.
Отговор в тема
Страница 2 от 68 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Звучи ми добре, мисля да я пробвам.

Супер фен Аватара на weheartiit
    е само на мен ли не ми дава да я изтегля защото ми засича вирус

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    е само на мен ли не ми дава да я изтегля защото ми засича вирус
    Засича вирус от банерите на сайта,днес видях освен да го кача някъде..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Страхотно ! От утре я започвам .
    Hostis Honori Invidia

http://www.monova.org/torrent/344554...ingHubcom.html
    Ето нов линк работи,пробвах го ) Много се радвам,че има толкова позитивно настроени и мотивирани хора като вас ^_^

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Всички хубаво,но така и не можах да си го инсталирам това ..
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    Всички хубаво,но така и не можах да си го инсталирам това ..

Супер фен Аватара на weheartiit
    Мерси много ,почна да се тегли,но много бавно.
    Утре и аз почвам ,дано има ефект. ))

П.П. изтегли се ^^,но аз теглих от този последия линк и там е само левел 1. Но намерих клипчетата в ютюб.За тези,които не могат да го изтеглят има ги качени.
    Последно редактирано от weheartiit : 03-01-2013 на 22:19

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Ето това, ако стане, ще и се кланя на Джилиън:

Wow. Първата снимка отразява начина, по който изглеждам в момента (айде да не преувеличавам съвсем, може би просто не съм толкова широка, но иначе положението е сходно).. :/
    Чудя се дали да си запиша мерките, или не, ще се стресна и демотивирам, ако си ги видя. Просто при мен проблемът е в това, че вместо да си кажа " Я, да се стегна, гледай кво става за няколко месеца", аз си викам, че няма смисъл изобщо да пробвам, че винаги ще съм си така, превърнала съм се в някаква развалина. Ох, започнах да звуча като леличките с наднормено тегло, които уж все слабеят, ама с пици и пастички в ръката, `щото то, няма накъде, метаболизъм, гени (ака. познати оправдания).. Просто в момента, като е по-студено, тялото ми (външния вид) не ми е приоритет, а това е пълната глупост. Най-малкото, че ми влияе на самочувстието. Ох, извинете ме с тези разсъждения, пак се развихрих. Отивам да си правя втория ден.

O.O леле това истинско ли е?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    И аз съм горе долу като първата снимка в по-горното мнение. Преди време бях почнала упражненията, обаче се отказах поради незнайно каква причина. Пък сега съм се надъхала и от утре ги почвам наново. Ще пиша за резултатите. (:
    П.С. Отделните нива ги има в youtube.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    O.O леле това истинско ли е?
    Е защо да не е,при един добър хранителен режим,една тренировка ти е 30-минути интервално т.е. гориш калории в големи количества и мускулите ти се тренират и резултатът идва.
    Момичета аз пък не издържах и се примерих днес ии направо съм очарована -2 см от ханша и - 3 см от талията шалялялялляля,но си спазвам и хранителния режим де

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^ За 4 дена ? Ехее браво дано и при мен да има такъв ефект. А какъв ти е хранителния режим ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Сутрин закусвам овесени трици с нискомаслено кисело мляко и банан,на обед гледам да се храня разделно задължително салата(шопска,зелена,какво о предлага сезона),вечер си хапвам от същото каквото на обед,но в по-малко количество и някакъв плод,ако ми се хапва сладко изяждам 1-2 парченца шоколад или си правя овесени сладки,ако пък ми се яде хляб си правя пак такъв,но с овесено брашно,овесени ядки,ленено семе и т.н
    Ами на тренировка горя около 250-300 калории засичам ги с часовник,който има тази функция и когато не приемам твърде много калории тялото започва да гори мазнини,а преимуществото на програмата е интервалната тренировка,силово-крадио,по този начин тялото действа на много по-високи обороти.
    Последно редактирано от Zaharinka : 03-02-2013 на 09:26

Аз имам да се стягам, така че се включвам! Успех на всички )

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мацки, момичето на снимката има много добър ген, въпреки че преди е била по-едричка. Не винаги се получава същото като от снимките, но това не ви пречи да се пробвате и вие да се вкарате във форма, било то и най-добрата за вашия индивидуален случай.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RainBerry Виж мнението
    Просто в момента, като е по-студено, тялото ми (външния вид) не ми е приоритет, а това е пълната глупост. Най-малкото, че ми влияе на самочувстието.
    Същата съм, егати злето.
    И пак се изкуших за ударна доза сладко и си поръчах една тортичка в едно кафе. Много съм тъпа.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Тъй като гледам, че се коментира моята снимка, да изясня, че аз не съм правила точно тази програма, а http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w . Не, че 30 days shred няма да има ефект, просто аз нямах гирички вкъщи, а до колкото си спомням май бяха нужни ( може и да се бъркам, не знам, но помня, че нещо такова ме отказа ). Програмата я правех 1 месец, след това започнах с кардио и такам.

*м/у двете снимки има разлика 4 месеца.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Може и с 2 бутилки пълни с вода ако нямате гирички

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Почнах го и аз, вчера и днес го направих. Нямам никаква мускулна треска. Изгледах и трите части, упражненията са сравнително лесни, честно казано очаквах нещо, което да ми изкара въздуха...
    Гирички по колко кг. използвате?

Pamaa, ако това на по-горната снимка си ти, евала за резултатите. Направила си жестоко тяло.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 03-02-2013 на 11:58
    Everything changes, but beauty remains ...

Моите са по 1,5кг

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    За гиричките в интернет пише, че можеш да използваш 1/2,5/3,5кг. Иначе благодаря, продължавам с усърдната работа и нямам намерение да спирам. Мисля, че на всеки, който се е захванал с оформяне на тялото му, трябва да му е ясно, че този процес е 70% диета и 30% тренировки. Под диета не разбирайте някакъв хранителен режим, който ще спазвате до едно време, а чисто хранене. Освен това се настройте, че така ще бъде до края на живота ви, че никога няма да спрете да тренирате и винаги ще се храните здравословно и правилно. Преди ми изглеждаше смешно като някой кажеше, че яде предимно супи, салати и плодове... то направо за мен това беше невъзможно и все си мислех, че нещо ме лъжат, обаче айде сега някой мен да ме пита какво ям. Гладна не оставам, по 5-6 пъти на ден се храня и пак, както се вижда, има промяна в тялото ми.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

anonymous708973
    Guest
    Къде могат да се видят трите части?
    Всяка част е за дадената фаза, нали? Три фази, три клипчета, 10 дни на фаза?

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    За гиричките в интернет пише, че можеш да използваш 1/2,5/3,5кг. Иначе благодаря, продължавам с усърдната работа и нямам намерение да спирам. Мисля, че на всеки, който се е захванал с оформяне на тялото му, трябва да му е ясно, че този процес е 70% диета и 30% тренировки. Под диета не разбирайте някакъв хранителен режим, който ще спазвате до едно време, а чисто хранене. Освен това се настройте, че така ще бъде до края на живота ви, че никога няма да спрете да тренирате и винаги ще се храните здравословно и правилно. Преди ми изглеждаше смешно като някой кажеше, че яде предимно супи, салати и плодове... то направо за мен това беше невъзможно и все си мислех, че нещо ме лъжат, обаче айде сега някой мен да ме пита какво ям. Гладна не оставам, по 5-6 пъти на ден се храня и пак, както се вижда, има промяна в тялото ми.
    Мога ли те попитам какъв хранителен режим спазваш?
    И аз гледам да не се блъскам с джънк фууд, да ям готвено вкъщи и т.н., но сладкото ми е най-трудно за отказване (не вафли и глупости, ама шоколаааад ) ;/

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Къде могат да се видят трите части?
    Всяка част е за дадената фаза, нали? Три фази, три клипчета, 10 дни на фаза?

Youtube. Искаш ли линк?
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си