.
Отговор в тема
Страница 51 от 68 ПървиПърви ... 4147484950515253545561 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Почти не се изпотявам...
    За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони. Това запарява козата ти и тя много по бързо разтапя всичко,страшно е ефикасно,аз го правя и съм направо поразена от резултата. На мен за това ми каза гаджето на една приятелка,който ходи на фитнес от 10 години и така там си топят мазнинките . Малко е странно и направо подгизваш и се чувстваш напълно изцедена,защото това се запарява ужасно и после ще си изключително доволна,повярвай ми.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Правила съм го веднъж и ми беше страшно некомфортно

Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    Правила съм го веднъж и ми беше страшно некомфортно
    Така е,не е никак приятно,но пък е ефикастно и се свиква .

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони. Това запарява козата ти и тя много по бързо разтапя всичко,страшно е ефикасно,аз го правя и съм направо поразена от резултата. На мен за това ми каза гаджето на една приятелка,който ходи на фитнес от 10 години и така там си топят мазнинките . Малко е странно и направо подгизваш и се чувстваш напълно изцедена,защото това се запарява ужасно и после ще си изключително доволна,повярвай ми.
    Глупости.
    Това че се потиш индикира, че тялото ти е затоплено и по този начин го охлажда, а не че топиш мазнини. Само дето в тези жеги ще загряваш допълнително без това реално да допринася за топенето на мазнини.

anonymous708973
    Guest
    За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони.
    Това майка ми го правеше преди 5 години поне.

Отдавна се опроверга твърдението, че повече пот е равно на по-добра тренировка.

И аз съм чувала, че потенето не значи че гориш мазнини

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    + че и е супер вредно да се увиваш с пликове и найлони и въобще каквото и да е, което не е памучно, по време на тренировка
    така ти се спарва кожата..абе въобще хич не е за препоръчване

Мега фен Аватара на babity
    Някой може ли да ми каже как се казваше онази програма на списание Self за плосък корем?

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ slim and sleek ако не се лъжа

Не, това го имам, не е то. Имаше още едно.

Firm Flat Abs Fast ?

Да не е това http://zamunda.net/details.php?id=55269&hit=1
    Последно редактирано от rositzza : 08-14-2013 на 11:38

Даааа! Фърм флат абс фаст е. И бтв, мерси и за другото, тъкмо щях да искам някой да ми препоръча упражнения за вътрешната част на бедрото.

По темата: 7ми ден на левъл 1 - приключен и вече виждам разлика без някакъв драстичен хранителен режим. Йей!

Голям фен Аватара на Barbie47
    5-ти ден от Insanity! Това Pure Cardio направо ме разпиля Официално съм пристрастена към програмата и хич не ми се прави този day off, но пък тъкмо ще отскоча на стадиона. Хора, не знам дали си втълпявам, но направо си мисля, че вече има резултат за 5 дни... нямам търпение да се видя след 30-40 ден. Хайде хубав ден и приятни тренировки на всички. :*

Град
    Света На Мечтите
    ох, аз пък днес направих непредвидена "почивка" от 30те дни, защото хич не ми остана време
    иначе утре ще е 7ден от второ ниво и след като го свърша заминавам на море, след което ще си продължа направо на трето

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Това,че се потиш не е гаранция,че гориш калории. Някои хора може грам да не се потят, но да направят много тежка тренировка и съответно да изгорят мазнините и обратно

MegiBoOm, понеже видях, че си правила Insanity, да те питам... След 6-те дни следва 7-ми- почивен. Ти прави ли го? И дали ще стане нещо, ако го пропусна, т.е. да си продължа направо със следващата тренировка?

9ти ден.. утре мисля да почна Insanity . Днескашната тренировка не беше много сполучлива боли ме зъб и на всеки скок имах чуството, че някой ми го дърпа с клещи

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Barbie47 Виж мнението
    MegiBoOm, понеже видях, че си правила Insanity, да те питам... След 6-те дни следва 7-ми- почивен. Ти прави ли го? И дали ще стане нещо, ако го пропусна, т.е. да си продължа направо със следващата тренировка?
    не съм меги,но да кажа,че попринцип като тренираш е хубаво да си имаш и един разтоварващ ден,да си
    починат мускулите и т.н.

Град
    Света На Мечтите
    Барби, да, правех си всичко точно по програмата. Недей да се пресилваш, даже дори на стадиона не ходи. Почини си хубаво днес, за да си свежа за следващата седмица.

Окей, мерси много. Значи днес последно и утре ще разпускам.

Хубаво е,че повечето от нас спазват програма усилено,по често или 30 days shred или Insanity, обаче ...вие какво ядете? Аз направо откачам почти всеки един момент за храна,и не храна за наяжба,а от типа на : кола,зрънчо,шоколад и т.н. ... все пак е хубаво зачедно с програмата да спазваш и хубав режим,вашия какъв е за да знам г\д и аз какво да ям е не...

Град
    Света На Мечтите
    ами например днес съм яла 4 парчета диня, един сандвич от Събуей и съм пила Смути (което доста калорично, ама карай) и бира с вкус на грейпфрут (:

anonymous708973
    Guest
    Хубаво е,че повечето от нас спазват програма усилено,по често или 30 days shred или Insanity, обаче ...вие какво ядете? Аз направо откачам почти всеки един момент за храна,и не храна за наяжба,а от типа на : кола,зрънчо,шоколад и т.н. ... все пак е хубаво зачедно с програмата да спазваш и хубав режим,вашия какъв е за да знам г\д и аз какво да ям е не...
    Най-общо казано без бял хляб, без мазно, солено, пържено, пакетирани храни като кроасани, вафли, зрънчовци.
    Месце, салата, яйца, извара, ядки мед, натурален шоколад - все хубави работи.

Ако не се вманиачаваш, лесни правила като: без десерт на вечеря, без бързи въглехидрати след 15-16ч. и т.н. много ще ти помогнат. Опознай неща като киноа, кафяв ориз... Задължително 3 ядения на ден и 2 междинни. Не оставяй организма си да се чуди кога ще му е следващата дажба храна, защото така трупа запаси.

Страстта към шоколад, газирано и т.н. е само на психическа основа. Просто се пристрастяваш към тях.. пробвай да насочиш тази страст към друго нещо, т.е. тази "наслада" от шоколада опитай да заместиш с друго нещо. Аз например обожавам след тренировка студен душ и чаша мляко или нещо друго. Разрови се из интернет и ще останеш изненадана колко по-здравословни избори има, от колкото един шоколад или една вафла. Иначе избягвай белите отрови- брашно, сол и захар или поне ги замествай.

Дойде и моето време да се запиша в темичката. ^
    Днес ми беше първи ден от левел първи и го приключих успешно без да се откажа. :3 Направо се гордея със себе си, ахах!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си