.
Отговор в тема
Страница 64 от 68 ПървиПърви ... 1454606162636465666768 ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А ако не си гладен? Това е едно към едно като да си купиш нещо, защото пише SALE с големи червени букви на магазина. :Д
    Даже е по-тъпо, щото на парцалчето ще му се радвам после :д

БонииКлайд бая полезни неща може да сподели по темата, ама е избрала да се държи като патка. Причините ще останат неизвестни за простолюдието.
    Ами питах дали да обядвам преди или след тренировката си и това ми обясниха, ако си гладен по-добре след, отколкото преди. Ако не си гладен, не ядеш. :Д
    Може и да сподели, но ненавиждам начина, по който някой ти казва какъв си без да те е виждал. Мен ме подразни, явно е често явление. Ако опитваме да постигнем нещо повече с телата си, значи задължително сме поне 150 кила, целулит навсякъде и три реда корем като на шар-пей? Мога да и даря метаболизма си, ще стане поне 90 кила. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на ameli
    Ох, не знам, ама имам ужасяващото чувство, че само след тренировка ми е хубаво тялото и ако на следващия ден не правя нищо ще увисна и ще се върна в нулева позиция ;д Убедете ме, че не е така, моля ви

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Ох, не знам, ама имам ужасяващото чувство, че само след тренировка ми е хубаво тялото и ако на следващия ден не правя нищо ще увисна и ще се върна в нулева позиция ;д Убедете ме, че не е така, моля ви
    И аз съм така.Пропуснах втори ден поради натоварен график и имам чувството че съм по-дебела от преди.А усещам че една рокля,дето ми беше тясна,сега ми виси.Което е супер!Това е внушение и е нормално като ти се иска нещо мноооого силно.
    Аз съм чела че поне час и половина след тренировка не трябва да се яде.може да се хапне малко пилешко или банан,но нищо повече.тогава се горяло повече мазнините и хапването го затормозявало.Но то толкова много теории се появяват всеки ден че вече не знам на кое да вярвам.

Успокойте ме бе, стига се карахте

anonymous708973
    Guest
    Мани, с тия внушения е просто абсурдно. Като се подуя преди цикъл, мязам и се чувствам като бременна в петия месец (включително и болките в кръста, хаха). Като мине цикълът - 2 дни по-късно се чувствам като фиданка, не ми се яде, супержизнерадостно и доволна ми е :д

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^ и аз така, направо бях в депресия и сега също де...и корема и паласките, което ме натъжи най-много, щото не знаех, че и мц се отразява и на паласките
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Фен
    Град
    botevgrad
    Здравеите на всички има ли някой, който би се съгласил да изпрати Инсинитъ по скъпе? в германия съм и няма как да я сваля от торрент сайт без да получа мило писмо с глоба.
    Ще съм много благодарна

Днес завърших първо ниво, утре се глася за второ.
    Иначе за първи път си правих тренировката на гладно (както всички препоръчват) и беше ужасяващо.

Голям фен Аватара на Dusty
    Аз си дадох почивка петък и събота и потичах малко. Днес времето беше НЕВЕРОЯТНО! Точно като за разходка Иначе в неделя правя 4-ти ден на 2-ри левел

Мега фен Аватара на babity
    И аз днеска ще го направя, първия левъл де. За тонус, 'щото имам енергия.

Приключих първи ден от ниво 2. Определено има разлика в натоварването и откровено казано ниво 1 ми беше скучно. С това сякаш времето минава по-бързо, някак си или поне на мен така ми се струва. Харесва ми, но осъзнах сериозния ми проблем с липса на равновесие, особено в частта с напъдите ;д

Град
    В театъра

Последно редактирано от Wwwooow : 03-16-2014 на 19:13
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Мен такива картинки ме антимотивират.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    В театъра
    Защо :O ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Първо - тая бягащата - мразя. Второ - в момента ставам в 5 и се прибирам в 9, нямам време да спя, какво остава за тренировка. Някаква си пръчка да ми се обяснява от екрана на лаптопа - за коя се мисли?! :ДДДД Още повече, че тази третата няма хубав задник.
    Да, такива снимки въобще не ме мотивират, а точно обратното. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Второ - в момента ставам в 5 и се прибирам в 9, нямам време да...
    Изненада - така ще си цял живот! Ама едва ли някога повече ще си необвързана, без деца, живееща с родители, които поемат по-голямата част от домакинската работа. Да се оплакваме на по 20 години от липса на време е като някой в гимназия да ми се оплаква колко трудно смогва с материала.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Радвам се че не съм единствената демотивирана.повечето мацки по снимките са или пръчки,или прекалено напомпани.А и имат структура,различна от моята,което значи че и да ги гледам ,и да тичам точно като тях няма да стана.като ми липсва мотивация гледам Before and after снимки.Има хиляди в tumblr.
    Иначе съм мноооого зле.домързя ме яко тия дни и от 3 дена някъде не съм правила упражненията и храненето ми е мъка.Уморена се чувствах тая седмица.Вторият опит на второ ниво беше още по-кошмарен.завърши със задух, болки в сърцето и уплах у приятеля ми.Днес продължавам с ден 3 от ниво 2.Обещала съм си да го направя 11 дена пък да видим.Упражненията са трудни /то и кой ме кара да правя по-сложния вариант е въпроса/ и е кофти че нямам гирички и се мъча с бутилки вода,ама...

Специално в момента пътувам по 100км всеки ден и наистина няма как да се получи, съжалявам. Определено няма да ставам в 5 сутринта цял живот. И да, в гимназията смогвахме трудно с материала, защото имахме по 100 задачи домашно и голям текст по немски да разказваме + няколко урока на български - за утре. Ето затова говоря - нито може да ме мотивира, нито демотивира някой, който няма хал-хабер какъв е моя живот и както се казва walk a mile in my shoes и тогава говори.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Тези тренировка за много застояли хора наистина (
    Като гледам,че някои се оплакват как се зачервяват и не могат да дишат,представям си колко заседнал начин на живот водят..
    Ако направят една суперсерия на тяга и клек високи повторения ще се гътнат преди да са минали на клека сигурно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Тези тренировка за много застояли хора наистина (
    Като гледам,че някои се оплакват как се зачервяват и не могат да дишат,представям си колко заседнал начин на живот водят..
    Ако направят една суперсерия на тяга и клек високи повторения ще се гътнат преди да са минали на клека сигурно.
    Ако не дишат правилно е нормално да се изморяват и задъхват много по-лесно и би следвало да го знаеш отлично.
    Що се отнася до заседналия начин на живот и спорта - то човек може да има динамично ежедневие и постоянно да търчи наляво-надясно по n-километра на ден, но след като не е свикнал да прави упражнения е нормално да не издържа в началото.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Да споделя резултатите си след завършено ниво 1 ... с -2.3кг надолу и с видимо по стегнат корем и ръце!!Загубих си метъра и не успях да си измеря мерките и ме е яд...:Д Свикнах да се храня по начина,който си наложих и старите навици изобщо не ме притесняват. )

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Защо се мъчите, като нямате ген, ще се побъркате от тренировки и пак ще сте дебели.

Ям каквото си искам, когато си искам и по което време си искам.
    Не тренирам, не и по начина, който се разбира.
    От години съм си на едни килограми, не качвам и не свалям.

П.П.
    Дразня ви, нямам за цел да ми завиждате, защото гените са определящи и какво сте правили като деца.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Защо се мъчите, като нямате ген, ще се побъркате от тренировки и пак ще сте дебели.
    Значи, ако си от 95% хора без идеални гени, по-добре си стой вкъщи на дивана и си яж чепсове, защото каквото и да правиш ти пак ще си прекалено дебел.

Колкото за мозъка, не е нужно да си новият Айнщайн, за да имаш акъл в главата. Проблемът не идва от това, че искаш да си с тяло на "нацепена батка", проблемът е, че парадираш с него и се мислиш за голямата работа. Поне повечето, отговарящи на описанието.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Проблемът не идва от това, че искаш да си с тяло на "нацепена батка", проблемът е, че парадираш с него и се мислиш за голямата работа.
    Едното върви с другото, никой не иска да е Хълк, защото тялото на Хълк е еталон за мъжка красота.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Едното върви с другото, никой не иска да е Хълк, защото тялото на Хълк е еталон за мъжка красота.
    Има го и този момент, но все пак има хора и хора. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си