- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
О, плодови салати обичам повече от дюнери. Ама обичам и сладко.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^и аз забелязах ,че откакто спрях газираното и изобщо не искам,
даже ми е гадно като го видя и се сещам за подут корем и бляя.
(дано не се оручасам).Сладки неща не обичам много,но тестено и пържено ;/
слабост.Но се старая.
Аз забелязах, че откак спрях газираното и хляба, нямам грам целулит. По-голям стимул от това няма.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^^^^ Абсолютно подкрепям.Преди година и половина си казах край на газираното, а бяло брашно рядко ям. Просто целулит се маха с много вода, почти никаква сол и ударна доза спорт.
![]()
И аз с моя целулит почти се преборих, съвсем малко ми остана, в последно време се чудя дали въобще е възможно да нямам грам, пфу. Иначе и при мен го има тоя момент, че ям просто, защото съм лакома...
+, също така никак не ми се ядат някакви мазни сандвичи, пържени картофи и тн. Просто ми става гадно като се сетя какво причинявам на тялото си.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Пържени картофи как обичаааааааааааам! Всякакви картофи! Даже печените повече от пържените.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
а какво се препоръчва след завършване на тези 30 дни? някаква друга програма, самата треньорка споменава ли нещо?
Ям Вита, не ям бял.Но той като му свикнеш се яде в доста по-малки количества от белия, защото засища много.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Една позната беше обядвала вкъщи и като не е свикнала, сгъна цял един хляб. С майка ми двете го ядем за седмица.
Аз не ям хляб като хляб, ами само ако си правя сандвичи..Обожавам да си правя сандвичи за закуска.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора, сандвичите на Тоусти и Събуей ядете ли ги?
Измежду тях има и по-диетичнички, даже от сосовете на Събуей има и такива, които не са на майонезена основа, то си пише кои имат по-малко калории.
Много обичам Събуей, риба тон, черен хляб с овесени ядки, медена горчица. По едно време пича, дето бачкаше там взе да ми вика "Здрасти" вместо "Добър ден" и се притесних ....но не съм ги яла отдавна..
И ги увеличиха, мама им черна!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз хапвам Събуей. Ям винаги едно и също. Супер са вкусни и изобщо не мисля, че са чаааак толкова вредни и калорични, особено черният хляб и тези, които се водят уж 'диетични'.
Everything changes, but beauty remains ...
1 ден от level 2. през цялото време си мислех “i hate you jillian"
Днес съм на ден 3,много по-уморително ми се стори,сигурно заради мускулната треска,която ми е перманентна в последните няколко дни ;д
Момичета и аз започвам упражненията, действате много надъхващо
А за режима на хранене, нали не е проблем, че се храня разделно както при 90 дневната диета...
Ще си направя снимки преди и след ако има резултат след 30 дни ще ги кача![]()
(Нуждая се от стягане)
Cucko0, хубаво тяло си имала/имаш. Какви упражнения си правила?(:
Аз да попитам, нормално ли е да не свалям и килограм даже? ;д В смисъл, четях нагоре при някой, който имаше супер резултати след 10тия ден, пък мисля, че нещата правилно си ги правих (като изключим лицевите) и ми се струва странно ;д
Аз имам чувството че съм качилаИмам проблем с лесно оформяне на мускули... колкото и странно да звучи.. Иначе днес ми беше 6ти ден и пак си ми е кофти и имам мускулна треска. Имам чувството, че с всеки ден се потя повече и повече, когато го правя уъркаута
Чувствам се по-силна от първия път определено и по-бодра...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!