.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Ето това, ако стане, ще и се кланя на Джилиън:

Wow. Първата снимка отразява начина, по който изглеждам в момента (айде да не преувеличавам съвсем, може би просто не съм толкова широка, но иначе положението е сходно).. :/
    Чудя се дали да си запиша мерките, или не, ще се стресна и демотивирам, ако си ги видя. Просто при мен проблемът е в това, че вместо да си кажа " Я, да се стегна, гледай кво става за няколко месеца", аз си викам, че няма смисъл изобщо да пробвам, че винаги ще съм си така, превърнала съм се в някаква развалина. Ох, започнах да звуча като леличките с наднормено тегло, които уж все слабеят, ама с пици и пастички в ръката, `щото то, няма накъде, метаболизъм, гени (ака. познати оправдания).. Просто в момента, като е по-студено, тялото ми (външния вид) не ми е приоритет, а това е пълната глупост. Най-малкото, че ми влияе на самочувстието. Ох, извинете ме с тези разсъждения, пак се развихрих. Отивам да си правя втория ден.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RainBerry Виж мнението
    Просто в момента, като е по-студено, тялото ми (външния вид) не ми е приоритет, а това е пълната глупост. Най-малкото, че ми влияе на самочувстието.
    Същата съм, егати злето.
    И пак се изкуших за ударна доза сладко и си поръчах една тортичка в едно кафе. Много съм тъпа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си