.
Отговор в тема
Страница 18 от 68 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на Blab
    тъй като пропуснах 2 дни, днес започнах отначало.:Д
    харесва ми. не съм най-спортуващият човек. предпочитам кардио в ежедневието си, та силовите ме напрягат, но се живее;
    резултати има, не ги меря, 'щото не ме интересуват конкретни цифри, но разликата в размера на дрехите е показателен.
    след месец ще докладвам;

anonymous708973
    Guest
    До кой ден беше стигнала?

Мега фен Аватара на Blab
    в началото на втора част;

Голям фен Аватара на .Wonder
    Blab, добре дошла иии успех с програмата. :3

Днес съм на 18 ден, остават още 2 дни от 2 ниво и се започва великото мъчение на 3-то

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ виждаш ли промяна

Голям фен Аватара на .Wonder
    Да, виждам промяна. :3
    Коремът ми се е стегнал, имам мъничко разстояние между бедрата, което отдавам повече на костната си структура, отколкото на упражненията. Задната част на бедрата ми е по-твърда, усеща се на допир.
    Като цяло също се чувствам по-бодра, по -жива и енергична. Вечер заспивам по-лесно и дълбоко, предполагам, че е заради физическата активност през деня. Изобщо само хубави промени забелязвам, препоръчвам на всички, които се двоумят дали да започват- започнете, обещавам ви, че ще сте благодарни на себе си.
    Не се отчайвайте, ако не виждате промяна в началото- упоритостта ви ще се отплати. :3

Голям фен Аватара на Barbie47
    Все повече се доближавам до 2-ро ниво Днес завърших и 7-мия ден, и да ви се похваля- сутринта си поръчах от един сайт въже за скачане и от утре почвам. Четох, че за 1 час бягане се горят около 600 кал., а със скачане на въже само за 10 минути - 150 кал... преди тренировка по 30 мин. мисля, че ще ми се отразяват страхотно.

anonymous708973
    Guest
    Днес съм на диванен режим. Мързи ме да дишам, но ще си ги направя пак...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    От днес и аз съм на тази програма ;д.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    след малко си почвам десетата тренировка аз

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Аз вчера започнах, днес приключих с втория ден. Може би защото тялото ми е свикнало на доста голямо физическо натоварване, не ме затрудняват упражненията. Гледах и тези от 2ро ниво, има някои по-сложни, но като цяло си зависи от физическата издръжливост.
    Тази, както и всички останали тренировки без значение какви ми действат много отпускащо, като антидепресант ^^

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Направих и 3ти ден Мисля,че ми е по-лесно вече, но пък се потя повече. Мускулната ме разбива...ходя като патица

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Първи ден от 2 ниво ..Чувствам се страхотно..упражненията са натоварващи ,но се свиква..Да се похваля днес ми каза,че дупето и краката ми са станали по -стегнати...
    Последно редактирано от dqvolcheto9 : 03-18-2013 на 19:27
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Да, виждам промяна. :3
    Коремът ми се е стегнал, имам мъничко разстояние между бедрата, което отдавам повече на костната си структура, отколкото на упражненията. Задната част на бедрата ми е по-твърда, усеща се на допир.
    Като цяло също се чувствам по-бодра, по -жива и енергична. Вечер заспивам по-лесно и дълбоко, предполагам, че е заради физическата активност през деня. Изобщо само хубави промени забелязвам, препоръчвам на всички, които се двоумят дали да започват- започнете, обещавам ви, че ще сте благодарни на себе си.
    Не се отчайвайте, ако не виждате промяна в началото- упоритостта ви ще се отплати. :3
    браво,продължавай така !

ох аз се измъчвам с това 2 ниво,много ми е трудно ;д
    1-вия ден спирах много сега уж по-малко ама пак не съм доволна.
    мога повече.и така като спирам и се ядосвам,че не правя нищо
    ох,нещо не се разбираме с това ниво.

anonymous708973
    Guest
    Момичета, във второ ниво трябва ли ми друго освен гирички и постелка?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Момичета, във второ ниво трябва ли ми друго освен гирички и постелка?
    Не, само това е пак.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    ох днес ми беше последния ден от 1во ниво ..нямам търпение да започна 2ро . Определено забелязвам промяна в тялото си
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Бууу днес трети пропуснат ден,но утре задължително ще правя...
    /За сметка на това една от най-яките вечери в живота ми hell yeah

След първия ден усещах някакво стягане в ръцете, а след втория - някакво стягане в най-горните коремни мускули и ребрата ми се усещат повече.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Направих си гооо!Бях на ей толкова да се откажа за днес,защото едвам се събудих в 12,но все пак ги направих.
    Този път с гиричките,които си взех от вкъщи,а не с бутилки вода.Направо ме уби последното упражнение за ръце и крака с тези гирички...

Голям фен Аватара на Ankh
    И аз се включвам в темата.
    Днес ми е 4-ти ден. След като си направих упражненията карах велото 60 мин. и в момента имам ужасна мускулна треска, но няма да се откажа, въпреки че с лицевите опори не ми се получават нещата.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Ще свикнеш.Аз преди да почна програмата не бях тренирала от месеци и правех не повече от 1/3та от лицевите опори,които правят мацките.Сега вече издържам много повече.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    аз нямам проблем с лицевите опори ,но най-много ме зори страничното клякане о.О и аз не знам как да го нарека . Не мога да си вдигам ръцете с тия гирички ;/
    Hostis Honori Invidia

Аз точно за него говорех Но се мъча колкото мога,не се отказвам,въпреки че имам чувството,че ръцете ще ми се откъснат от раменете

Hey all За пръв път пиша тук но пък всеки ден я преглеждам тази тема :33 :Д Иначе днес ще ми е 1ви ден от 2ро ниво ии като цяло промяна в тялото ми има само на корема (стегнал се е ии има вертикална черта посредата :Д ) ии в дупето ( доста се е вдигнало нагоре.. Та искам да ви попитам възможно ли е както си карам диетата последните 10 дена ии 2 пъти съм яла сладко( в различни дни и то не много) , единия път изядох 2 вафли , а втория път-1 сладолед ии да напълнея леко (смисъл разстоянието между бедрата ми е намаляло май )? :Д Незнам въобразявам ли си или наистина е така.. направо се побърквам ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си