- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Днес направих 20 мин от Инсанити и ден 1 от 2ро ниво на 30ДС. С разочарование открих, че нямам достатъчно пространство в стаята си за всички упражнения. Нито от едното нито от другото![]()
Аз днес уж почивам, но от скука отбелязвам 20км. на колелото вкъщи.![]()
ден 9ти, 2ро ниво - успешно завършен
бях като къпана след![]()
Днес ден 8-ми ... думи нямамЗапочвам да напредвам и вече си правя лицевите, но утре пак е Pure Cardio и ще се лее кръв ( или по-скоро вода
)
Ще започвам инсенитито във вторник. Пичага ли е?
И аз установих, че мястото не ми достига за левъл 2 и зат'ва го спрях. 20-40 минутки зумба/тае бо/к'вото и да е рандом кардио, после крака, ръце, корем, разтягане. Доволно пот.
XTREMEFREERIDE, започвай я .. няма да съжаляваш. Треньорът е перфееектеен
ей така се спи най-добре: http://prikachi.com/images/808/6456808E.jpg
http://prikachi.com/images/815/6456815I.jpg
http://prikachi.com/images/820/6456820U.jpg![]()
Барби тва е мн якоНадъхващо
Аз днес малко късно си направих тренировката, но все пак успях. Мисля, че никога не съм била по-потна http://prikachi.com/images/105/6457105M.jpg. Имам мускулна треска на прaсците и много се радвам за което
![]()
Я, к'во хубаво коремчеееее!![]()
Дали? Човек просто трябва да си слуша тялото.
http://www.bb-team.org/articles/4269...ata-na-hranene
Аз го спирам. Болките ми в надкостниците се увеличиха значително и отивам на лекар в днес. Стискайте палци!
Отидох в Пирогов и там ми се падна някакъв идиот, който си личеше, че нищо не разбира и ми изписа 15 вида хапчета, при което баща ми реши да звънне на някакъв него добър приятел, който бил много добър в тази сфера. Та отидохме при него, направи ми масаж...оказа се, че всичко идвало от гръбните връзки, та чак долу до крака. И то от усукването им, неправилно изпълнение на упражненията и пренатоварване се стигнало до тази ужасна болка. Сега вече почти нищо не ме боли - този мъж има златни ръцета, другата неделя пак там на масаж и да ми изпуква костите и дано се острани завинаги този проблем. Момичета внимавайте много докато спортувате. Човек не знае какво може да си докара!
![]()
Здравейте, момичета! И аз смятам да почвам тази програма, тъй като имам 5-6 килца за сваляне. Обаче имам един проблем - хранителния режим. То проблема не е в него, а в майка ми. Тъпче ме, все едно съм прасенце (те тия килца, сигурно от там са дошли). Казвам й, че искам да отслабна, а тя: "Като станеш пълнолетна (има още половин година да чакам
), тогава си прави каквото искаш, дотогава ще ядеш, каквото ядем ние.". Баща ми е пълен 110кг-1,85м и може би от него ми е дошъл този ген. Майка ми е средна - 57кг-1,65м. Така че, не мога да ям нещата от режима, тъй като тя не ми дава. Помогнете! Какво да й кажа?
Аз съм 66кг-1,75м. Видях един режим в първите страници и мисля него да се опитам колкото мога да спазвам.![]()
Последно редактирано от Dusty : 08-18-2013 на 13:47
Това е много интересно. Попадали са ми няк'ви учебници, да ги наречем, по диететика и в тях пишеше, че честотата на храненията повлиява енергийния разход точно поради различията в термогенезата и точно за т'ва се препоръчват трудно смилаеми храни при режим за отслабване. И даже и с преподаватели сме го говорили... Интересно, както казах...
Покажи ѝ, че можеш сама да си готвиш. Покажи ѝ, че здравословно не значи по-скъпо, ами дори в някои случаи е обратното. Сигурно очаква ти да я караш да ти готви отделно, но се заеми сама с тази работа, вече си голяма. Аз се научих още като бях на 13. И майка ми негодуваше, че не ям манджи, но свикна, видя, че колкото и да ми мрънка, няма да стане нейното име остави. А това "не ми дава" какво означава? Че седи и те тъпче насила да ядеш от готвеното, а не ти дава да ядеш нещо здравословно, например варени яйца, салата, пържола, някакви варива?! М, защо ли се съмнявам?
Аз имам късмет с моята майкаКато кача 3 кила и се плаши повече от мен даже тя си ми купува кисели млека, трици, ядки, бяло месо и не ми дава да ям от вредните й манджи
Меги, радвам се, че се подобряваш. Надявам се скоро да си наплно здрава и да тренираш редом с нас
Аз днес реших да си дам малко почивка. А и наш'те са си в нас да не им подскачам на главата.
И аз се чудя дали наистина съществуват родители, които насърчават вредното хранене и не позволяват децата им да спазват здравословен хранителен режим? WTF!?
Има доста варианти. Може желаният ти хранителен режим да е наистина странен и да не е никаква храна.
Може майка ти просто да е консервативна и/ли да се страхува, че здравословно значи скъпо. Недей да си даваш парите за по-скъпички неща наистина, давай с бюджетни варианти.
А това с неяденето на манджи... ами, обидно е. Ако готви мазни неща, избягвай ги, ама да не ядеш пиле по ловджийски/кюфтета по чирпански/чушки с доматен сос/пълнени чушки, си е просто правене на интересна. Да не сме на Запад...
Ама, тия на Запад муат само бургери, чипсове и пици- те не знаят какво значи качествено ядене!![]()
Queen of the Damned
Имам предвид, че когато е сготвила нещо не особено здравословно, много настоява да го изям. А иначе, казва, че когато има нещо сготвено (от нея), няма нужда да правим други. Когато я молих да спазвам някакъв режим, изрично казах, че аз ще си готвя. Можете да видите режима, на първите страници. Мисля, че е много добър.![]()
Последно редактирано от Dusty : 08-18-2013 на 17:37
Тя готви много мазно и затова избягвам да ям от нейните манджи. Иначе понякога готви уникално вкусни и полезни неща.И никога не ме е насърчавала да ям чипсове, хамбургери и т.н.