Сладкишчета, шоколадчета, 2 пакета Зайо Байо (на ден или през ден, дами и господа ) през лятната ваканция. За щастие метаболизмът ми не позволи да кача особено мнго тегло, но храненето ми така или иначе се отрази на кожата ми, на тонуса ми, бях по-малко активна, следователно- по-отпаднала. Един ден се погледнах и си казах "Това ли си ти? Това ли искаш? Това ли можеш?". Бях развалина във физически план, въпреки да изглеждах слаба, аз усещах неактивността си. Не можех да направя една лицева опора, буквално. Постепенно започнах да разучавам, да чета, да се интересувам. Започнах да тичам, скачам на въже и да въртя на велоергометъра поне 20 минути у дома. Намалих сладкишите и мразех себе си след всеки залък шоколад или кексче. С времето научих, че отказването не е начинът и че намаляване не означава перманентно спиране, че от скука не се яде. Хапвах си сладкиши (все още понякога се почерпвам), но усещах истинско удоволствие след всяка хапка и след месец, на 19.02.2013, се погледнах и си спомних, че повярвах в себе си само преди месец. Аз успях и това беше истински силната ми засилка. Старото ми Аз го няма, това, което щеше да каже 'Мързи ме.' го няма. Изкорених тези думи от речника си. Сега съм истински активна и след като завърша първи левел на 3O Days Shred Workout всеки ден се чувствам щастлива, по-жива, по-активна, по-силна както физически, така и психически, защото повярвах. Вярвам, че можеш и ти. Когато усещаш, че не можеш повече, бутай, дишай по-тежко, плачи, крещи и ти обещавам, че веднъж завършвайки тази тренировка ще го правиш всеки ден, защото ще си кажеш 'Хей, вчера успях, защо днес да не мога?'. Там е силата, да пребориш себе си, да надвиеш волята си и да си докажеш колко по-силна можеш да бъдеш. Когато наистина, наистина, наистина усещаш, че не можеш да продължиш, почини за малко и продължи. Месец придържане към един начин на живот, в случая здравословен означава, че се превръща в ежедневно действие и започваш да го правиш с удоволствие.

Леле, стана по-дълго от очакваното, но се надявам, че ще се вслушаш в думите ми, наистина.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Момичета, един малко по-личен въпрос. Мисля и аз да се включа, но какво правите по време на цикъл ...
    В деня, когато ми дойде, пак си тренирам, както обикновено. Следващите 2 дни си почивам (всъщност правя поне малко кардио) + ежедневно бързо ходене поне 40 минути. Обикновено продължава 5 дни при мен- последните 2 също се връщам към нормалните ми тренировки

Супер фен Аватара на Runaway11
    Почнах го и аз. Утре пак. Не е трудно и не отнема много време Обаче трябва да се стегна малко, че лятото идва и сега е времето. Иначе ще ми препоръчате ли горе-долу какво да ям в даскало, когато съм 2-ра смяна че направо не знам

^ Плод + малко ядки е идеално ;д

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от Alisha28 Виж мнението
    Аз само дето не мога да правя лицевите и ей това ми е*ава майката, но иначе не са чак толкова трудни. Да, имам мускулна треска, но с всеки ден ми се струват все по-лесни, тялото се адаптира. (:
    Не се отказвай! В този живот нищо не се постига лесно, но пък помисли за резултата ...
    И на мен това хич не ми е любимо,но от инат го издържам,level 1 е сравнително лесен за изпълнение,да видим 3ти как ще е.Четох,че 5 милиона знаят за тази програма,само 1 милион достигат до 2ро ниво,а само 100 000 стигат до 3то ниво.Нека ние сме от тези 100 000.

И аз го издържам от инат. Не мога да допусна нещо да ме победи и да е по-упорито от мен. Та, определено смятам да бъда от тези 100 000, само дано не остана разочарована от резултата.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^И аз хич не обичам това упражнение и понякога ръцете ми не издържат,но продължавам да си клякам.
    Аз сега си направих ден 3 ,при мен още няма резултати ама аз и не съм очаквала толкова бързи.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Друг въпрос: Да кажем, ако наистина няма какво да сваляме като килограми, а само искаме да стегнем тялото си, може ли 30 дена само 1-во ниво или 15 първо, 15 второ

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    http://www.youtube.com/playlist?list=PL6F135DD9918D21E7 ето още една програма на Джилиан.
    М/у другото в този канал има мноооого хубави тренировки.
    току-що направих няколко от клипчетата от тези- 40 минути направо вода тече от мен ;д
    мисля всеки ден да ги правя и да увеличавам времето постепенно ;р
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Само аз ли след втория ден имам нечовешка мускулна треска в краката? :S

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Правя си всичко, както когато не съм в цикъл.Не ми пречи. :Д ^^

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Само аз ли след втория ден имам нечовешка мускулна треска в краката? :S
    Аз още на първия имах, днес съм на петия и още не ми е преминала. Смис, намаляла е, но особено десния крак, който поема тежестта, ме боли много. ;/

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Благодаря ви за мотивацията момичета. Аз съм го правила само 2 дни и то по 15 минутки т.е. до средата.. днес ще се опитам да направя 20. До сега нищо не съм тренирала + това, че водя адски застоял начина на живот и май затова ми е тоооооолкова трудно, но мисля че ме надъхахте и засега няма да се откажа.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Днес ми е ден 1ви. Аз съм си мързеливичка и не съм тренирала много отдавна, но ще се справя. На мен най-лесни са ми коремните преси, понеже често си тренирам корема (мания за плочки). А най-трудни са ми тези с краката, понеже там ми е проблемната област. Иска ми се за 1 месец ограничения в храната и тези тренировки да сваля 4 кг. Това за мен си е изпитание на волята донякъде. Пък и вие ме мотивирате. Успех на всички!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Да ви запитам и аз сега нещичко. :3

Днес сутринта тичах около 20 минути на бягаща пътечка. След като се прибрах правих level 1 на 30 Days Shred първите 15 минути от клипа, защото ми се наложи спешно да изляза. Следобед тичах около километър и като се прибрах правих още около 10 минути от клипа.
    Питам да правя ли тренировката отново, обаче цялата, че днес се поизложих - разкъсах клипа, не го направих като хората..

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ооо в периода ми на вманиачаване по отслабването бях попаднала на тази програма в един от многото блогове по темата,които следях ;д Така и не стигнах до нея,де,правих си разни измислени упражнения,тези на Синди Крауфорд и много ограничаване откъм храна.Но това беше доста отдавна,сега не се харесвам особено(не че помня да съм се харесвала особено и като бях много слаба),имам 7-8 кг за сваляне.До 1-2 дни ще ми дойде и мисля да изчакам да минат първите два дни,които при мен са доста зле и после да започна.Пък и сега имам страшна мускулна треска.

Днес се вмъкнах в едни дънки,които декември-януари не ми ставаха

Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Да ви запитам и аз сега нещичко. :3

Днес сутринта тичах около 20 минути на бягаща пътечка. След като се прибрах правих level 1 на 30 Days Shred първите 15 минути от клипа, защото ми се наложи спешно да изляза. Следобед тичах около километър и като се прибрах правих още около 10 минути от клипа.
    Питам да правя ли тренировката отново, обаче цялата, че днес се поизложих - разкъсах клипа, не го направих като хората..
    Всъщност си направила всичко, което трябва, но малко по-разпокъсано. Недей да го правиш цялото отначало- дори и упражненията да не са толкова тежки, пак ще се получи леко пренатоварване. Остави днес, утре си направи клипчето наведнъж

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Всъщност си направила всичко, което трябва, но малко по-разпокъсано. Недей да го правиш цялото отначало- дори и упражненията да не са толкова тежки, пак ще се получи леко пренатоварване. Остави днес, утре си направи клипчето наведнъж
    Благодаря много за отговора. :3

Моля

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Друг въпрос: Да кажем, ако наистина няма какво да сваляме като килограми, а само искаме да стегнем тялото си, може ли 30 дена само 1-во ниво или 15 първо, 15 второ
    Аз нямам какво да свалям също, но си ги правя както си трябва. Днес ми беше 5-ти ден от първо ниво. Прави си ги по схемата... Първо уж трябва да е най-лесно, от какъв зор ще правиш 30 дена само него... по-голяма логика има само трето.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Много ми е кофти да ги правя от телефона,но това е положението въпреки това на 5ти ден-завършен вече съм -6 см общо,което си е супер според мен,на мен лицевите още ме мъчат,но е много по-добре,скоро трябва да започвам 2ро ниво,но като съм позабравила упражненията и с тази малка резолюция на телефона дано успявам да смогна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си