.
Отговор в тема
Страница 5 от 68 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    И аз започвам. Слабичка съм, но имам отчаяна нужда да се стегна. Упражненията ми изглеждат доста ефективни за тази цел
    Общо взето, и аз съм в същото положение. От известно време си провеждам тренировки вкъщи, даже някои упражнения съвпадат с тези от програмата. Много съм вдъхновена да се приведа във форма. Така че и аз се включвам!
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Момичета лаптопа ми издъхна,но си свалих програмата на телефона и продължавам да действам.Добре,че са новите технлогии

Аз да попитам, някоя от започналите 30 day shred ще прави ли снимки преди/след? ;з

Голям фен Аватара на EternalDream
    При това физическо натоварване + забързано ежедневие (вкл. училище, бързо вървене, леки странични тренировки) колко горе-долу калории на ден трябва да се приемат? Имайки предвид, че аз се храня здравословно?

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    А аз съм отчаяна, защото издържам едва до половината.. Не знам вие как се справят, но аз повече не мога ;(

Цитирай Първоначално написано от roshlichka Виж мнението
    А аз съм отчаяна, защото издържам едва до половината.. Не знам вие как се справят, но аз повече не мога ;(
    И на мен ми е трудно, спокойно е, издържам го цялото, но това, което го показа Alisha28, както и това http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0...gw42o1_500.gif са ми най-противните и понякога спирам.Даже днес едвам си мърдах ръцете от тия пусти лицеви и тия гирички. Само не се предавай Кой ден ти е?

Момичета, един малко по-личен въпрос. Мисля и аз да се включа, но какво правите по време на цикъл ...

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Момичета, един малко по-личен въпрос. Мисля и аз да се включа, но какво правите по време на цикъл ...
    В деня, когато ми дойде, пак си тренирам, както обикновено. Следващите 2 дни си почивам (всъщност правя поне малко кардио) + ежедневно бързо ходене поне 40 минути. Обикновено продължава 5 дни при мен- последните 2 също се връщам към нормалните ми тренировки

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Правя си всичко, както когато не съм в цикъл.Не ми пречи. :Д ^^

Здравейте айде и аз да се включа. Току що свърших първия ден от 1 ниво. Добре де 2 беше ама го броя като първи щото вчера уж да внимавам кво правят и толкова го направих... да ви кажа честно не ми вдъхва доверие цялата тая работа...окей резултатите са супер и всички изглеждате доволни ама де да знам. Тея лицеви ме убиват ама ще ги преживея де...до преди два месеца правех всякакви подобни упражнения + доста ограничено ядене в продължение на 4 месеца...ама като не видях резултати съвсем се демотивирах...така де сега пак съм на 6 пък да видим какво ще стане.
    Последно редактирано от TheBlackPanther : 05-22-2013 на 17:01
    Shh...<3

Голям фен
    Град
    София
    Аз пък днеска правих упражнения с дъмбели от по 10кг. и нямам търпение да дойде утре и да се събудя с ръце като на Шварценегер.
    Queen of the Damned

Айде хора до къде сте?
    Shh...<3

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    То е 20 минути само... Стига де, не са чак толкова натоварващи. Тренирала ли си нещо преди това? Кой ден ти е?
    Everything changes, but beauty remains ...

Аз само дето не мога да правя лицевите и ей това ми е*ава майката, но иначе не са чак толкова трудни. Да, имам мускулна треска, но с всеки ден ми се струват все по-лесни, тялото се адаптира. (:
    Не се отказвай! В този живот нищо не се постига лесно, но пък помисли за резултата ...

Цитирай Първоначално написано от Alisha28 Виж мнението
    Аз само дето не мога да правя лицевите и ей това ми е*ава майката, но иначе не са чак толкова трудни. Да, имам мускулна треска, но с всеки ден ми се струват все по-лесни, тялото се адаптира. (:
    Не се отказвай! В този живот нищо не се постига лесно, но пък помисли за резултата ...
    И на мен това хич не ми е любимо,но от инат го издържам,level 1 е сравнително лесен за изпълнение,да видим 3ти как ще е.Четох,че 5 милиона знаят за тази програма,само 1 милион достигат до 2ро ниво,а само 100 000 стигат до 3то ниво.Нека ние сме от тези 100 000.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Aww, вижте какво намерих, ако на някого му послужи, може да го принтира. :3
    http://24.media.tumblr.com/470ae259a...v0ero2_500.png

ROSHLICHKA, каквото и да ти кажа, за да те мотивирам, знам, че най-важното е преди всичко да вярваш САМА в себе си. Повярвай ми, с времето тялото ти закалява, издържаш много повече отколкото си вярвала, че можеш.Ще дам себе си за пример. Преди 19.01.2013 се държах отвратително към тялото си. Сладкишчета, шоколадчета, 2 пакета Зайо Байо (на ден или през ден, дами и господа ) през лятната ваканция. За щастие метаболизмът ми не позволи да кача особено мнго тегло, но храненето ми така или иначе се отрази на кожата ми, на тонуса ми, бях по-малко активна, следователно- по-отпаднала. Един ден се погледнах и си казах "Това ли си ти? Това ли искаш? Това ли можеш?". Бях развалина във физически план, въпреки да изглеждах слаба, аз усещах неактивността си. Не можех да направя една лицева опора, буквално. Постепенно започнах да разучавам, да чета, да се интересувам. Започнах да тичам, скачам на въже и да въртя на велоергометъра поне 20 минути у дома. Намалих сладкишите и мразех себе си след всеки залък шоколад или кексче. С времето научих, че отказването не е начинът и че намаляване не означава перманентно спиране, че от скука не се яде. Хапвах си сладкиши (все още понякога се почерпвам), но усещах истинско удоволствие след всяка хапка и след месец, на 19.02.2013, се погледнах и си спомних, че повярвах в себе си само преди месец. Аз успях и това беше истински силната ми засилка. Старото ми Аз го няма, това, което щеше да каже 'Мързи ме.' го няма. Изкорених тези думи от речника си. Сега съм истински активна и след като завърша първи левел на 3O Days Shred Workout всеки ден се чувствам щастлива, по-жива, по-активна, по-силна както физически, така и психически, защото повярвах. Вярвам, че можеш и ти. Когато усещаш, че не можеш повече, бутай, дишай по-тежко, плачи, крещи и ти обещавам, че веднъж завършвайки тази тренировка ще го правиш всеки ден, защото ще си кажеш 'Хей, вчера успях, защо днес да не мога?'. Там е силата, да пребориш себе си, да надвиеш волята си и да си докажеш колко по-силна можеш да бъдеш. Когато наистина, наистина, наистина усещаш, че не можеш да продължиш, почини за малко и продължи. Месец придържане към един начин на живот, в случая здравословен означава, че се превръща в ежедневно действие и започваш да го правиш с удоволствие.

Леле, стана по-дълго от очакваното, но се надявам, че ще се вслушаш в думите ми, наистина.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Почнах го и аз. Утре пак. Не е трудно и не отнема много време Обаче трябва да се стегна малко, че лятото идва и сега е времето. Иначе ще ми препоръчате ли горе-долу какво да ям в даскало, когато съм 2-ра смяна че направо не знам

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Плод + малко ядки е идеално ;д

И аз го издържам от инат. Не мога да допусна нещо да ме победи и да е по-упорито от мен. Та, определено смятам да бъда от тези 100 000, само дано не остана разочарована от резултата.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^И аз хич не обичам това упражнение и понякога ръцете ми не издържат,но продължавам да си клякам.
    Аз сега си направих ден 3 ,при мен още няма резултати ама аз и не съм очаквала толкова бързи.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Друг въпрос: Да кажем, ако наистина няма какво да сваляме като килограми, а само искаме да стегнем тялото си, може ли 30 дена само 1-во ниво или 15 първо, 15 второ

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Друг въпрос: Да кажем, ако наистина няма какво да сваляме като килограми, а само искаме да стегнем тялото си, може ли 30 дена само 1-во ниво или 15 първо, 15 второ
    Аз нямам какво да свалям също, но си ги правя както си трябва. Днес ми беше 5-ти ден от първо ниво. Прави си ги по схемата... Първо уж трябва да е най-лесно, от какъв зор ще правиш 30 дена само него... по-голяма логика има само трето.
    Everything changes, but beauty remains ...

Много ми е кофти да ги правя от телефона,но това е положението въпреки това на 5ти ден-завършен вече съм -6 см общо,което си е супер според мен,на мен лицевите още ме мъчат,но е много по-добре,скоро трябва да започвам 2ро ниво,но като съм позабравила упражненията и с тази малка резолюция на телефона дано успявам да смогна.

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Много ми е кофти да ги правя от телефона,но това е положението въпреки това на 5ти ден-завършен вече съм -6 см общо,което си е супер според мен,на мен лицевите още ме мъчат,но е много по-добре,скоро трябва да започвам 2ро ниво,но като съм позабравила упражненията и с тази малка резолюция на телефона дано успявам да смогна.
    Направи ми впечатление, че няколко пъти се включваш с мерки и наистина има значителна разлика. Може ли да споделиш какъв хранителен режим спазваш?

Въпроси по темата :D

Здравейте момичета Може да се каже,че съм нова Заинтересувах се по тази програма 30 days shred ии имам няколко въпроса относно нея.
    1-Колко време продължава едната тренировка и всеки ден от съответното ниво същите упражнения ?
    2-Тази програма помага ли за целулит?
    3-При вас има ли вече резултати?
    Все още се колебая дали да започна,ефективнно ли е?
    Благодаря ви предварително за отговорите и се надявам да се надъхам и да започна възможно най-скоро :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си