- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Звучи ми добре, мисля да я пробвам.
е само на мен ли не ми дава да я изтегля защото ми засича вирус![]()
Страхотно ! От утре я започвам .
Hostis Honori Invidia
http://www.monova.org/torrent/344554...ingHubcom.html
Ето нов линк работи,пробвах го) Много се радвам,че има толкова позитивно настроени и мотивирани хора като вас ^_^
Всички хубаво,но така и не можах да си го инсталирам това ..
Hostis Honori Invidia
Мерси много ,почна да се тегли,но много бавно.![]()
Утре и аз почвам ,дано има ефект.))
П.П. изтегли се ^^,но аз теглих от този последия линк и там е само левел 1. Но намерих клипчетата в ютюб.За тези,които не могат да го изтеглят има ги качени.![]()
Последно редактирано от weheartiit : 03-01-2013 на 22:19
Ето това, ако стане, ще и се кланя на Джилиън:
Wow. Първата снимка отразява начина, по който изглеждам в момента (айде да не преувеличавам съвсем, може би просто не съм толкова широка, но иначе положението е сходно).. :/
Чудя се дали да си запиша мерките, или не, ще се стресна и демотивирам, ако си ги видя. Просто при мен проблемът е в това, че вместо да си кажа " Я, да се стегна, гледай кво става за няколко месеца", аз си викам, че няма смисъл изобщо да пробвам, че винаги ще съм си така, превърнала съм се в някаква развалина.Ох, започнах да звуча като леличките с наднормено тегло, които уж все слабеят, ама с пици и пастички в ръката, `щото то, няма накъде, метаболизъм, гени (ака. познати оправдания).. Просто в момента, като е по-студено, тялото ми (външния вид) не ми е приоритет, а това е пълната глупост. Най-малкото, че ми влияе на самочувстието. Ох, извинете ме с тези разсъждения, пак се развихрих. Отивам да си правя втория ден.
![]()
И аз съм горе долу като първата снимка в по-горното мнение.Преди време бях почнала упражненията, обаче се отказах поради незнайно каква причина. Пък сега съм се надъхала и от утре ги почвам наново. Ще пиша за резултатите. (:
П.С. Отделните нива ги има в youtube.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Е защо да не е,при един добър хранителен режим,една тренировка ти е 30-минути интервално т.е. гориш калории в големи количества и мускулите ти се тренират и резултатът идва.
Момичета аз пък не издържах и се примерих днес ии направо съм очарована -2 см от ханша и - 3 см от талията шалялялялляля,но си спазвам и хранителния режим де![]()
^ За 4 дена ? Ехее браво дано и при мен да има такъв ефект. А какъв ти е хранителния режим ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Сутрин закусвам овесени трици с нискомаслено кисело мляко и банан,на обед гледам да се храня разделно задължително салата(шопска,зелена,какво о предлага сезона),вечер си хапвам от същото каквото на обед,но в по-малко количество и някакъв плод,ако ми се хапва сладко изяждам 1-2 парченца шоколад или си правя овесени сладки,ако пък ми се яде хляб си правя пак такъв,но с овесено брашно,овесени ядки,ленено семе и т.н
Ами на тренировка горя около 250-300 калории засичам ги с часовник,който има тази функция и когато не приемам твърде много калории тялото започва да гори мазнини,а преимуществото на програмата е интервалната тренировка,силово-крадио,по този начин тялото действа на много по-високи обороти.
Последно редактирано от Zaharinka : 03-02-2013 на 09:26
Аз имам да се стягам, така че се включвам! Успех на всички)
Мацки, момичето на снимката има много добър ген, въпреки че преди е била по-едричка. Не винаги се получава същото като от снимките, но това не ви пречи да се пробвате и вие да се вкарате във форма, било то и най-добрата за вашия индивидуален случай.
Тъй като гледам, че се коментира моята снимка, да изясня, че аз не съм правила точно тази програма, а http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w . Не, че 30 days shred няма да има ефект, просто аз нямах гирички вкъщи, а до колкото си спомням май бяха нужни ( може и да се бъркам, не знам, но помня, че нещо такова ме отказа ). Програмата я правех 1 месец, след това започнах с кардио и такам.
*м/у двете снимки има разлика 4 месеца.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Почнах го и аз, вчера и днес го направих. Нямам никаква мускулна треска. Изгледах и трите части, упражненията са сравнително лесни, честно казано очаквах нещо, което да ми изкара въздуха...
Гирички по колко кг. използвате?
Pamaa, ако това на по-горната снимка си ти, евала за резултатите. Направила си жестоко тяло.
Последно редактирано от PullMeCloser : 03-02-2013 на 11:58
Everything changes, but beauty remains ...
За гиричките в интернет пише, че можеш да използваш 1/2,5/3,5кг. Иначе благодаря, продължавам с усърдната работа и нямам намерение да спирам.Мисля, че на всеки, който се е захванал с оформяне на тялото му, трябва да му е ясно, че този процес е 70% диета и 30% тренировки. Под диета не разбирайте някакъв хранителен режим, който ще спазвате до едно време, а чисто хранене. Освен това се настройте, че така ще бъде до края на живота ви, че никога няма да спрете да тренирате и винаги ще се храните здравословно и правилно. Преди ми изглеждаше смешно като някой кажеше, че яде предимно супи, салати и плодове... то направо за мен това беше невъзможно и все си мислех, че нещо ме лъжат, обаче айде сега някой мен да ме пита какво ям.
Гладна не оставам, по 5-6 пъти на ден се храня и пак, както се вижда, има промяна в тялото ми.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Къде могат да се видят трите части?
Всяка част е за дадената фаза, нали? Три фази, три клипчета, 10 дни на фаза?