- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Кои ядки са полезни за диетата и кои не? Подозирам, че любимите ми бирени фъстъци не са.Още по-любимите ми лешници пък не са любими на джоба ми.
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Направих си и втората тренировка,удолветворение о е голямо наистина![]()
30 мин след тренировка е добре да се хапне,така ли? а какво ще е най-подходящо?:Д
Последно редактирано от POLLINA : 03-10-2013 на 13:00
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз най-често ям сурови бадеми и лешници.Днес си купих и сурови тиквени семки.Също обожавам сушени плодове.Винаги ги ям заедно с ядките.Най-любими са ми сушените боровинки.Ям ги всеки ден.
Обичам също и сушени кайсии.
Момичета много ме амбицирахте! Аз по принцип си ходя да бягам, когато имам възможност(30 мин.) и гледам да се храня здравословно. Изтеглих я тази програма и от утре я почвам. Имам доста излишни натрупани килограми през зимата, така че ще следя темата с интерес и се надявам да има резултат от тренировките. Успех на всички!)
Момичета, и аз имам един въпрос. Слабичка съм. Даже някои момичета ми казват, че съм прекалено слаба, но повечето са пълни, и това ме кара да не им вярвам напълно, защото други пък ми казват, че искат тяло като моето. Не ми и липсва внимание, така че мисля, че съм добре. Харесвам се. Но искам да правя някакви упражнения периодично, да се поддържам във форма и най-вече от здравословна гледна точка. НЕ искам в никакъв случай да отслабвам. Искам да си стегна коремчето (не да отслабвам там) и да се поддържам. Защото сега съм хилава, 2-3 лицеви упори правя и не мога повече. Искам да се стегна и да мога да издържам, но и да не отслабвам. Може ли някой да ми препоръча какви упражнения да правя? С бърз метаболизам съм и нищо не ми се лепи. Обичам сладко, но ям рядко, защото повечето пъти няма в къщи и не чувствам за нужно да се тъпча по цял ден. Някакви предложения?
аз мисля,че тази програма с правилно хранене би ти помогнала![]()
Almonds (20 – 24 nuts): 160 calories, 14 grams fat, 6 grams protein
Brazil Nuts (6 – 8 nuts): 190 calories, 19 grams fat, 4 grams protein
Cashews (16 – 18 nuts): 160 calories, 14 grams fat, 4 grams protein
Hazelnuts (18 – 20 nuts): 180 calories, 17 grams fat, 4 grams protein
Macadamia (10 – 12 nuts): 200 calories, 22 grams fat, 2 grams protein
Peanuts (28 nuts): 170 calories, 14 grams fat, 7 grams protein
Pecans (18 – 20 halves): 200 calories, 20 grams fat, 3 grams protein
Pine Nuts (150 – 157 nuts): 160 calories, 14 grams fat, 7 grams protein
Pistachios (45 – 47 nuts): 160 calories, 13 grams fat, 6 grams protein
Walnuts (14 halves): 190 calories, 18 grams fat, 4 grams protein
^От колко ядки и какво съдържа една порция.
След тренировка е хубаво да се ядат храни съдържащи протеин, пилешко/пуешко месо, сварен белтък, ядки, извара, фъстъчено масло, някои пък пият смутита.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
благодаря.
Аз вече си хапнах малко месо със зеле ии малко кисело мляко![]()
Пети ден днес![]()
Някои казват, че се чувстват изморени, аз не усещам нищо вече, всичко ми е ок. Само тия лицеви опори ги правя на почивки.
Като говорите за тежки/леки кости как го определяте? Нещо по китката някой спомена, май пантерката? Просто питам информационно, моите май са тънки кости, китката ми е почти 14см, без 2-3мм![]()
1 ден!! Мина добре,кардиото ми е лесно,това за ръцете ми е любимото,Синди Крауфърд го наричаше пеперуда в нейните упражненияЛицевите опори и коремните малко ми се опъват,но ще свикна
Сега съвсем случайно, докато си разглеждах dashboard-a, попаднах на един пост за ядките.
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
уф, аз имам голям проблем с храненето, всеки ден ям принцеси, кашкавалки, шоколад, солети и какви ли не други неща и то по много... нямам волята просто, но ще се опитам да ги огранича до минимум![]()
Пфууути ме разби. Е на приятеля ми му е 17см китката... Сигурно има значение мъже и жени. Това за жени ли е? И едва ли само китката е показателна, тия дни и аз ще се разровя да проверя. Ама докато не съм си у нас и нямам метърче, няма голяма файда да търся инфо (ако искат да си меря врата, глезена и т.н.)
Ами, това, което четох всъщност, май си е за жени. До сега не съм се интересувала подробно точно от това, така че не знам повече по въпросаЗа мъжете, логично, би трябвало да е различно. Ама щом за нас 17 се води нормално, на приятеля ти все пак му е тънка китката май :Д
И аз се включвам.
Точно свалих клипчето, за да разгледам упражненията, не изглеждат много сложни. ^^
Нямам гирички в нас, но предполагам две шишета от 1.5л ще свършат работа? Или трябва да са по-тежки?
И някой знае ли по кое време е най-добре да се правят? Сутрин най обичам, пък съм първа смяна тоя срок ... следобеда между 2 и 4?