- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
На 4 ден съм и се чувствам страхотно. Мисля, че вече има някакъв ефект или полудявам
Спазвам хранителен режим, но сега като започнах програмата на Джилиан започнах супер много да огладнявам което мисля, че означава губене на телесна мазнина.
Всеки ден се меря на електронния ни календар, но за сега няма промяна![]()
Днес завърших първо ниво на програмата .Да видим утре как ще е ...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Програма я почнах на 6, правих 5 дни, след това се наложи да прекъсна. Днес вече съм си у нас, претеглих се, от 6 до сега съм -3кг. Ама играха и други фактори при мен, от утре си продължавам, тъкмо ще се и измеря.
Има карнавал тук, навсякъде се пекат риби, свинско, някакви скариди гледах овити в нещо си зелено - май спанак? беше... поне ще ям и здравословно и по повече, че последната седмица се изложих с това ядене по веднъж на ден.
Иначе за вечеря си ям нормално ядене и без това лягам късно, последно ям може би към 12. Ама хората са казали четири часа преди сън, ако щеш и нощна смяна да си и режима да ти е обърнат.
Нещо за тежести видях, че сте коментирали. На мен силовите не са ми проблем, кардиото ми разлумква сърцето само. Та явно на всеки различно.
Хаха, тая Джилиан как им се качва на гърба, еба ти, тя си е поне едно 60кг тежест и те правят клекове, изтласквания и други простотии, мале мале... Аз само мога да тичам така, ама тия клекове не си ги представям просто, хаха.
Искам да сваля поне 5кг още мазнини и това ми е, чувствам се тотално изтощена, направо от къде започвах, мозъка ми е на каша вече. Само май проблема с тия прасци ще ми остане, ама като се напомпа мускул иди го махни.
В клипчето, което ще постна по-надолу, от 03:00 натам се казват няколко думи за диетата, която Jillian препоръчва по време на 30 days shred и за моя изненада са включени дори пици и хамбургери o..o
http://www.youtube.com/watch?annotat...3OiiKYA#t=3m3s
Оттук се дърпа диетата http://www.jillianmichaels.com/fit/r...D-74C56A831274
Упс, това не било за 30 Days Shred, а за 30 Days RippedНо пак не пречи да се погледне диетата :3
Последно редактирано от .Wonder : 03-16-2013 на 18:35
Стана ми интересно това предаване от което Захаринка пупликува снимки
и реших да погледна,1 епизод от 7 сезон.
Боже,вижте това момиче - http://www.youtube.com/watch?v=aqQ6Yjjx2so
Просто има страхотни резултати.Щом тя и всички останали могат,
значи и ние го можем!
Какво точно се цели да постигнеш на shred и какво на ripped?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз четох, че shred било за по-скоро начинаещи, докато ripped e малко по-предизвикателно и натоварващо. Доста хора успяват да направят shred няколко пъти, а на ripped се отказват доста бързо. Ripped може да се прави и след като е завършен месецът shred.
Аз тъкмо направих първия ден преди малко. Не го направих като хората, защото дробът не ме държи на кардиото, но ще съм постоянна и догодина съм Лазарка Ангелова!ПЪК!
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Как няма.Това тяло, тоя поглед, тая брада ... :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета, слушате ли музика докато тренирате?
Аз от доста време тренирам, но музиката, която имам взе да ми омръзва. Предложете нещо динамично.
Иначе тази програмка изглежда приятна, може да я почна и нея. И без това страдам от предостатъчно свободно време.
И спря да се върти за миг земята..
Преди малко приключих с 1-ви ден от 2-ро ниво .Натоварването определено е по-голямо,доста се озорих на някои упражнения.Но като цяло ми хареса
Имам въпрос-забелязвам ,че мускулите на бедрата ми са се увеличили и въобще не ми харесва.Възможно ли е да е ,заради програмата?
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Вие леките или тежките упражнения правите? Аз само лицевите не мога да правя като хората, другото го правя както си му е редът.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Предполагам, но само предполагам, че е възможно програмата по някакъв начин да е повлияла. Още повече, че ако си заета с дейности като тичане, например, мускулите на краката нарастват допълнително.
Аз правя тежките упражнения, не се щадя
Смятам, че за да си струва и за да съм доволна от себе си, съм длъжна да направя каквото мога. :3
И аз влизам в клуба :}
Звучи добре , като програма а и 20-30 мин. не са нищо . Дано има ефект
Има и едни МНОГО добри 2-минутни упражнения за корем специално, аз като правя тях, виждам определено ефект. http://vbox7.com/play:ad91ccc392 правех го сутрин първото нещо след като се събудя и вечер последното преди да легна![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами според мен е от тренировката ефектът върху бедрата, защото поне на мен там ми беше най-голяма мускулната треска след 1-вия ден.. Аз преди малко обядвах 2 препечени филийки Вита и салата, но днес нещо хич нямам апетит и ги изядох насила.. След малко ще направя и 6-тия ден, че вечерта съм и на рожден ден.. Обаче със затоплянето на климата усещам как пия повече вода, а тя наистина е важна... преди имах голям проблем с нея, но вече гледам да си пийвам поне литър и половина, когато не ми се пие.
аз приключих с 10-тия ден от 1 ниво.. Обаче не забелязвам никаква разлика (което леко ме отчайва)..Знам,че за 10 дена не може да се промени толкоз ,но.. Мерих се и разлика в килограмите няма( .. Ще продължавам с другите нива пък дано тогава да има ефект
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аз току що завърших 6-тия ден. Обожавам чувството след тренировка. Хайде отивам да си взема душ, че съм мокра...![]()
Намерих полезен материал за хранене преди и след тренировка. :3 http://24.media.tumblr.com/tumblr_me...kpao1_1280.png
Направих си и 2ри ден от първо ниво. От вчера имам зверска мускулна треска на почти цялото тялоМислех си,че днес няма начин да успея да направя каквото и да е, но се понапънах и сега се чувствам по-добре от сутринта. Продължаваме с тренировките
![]()