.
Отговор в тема
Страница 58 от 68 ПървиПърви ... 848545556575859606162 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Голям фен Аватара на Dusty
    T25

От много дни чета тази тема и като гледам вие сте спрели да пишете.. извинявам се, но искам и аз да споделя резултати. Днес ми е 14 ден от ниво 2-ро. Страшно много съм доволна, защото виждам резултати а са минали едва 2 седмици и имам доста кг. да свалям И преди съм я правила и сега пак започнах. 1 ден, 2 ден ги направих успешно през деня, но вечерта бях излязла навън с новите ми обувки (като планински са) и от 5 до 9 вечерта бях с тях и като се прибрах не искам да ви казвам какво чудо видях! :Х На десния крак на стъпалото точно под палеца имах неописуем мазол с кръв и течност, близо до него имах друг по-малък, но беше мноооого тъмно син и целият беше с кръв пълен личеше си и от тази адска болка следващия ден не ходих дори на училище. Сутринта когато ми беше 3-ти ден бях със сериозна травма на СТЪПАЛОТО където се насочва цялата тежест на тялото и на всичкото отгоре ми дойде, на мен ми е силно, но слагам тампони и всичко останало и с контузено стъпало, с цикъл ги правих упражненията ОТ ДО! Нямах смелостта да се откажа заради такова нещо, защото бях съвсем в началото, не трябва такива неща да ни събарят и да ни карат да се отказваме. Разбира се, 1-2 дена ги правих съвсем малко по-леко, но за отказване и дума да не става, тази мисъл дори не е минала през главата ми! Утре ми е 15-ти ден, но ще го направя може би към 6-7 вечерта, защото съм на село. Съчетавам упражненията с разделно хранене и със другите клипчета които вие сте постнали тук. Много се радвам, мотивирана съм страшно много и въпреки всички препятствия които имах (дори продължавам да имам, цяла седмица съм болна) НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛА и не смятам да се откажа! Успех на всички, на тези които пак ще започват програмата и едно голямо БРАВО на тези, които са сложили снимки преди и сега и имат страхотни резултати!
    Последно редактирано от eric_turner : 10-26-2013 на 06:34

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Някой да даде съвет за това ПУСТО тичане... Хора нямате си на представа колко бързо се изморявам... Като се затичам за някой рейс няма проблеми, но когато се хвана и се изморявам супер бързо... ахах не, сериозно. Ако почна с каране на колело първо? 30DS си го правя, натоварващо е но ми е адски кеф и не спирам, но за тичането... Не знам. А пък имам чувството че ако не тичам дупето ми ще остане така леко по голямо от колкото го искам... Да ще е мусколесто, но голямо.. Не мерси.

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13 Виж мнението
    Някой да даде съвет за това ПУСТО тичане... Хора нямате си на представа колко бързо се изморявам... Като се затичам за някой рейс няма проблеми, но когато се хвана и се изморявам супер бързо... ахах не, сериозно. Ако почна с каране на колело първо? 30DS си го правя, натоварващо е но ми е адски кеф и не спирам, но за тичането... Не знам. А пък имам чувството че ако не тичам дупето ми ще остане така леко по голямо от колкото го искам... Да ще е мусколесто, но голямо.. Не мерси.
    Ами с времето ще свикнеш... и аз бях така преди с тичането, дори си бях измислила глупостта, че в рода ми всички са ,,тромави,, и заради това не мога и аз да тичам, а всъщност всичко опира до това колко често го правиш :д при мен проблема с бързото иизморяване беше най-вече, че не дишах правилно.. преди тичането ми беше най-омразно от всичко, сега ми е супер кеф :д само бъди упорита
    Последно редактирано от nickeyy97 : 11-05-2013 на 19:58

Супер фен Аватара на Cloud9
    Гледах интервюта с Джилиан и тя препоръчва 30DS да се прави по около 5 пъти в седмицата максимум и задължително един ден почивка в седмица. Та също спомена че ако между дните се прави кардио ще е най-добре,но за почивния ден настояваше сериозно.Вие всеки ден ли ги правите?Аз ще си правя почивка като съм в цикъл,защото тогава просто не мога да ходя камо ли ти да скачам и да се напъвам хаха

Може ли някой да напише упражненията от второ и трето ниво,защото не мога да го гледам и да ги правя!!

Zdraveite , nqkoi moje li da mi obesni podrobno za tova Insanity, i ot kyde moga da si izteglq programata ? Izvinete za nahalstvoto

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kity_mity Виж мнението
    Zdraveite , nqkoi moje li da mi obesni podrobno za tova Insanity, i ot kyde moga da si izteglq programata ? Izvinete za nahalstvoto
    Кирилицата е задължителна! Инсанити можеш да си изтеглиш от Замунда.

охх , нищо не намирам от одеве се ровя .. някой да ми даде линк ще мойе ли ?

офф .. много е голяма за моя компутър .. някои мойе ли да ми даде линк ако ги има в youtube ?

Да си чувала за youtube?

ми чувала съм , както и видаш по нагоре в поста ми -_- .. просто не знам кое клипче трябва да пусна , и затова моля за помощ

Така , намерих ги след мнооооооооого търсене но някои мойе ли да ми кайе как се процедира

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тези дни тъкмо се чудех как точно беше името на програмата ... Insanity! Радвам се, че някой се е сетил да повдигне темата Тъкмо се чудех на к'во да подскачам след рождения ден.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Вчера четох какво сте писали тук и ме мотивирахте и аз да започна ^^ Изтеглих си Level 1 вчера и днес го направих . :з За пръв път да ми харесат упражнения, продължавам и утре ^^ Дано да има резултати ^^

и аз съм се навила,ама от утре че днес е лудница!То вече всички са ги минали тия упражнения вече хаха

Град
    Упражненията на Джилиан винаги са ми били някак мудни Не съм от хората, които спортуват редовно, но предпочитам да се мъча с Инсанити, дори да не успявам да изпълнявам всяко упражнение точно определено време, но поне е бързо.

Аз това Insanity първо че не мога да направя някои неща въобще, второ че лудата китайка прави 160 пъти, аз го правя 20 и ми става супер тъпо и трето че ме боляха всички съставни елементи след като го направих веднъж :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    И мен китайката ме дразни Оная гледа да ги прави за бройка и не ги изпълнява добре (или поне мен не ми харесва как ги изпълнява) Иначе и аз не мога да правя всичко добре или с по 100 повторения ама няма как - свиква се. А болката е съвсем нормална в началото, но след това тялото свиква и е супер зареждащо. Разбира се ако човек не е свикнал ще си разкаже играта, а на мен главно това ми харесва.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Мислех, че само аз имам този проблем с китайката

Бе тя луда история.
    Тъкмо в банята ме осени гениалната мисъл, че аз де факто в upper body-то нямам какво да свалям и оформям, така че ще заменя shred с друга програма на Джилиан - killer buns and thighs. Колкото и да ги правя тея смесени движения горната част няма да стане по-хубава, вече взех да правя мускули на предмищницата :Д ще ви пиша след няколко дни проба на новата програма, ама аз съм ужасно мързелива и несериозна
    как да се мотивирам?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Минавам само да пипитам ако почна програмата на Джилиан дали ще натрупам мускулна маса в краката? Искам да са слабички, а не обратното.

Здравейте
    От няколко дни съм се мотивирала страшно много да вляза във форма. Не съм дебела, но имам тук - таме мазнини, които ме дразнят адски много. Случайно попаднах на темата и реших да започна програмата. Вчера направих 1 ден и честно казано бях доста наплашена от тук прочетеното, но се оказа приятна и не чак толкова натоварваща. Мисля да си направя снимки за преди и след и утре да си взема мерките. Успех на всички, които също са се захванали.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Минавам само да пипитам ако почна програмата на Джилиан дали ще натрупам мускулна маса в краката? Искам да са слабички, а не обратното.
    Някой ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си