- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Ама то и аз съм качила 1кг, откакто ги почнах, пък не е като да се тъпча като свиня или да ям супер много вредни неща. Не спазвам страшно строг хранителен режим, но почти не си позволявам сладко/тестено/фаст фууд/мазни храни (е добре де, сладко си позволявам ... но доста по-малко, отколкото преди) и не ям след 6,30. Обаче пък усещам, че мускулите на краката особено са ми се стегнали в сравнение с началото и това ме радва. ^^
http://www.youtube.com/watch?v=ZH6Sp...e=results_main правех това .
Благодарение на това не ми е толкова трудно 1вото ниво,особено лицевите опори .
Единствено гиричките ме мъчат ,защото са ми много тежкипо 3 кг всяка .
Hostis Honori Invidia
Само четвъртата част или всичките подред? И как им научаваш движенията, толкова са бързи :д
И моите гирички са толкова, на упражнението 19.40 направо умирам, за другите са идеални.
Тъкмо започвам третия си ден, днес ще опитам с двойна доза разтягане.
Бтв, първи ден цикъл съм, глътнах сутринта един Спазмалгон и изобщо не смятам да се лигавя или щадя.
Всичко правех..то не е толкова натоварващо .
Движенията се научават след 2-3 път ;д Пробвай го някой път /след като ти свърши ,че има много подскоци /![]()
Hostis Honori Invidia
днес ми е 5ти ден на мен
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ако оживея след тия 30 дни, ще си направя собствена програма - нещо от сорта на:
Ден 1 - коремната на Джилиан - http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
Ден 2 - кардио във фитнеса или Левъл 1.
Ден 3 - pump it up
Ден 4 - почивка
Ден 5 - коремна
Ден 6 - кардио/Левъл 1
Ден 7 - pump it up
Ден 8 - почивка
Привърших си третия ден, мухах :д
Стигнах до извода, че гадното упражнение и с една гиричка да го правя, пак ме болят раменете ужасно много.
Хайде и 2-рия ден мина супер.Само дето ръцете доста ме понаболяват и от вътрешната страна на краката, но това супер ме радва, защото знам, че съм направила нещо. Взех си поука от вчера и за днес менюто беше:
Закуска 1- 6:40- мляко с овесени ядки
Закуска 2- 10:30- зелена салата с репички
Обяд 1:30: около 100 гр. общо сирене и кашкавал + 5 маслини
Следобед 16:00: кафе с мляко и банан
ако огладнея около 17:30 мисля малко кис. мляко да хапна
Хубава вечер на всички и все така мотивиращо да си действаме:*
^ пак ми изглежда малко О.о
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
За да се защитя, ще добавя, че преди малко вечерях- кис. мляко+ малко от манджата на мама (кюфте с дом. сос) Иначе не мисля, че е малко.. яла съм през около 3 часа, което не е много. Утре ще се постарая да е още по-добре.
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Втори ден от програмата е завършен! Вчера пропуснах, понеже бях на тренировка и доста се натоварих и нямах сили за програмата.Имам адската мускулна треска, но усещането е приятно. Може би съм от малкото хора, които обичат да имат мускулна.
Утре ще видим какво ще е положението.
Днес ми беше 1ви ден от 2ро ниво,вярвайте ми от мен се лееше пот и чудо,направо ме разби Джилиан,на всичкото отгоре ми дойде след това,дано успея до утре да се възстановя от болката.Ухх на някои упражнения спирах понякога,защото беше просто убийствено.Но си направих цялата програма ^_^
чакам ви снимките преди-след, за да реша дали да го започна![]()
След вчерашния 1 ден тренировки чувството е....Такава мускилна треска не сам имала от години. Само като се наведа малко и краката ми започват да треперят, как ще направя пак всичките упражнения не ми се мисли
Но няма да се отказвам
Аз преди малко станах и много ме боли десния прасец.Не знам какво съм ги правила вчера,но само единия ме боли и то много.
Днес изключително много ме мързи,но след малко ще си направя ден 4.
Не е баш така, щото на всяка жена и е различно. Още повече на някои им върви по 4 дена, на други по 7, едните нямат болки, другите имат. И не всеки иска да се тъпче с хапчета
Аз спрях а 5 ден, че имах изпити и нямаше изобщо как, днес вечерта ще правя 6. Не съм се теглила, в събота вечерта се прибирам у нас и ще се претегля и ще кажа за 2 седмици колко съм свалила - 5 дена упражненията и стрес и малко калории храна.
Иначе имам разлика в тялото определено, който се чуди, да ги започва - препоръчвам. Аз съм 165см висока, нямам цел за точни килограми, не съм си правила и конкретни снимки всеки ден, ама имам една от преди, дето ще я ползвам за първо ниво.
п.п. Чаках дами дойде, ама май от многото стрес и няма да стане тоя номер. Един ден ми кърви, после пък нямам менстурация, шибана работа.
Здравейте, момичета.Тъкмо приключих с 3-тия ден... ама каква мускулна треска имам на ръцете не е истина. Иначе вече с лицевите упори ми е доста по-лесно, а и взех да свиквам с упражненията. Вече нямам търпение за второ ниво.
![]()
И аз да се похваля - днес бях на тренировка и след това си направих програмата! Адски изморена съм и влизам в банята да се къпя, а за вечеря после съм си направила кисело мляко 0,1% с овесени трици и банан. Днес се мерих и съм -1 см от талията и -0,5 см от бедрата и ръцете.![]()
Не яжте овесени трици и мюслита и подобни неща и плодове вечер! НИКОГА!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Защо? Аз едно лято за вечеря винаги това ядях и доста бях отслабнала тогава.![]()