- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Шон ме убива. В най-хубавия смисъл на думата.
А, да, и...обожавам инсенитито! <3 нЕма такъв кеф, като след тренировка!!!
*доволно*
Едва трети ден ми е, но се чувствам супер.
Днес за последен път Cardio power & ResistanceОбаче беше запомнящо се - ходихме на село и аз в една раница мъкна лаптоп, тонколонки и гледай как се вихря с Шон на село.
![]()
Може ли да се допитам за нещо . Днес съм 4 ден от 2 ниво на 30ds и искам като свърши цялата програма да продължа с друга .. Случайно попаднах на един клип в ютуб , където там една жена показваше резултати след 30ds и Ripped in 30 . Та въпросът ми е дали някой знае какво представлява Ripped in 30 , има ли нива и т.н. И успех на всички , които са се захванали с нещо![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^абе що не си направите отделна тема за тва, че тука с 30дс става бърканица :д
аз от утре gi започвам наново тренировките, само дето с тия кекави ръце посмъртно не мога да държа тежки гирички и ползвам шишета за вода хаха :д
Давайте с Инсенити-то, за втори път го започнах, че първия път прекъснах точно след първия месец, днес ми беше ден 2, егати ужаса егати чудото, такова изморяване пъървия път като че ли нямаше ;д
Хващам се аз да правя тема, права е Dagichka.
ВНИМАНИЕ!!!
Всички, които тренират по програмите на Shaun T, вече има нова тема за това: http://www.teenproblem.net/forum/sho...3#post10844923
Завърнах се (happy).Много се радвам за усилията които полагате всички. Барби браво много си упорита, поздравления!
Аз си продължавам с левъл 2 на 30дш, но ги правя през ден, причината е че се потя много и косата ми става мокра цялата, а имам проблеми с нея и + това се омазнява бързо и гледам да я мия на 2 дни.За това си правя тренировките през ден.
Кое ти е по-важно? Хубавото тяло или да миеш косата си на 2дни?
^ +
Вземи си шампоан за честа употреба, който щади косата
misha.rooney, Няма за какво![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз от днес почвам със 1-во ниво![]()
Ден 1, ниво 1 - завършен!
Покажете резултати
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Послушах ви съветите и днес съм на втори ден на първо ниво.. Мислех, че ще е по-трудно в началото, но програмата ме изненада приятно. Аз си записах мерките (талия и ханш) и теглото. Мисля в края на всяко ниво да ги сравнявам. Според вас може ли да го правя по-често или ще ми навреди психически?![]()
кажете някоя друга програма, тази ми е много скучна вече![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...