- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони. Това запарява козата ти и тя много по бързо разтапя всичко,страшно е ефикасно,аз го правя и съм направо поразена от резултата. На мен за това ми каза гаджето на една приятелка,който ходи на фитнес от 10 години и така там си топят мазнинките![]()
. Малко е странно и направо подгизваш и се чувстваш напълно изцедена,защото това се запарява ужасно и после ще си изключително доволна,повярвай ми.
Правила съм го веднъж и ми беше страшно некомфортно![]()
И аз съм чувала, че потенето не значи че гориш мазнини
+ че и е супер вредно да се увиваш с пликове и найлони и въобще каквото и да е, което не е памучно, по време на тренировка
така ти се спарва кожата..абе въобще хич не е за препоръчване
Някой може ли да ми каже как се казваше онази програма на списание Self за плосък корем?
Не, това го имам, не е то. Имаше още едно.
Firm Flat Abs Fast ?
Да не е това http://zamunda.net/details.php?id=55269&hit=1
Последно редактирано от rositzza : 08-14-2013 на 11:38
Даааа! Фърм флат абс фаст е. И бтв, мерси и за другото, тъкмо щях да искам някой да ми препоръча упражнения за вътрешната част на бедрото.
По темата: 7ми ден на левъл 1 - приключен и вече виждам разлика без някакъв драстичен хранителен режим. Йей!
5-ти ден от Insanity! Това Pure Cardio направо ме разпиляОфициално съм пристрастена към програмата и хич не ми се прави този day off, но пък тъкмо ще отскоча на стадиона.
Хора, не знам дали си втълпявам, но направо си мисля, че вече има резултат за 5 дни... нямам търпение да се видя след 30-40 ден. Хайде хубав ден и приятни тренировки на всички. :*
ох, аз пък днес направих непредвидена "почивка" от 30те дни, защото хич не ми остана време
иначе утре ще е 7ден от второ ниво и след като го свърша заминавам на море, след което ще си продължа направо на трето![]()
Това,че се потиш не е гаранция,че гориш калории. Някои хора може грам да не се потят, но да направят много тежка тренировка и съответно да изгорят мазнините и обратно![]()
MegiBoOm, понеже видях, че си правила Insanity, да те питам... След 6-те дни следва 7-ми- почивен. Ти прави ли го? И дали ще стане нещо, ако го пропусна, т.е. да си продължа направо със следващата тренировка?![]()
9ти ден.. утре мисля да почна Insanity. Днескашната тренировка не беше много сполучлива боли ме зъб и на всеки скок имах чуството, че някой ми го дърпа с клещи
![]()
Барби, да, правех си всичко точно по програмата. Недей да се пресилваш, даже дори на стадиона не ходи. Почини си хубаво днес, за да си свежа за следващата седмица.![]()
Окей, мерси много.Значи днес последно и утре ще разпускам.
![]()
Хубаво е,че повечето от нас спазват програма усилено,по често или 30 days shred или Insanity, обаче ...вие какво ядете? Аз направо откачам почти всеки един момент за храна,и не храна за наяжба,а от типа на : кола,зрънчо,шоколад и т.н. ... все пак е хубаво зачедно с програмата да спазваш и хубав режим,вашия какъв е за да знам г\д и аз какво да ям е не...
ами например днес съм яла 4 парчета диня, един сандвич от Събуей и съм пила Смути (което доста калорично, ама карай) и бира с вкус на грейпфрут (:
Най-общо казано без бял хляб, без мазно, солено, пържено, пакетирани храни като кроасани, вафли, зрънчовци.
Месце, салата, яйца, извара, ядки мед, натурален шоколад - все хубави работи.
Ако не се вманиачаваш, лесни правила като: без десерт на вечеря, без бързи въглехидрати след 15-16ч. и т.н. много ще ти помогнат. Опознай неща като киноа, кафяв ориз... Задължително 3 ядения на ден и 2 междинни. Не оставяй организма си да се чуди кога ще му е следващата дажба храна, защото така трупа запаси.
Страстта към шоколад, газирано и т.н. е само на психическа основа. Просто се пристрастяваш към тях.. пробвай да насочиш тази страст към друго нещо, т.е. тази "наслада" от шоколада опитай да заместиш с друго нещо. Аз например обожавам след тренировка студен душ и чаша мляко или нещо друго. Разрови се из интернет и ще останеш изненадана колко по-здравословни избори има, от колкото един шоколад или една вафла. Иначе избягвай белите отрови- брашно, сол и захар или поне ги замествай.![]()
Дойде и моето време да се запиша в темичката. ^
Днес ми беше първи ден от левел първи и го приключих успешно без да се откажа. :3 Направо се гордея със себе си, ахах!![]()