.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Мен не ме боли чак толкова, само първия ден, но в никакъв случай не бих искала да си усиля количеството течност! Хапчета за цикъла не пия и няма да пия. След мъничко се хващам да правя тренировката. Кое е по-добре - първо тренировка, после да хапна или обратно? Знам, че е първото, но съм гладна сега.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Мен не ме боли чак толкова, само първия ден, но в никакъв случай не бих искала да си усиля количеството течност!
    Еми, не си търси оправдания тогава ;д Нищо няма да ти стане, ако тренираш в дните след първия.
    Ако ядеш сега, ще трябва да изчакаш поне 1 час преди да я направиш. Не я прави веднага- ужасно се получава, особено ако се наядеш по-стабилно
    Последно редактирано от tonssy : 03-11-2013 на 13:32

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Мен не ме боли чак толкова, само първия ден, но в никакъв случай не бих искала да си усиля количеството течност! Хапчета за цикъла не пия и няма да пия. След мъничко се хващам да правя тренировката. Кое е по-добре - първо тренировка, после да хапна или обратно? Знам, че е първото, но съм гладна сега.
    Е хапни си, то лошо няма :Д Не съм гледала цялото видео, не знам дали има упражнения с подскоци, ако е така, по-добре изчакай 1 час и след това започни, защото не е особено приятно, след като си се наяла.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    не знам дали има упражнения с подскоци
    Да не говорим с коремните преси как е след наяждане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си