.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Много ми е кофти да ги правя от телефона,но това е положението въпреки това на 5ти ден-завършен вече съм -6 см общо,което си е супер според мен,на мен лицевите още ме мъчат,но е много по-добре,скоро трябва да започвам 2ро ниво,но като съм позабравила упражненията и с тази малка резолюция на телефона дано успявам да смогна.

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Много ми е кофти да ги правя от телефона,но това е положението въпреки това на 5ти ден-завършен вече съм -6 см общо,което си е супер според мен,на мен лицевите още ме мъчат,но е много по-добре,скоро трябва да започвам 2ро ниво,но като съм позабравила упражненията и с тази малка резолюция на телефона дано успявам да смогна.
    Направи ми впечатление, че няколко пъти се включваш с мерки и наистина има значителна разлика. Може ли да споделиш какъв хранителен режим спазваш?

Въпроси по темата :D

Здравейте момичета Може да се каже,че съм нова Заинтересувах се по тази програма 30 days shred ии имам няколко въпроса относно нея.
    1-Колко време продължава едната тренировка и всеки ден от съответното ниво същите упражнения ?
    2-Тази програма помага ли за целулит?
    3-При вас има ли вече резултати?
    Все още се колебая дали да започна,ефективнно ли е?
    Благодаря ви предварително за отговорите и се надявам да се надъхам и да започна възможно най-скоро :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си