Програма я почнах на 6, правих 5 дни, след това се наложи да прекъсна. Днес вече съм си у нас, претеглих се, от 6 до сега съм -3кг. Ама играха и други фактори при мен, от утре си продължавам, тъкмо ще се и измеря.
Има карнавал тук, навсякъде се пекат риби, свинско, някакви скариди гледах овити в нещо си зелено - май спанак? беше... поне ще ям и здравословно и по повече, че последната седмица се изложих с това ядене по веднъж на ден.
Иначе за вечеря си ям нормално ядене и без това лягам късно, последно ям може би към 12. Ама хората са казали четири часа преди сън, ако щеш и нощна смяна да си и режима да ти е обърнат.
Нещо за тежести видях, че сте коментирали. На мен силовите не са ми проблем, кардиото ми разлумква сърцето само. Та явно на всеки различно.
Хаха, тая Джилиан как им се качва на гърба, еба ти, тя си е поне едно 60кг тежест и те правят клекове, изтласквания и други простотии, мале мале... Аз само мога да тичам така, ама тия клекове не си ги представям просто, хаха.
Искам да сваля поне 5кг още мазнини и това ми е, чувствам се тотално изтощена, направо от къде започвах, мозъка ми е на каша вече. Само май проблема с тия прасци ще ми остане, ама като се напомпа мускул иди го махни.