- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
започнах да правя първото ниво днес ...лесничко е .Свикнала съм на по-голямо и по-продължително натоварване .
Да видим как ще е в другите части .
Hostis Honori Invidia
аз съм на ден 2 ... имам мускулна треска на дупето,краката и ръцете,но свиквам вече с упражненията.. правя ги докрай ... и комбинирам с различни други упражнения зависи какво ще тренирам през деня (корем,дупе...)
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аз пък да се оплача, че днес не можах да си правя шестия ден. ;/
Според вас кое ще е по-ефективно. 30 day shred или това ,което Pamma е правилa ?
Първи ден. Половината упражнения не успях да ги направяПърва физическа активност ми беше от 3-4 месеца. Иначе всичко ме боли в момента, но ще се свикне.
Утре ще се меря отново със сантиметъра и нямам търпениее ^.^
Ден 4.
Последно редактирано от SunT : 03-06-2013 на 19:33
Айде и аз с вас
Сама съм в квартирата и викам айде да ги направя, та да видя за какво толкова говорите. Не можах да схвана тактиката на две упражнения и нещо ги модифицирахама ще свикна. Ще ги правя до края на седмицата, другата ще ми дойде и 3-4 дена ще пропусна и ще продължа от където съм спряла.
Иначе вие някакъв хранителен режим спазвате ли? Аз си ям здравословно от доста време, не смятам да променям нещо, имам някви 7-8кг за сваляне/ стягане и така![]()
Аз едва два пъти го правих, но имам нечовешка мускулна треска на краката - направо ми омекват и не мога да ходя...Ама е нормално, предполагам, след като цяла зима се тъпчех и не правих никакви упражнения. За сваляне имам 4 кг., надявам се да успея без кой знае какъв хранителен режим.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз пък проблема не ми е яденето, ами всякакво движение. Преди съм тренирала близо 10 години професионално хандбал в б група. Вече всичко ми е много далечно. Все по-често съм под стрес. Имало е период от две седмици, в които от вкъщи не съм излизала. Наще пазаруват, плащат сметки и т.н. и аз от моята стая до банята ходех само и на обед към кухнята се завъртя. Просто на моменти си изпадам в депресивни състояния и буквално не се вдигам от леглото даже...
Нищо не ме боли, не знам колко значение има. Изпотих се леко, очаквах да е по-натоварено, ще видя след 2-3 дена като го правя дали и аз ще имам кашкавалени крачета.
Може да си направиш трите нива на тази програма и вече след като приключиш да правиш 3-4-5 пъти седмично другата програма, която попринцип би трябвало да забързва метаболизма.Надявам се тук да няма хора, които възнамеряват да приключат със спорта след като изкарат тези 30 дена.
Просто няма смисъл да спирате, защо сте се мъчили толкова време, ако след това пак ще се върнете към стария си начин на живот... а това рано или късно ще стане, бъдете сигурни.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
М да, тренирайте докато не ви е хванало ежедневието в своя си ритъм - университет, работа, семейство... че тогава става страшно. Аз си мечтая за едни 55кгама нямам кантар де, та явно докато не видя резултат по тялото си ще си мисля само за цифрички хихи
mimsssssss, кантар като нямаш, вземи един метър, премери се, запиши.Това с килограмите е много относително! Преди 2 месеца бях 46, сега съм 48-49, обаче изглеждам много по-добре. Като тренираш, мускулите за сметка на мазнината нарастват, затова въобще няма смисъл да гледаш колко килограма си. И аз мислех, че 45 на мен ще са ми екстра, а ти какво излезе.
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Нямам такива неща под ръка, ама няма много значение за мен. Като се прибера в къщи след 2 седмици ще се тегля и меря![]()
И аз съм на мнение,че метърът е много по-ефикасен начин да проследяваш какво се случва с тялото ти,аз си имам подготвени програми след 30DS,и аз съм студент и работя и за изпит уча,но намирам време да отделя 30-40 минути за спорт.Домашното видео е хубаво от гледна точка на това,че изисква по-малко средства от към финансова гледна точка,че то в тази криза,а и за по-срамежливите е супер![]()
Момичета,присъединявам се към вас.Днес ми беше първи ден .Не изпитах никакви трудности с упражненията и за сега нищо не ме боли.Да видим утре как ще е :Д
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ох, какво друго правите освен 30 day shred и хранителен режим? Аз съм на шестия ден и не съм смъкнала и килограм, не че очаквам нещо фрапиращо, но ми се искаше 3-4 кг да сваля ..
Аз нищо друго не правя, даже нямам установен режим. От всичко си хапвамПредполагам, че първите 10 дни ако нямаш много за сваляне няма и да свалиш....Аз също искам 3,4 кг и си мисля, чее резултат мога да видя едва след 3тото ниво.. Но при всеки е различно, разбира се.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Втори ден ми беше днес, на обед/следобед ядох ориз с гъби, толкова тежко нещо не бях яла скородо 6:30 не можах да се помръдна от леглото, после поне вече ми помина, хем не си изядох целия ориз, ужас.
Иначе ме болят ръцете към мишниците, тва е от лицевите, че отдавна не бях правила.
Още малко и привършвам 1во нищо,ухуу,ще се примеря на 10ти ден въпреки,че сега нямам търпение,но усещам осезаема разлика в краката и ръцете,особено твърди са,което значи,че всичко правя правилно явно. ^_^
Кой ден си? На мен днес ще ми е 8-ми.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
съжалявам, ако на въпроса ми има отговор поне 5 пъти, но чак сега отварям темата за първи път
http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 http://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv594
тези упражнения ли правите? това целите клипове ли са (27мин.)?