.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    На майка ми логиката е, че с физически труд си почиваш от психическия. При мен не минава :Д

ОБОЖАВАМ морски дарове! Миди с ориз, миди със сини сливи, миди с на-баба-ти-хвърчилото; скариди; калмари на плоча, калмари пане; суши, суши и пак суши! ДАЙ МИ МОРСКИ ДАРОВЕ!!! <3

Аз съм обратното на "наливам се с вода". Изпила съм има-няма 200 мл днес, за сметка на това дишането ми ... си е таковало таковата отвсякъде.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На майка ми логиката е, че с физически труд си почиваш от психическия.
    И аз съм така. А и винаги след физически "труд" се чувствам като нова и ми е суупер яко, в уникално настроение съм след тренировка

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На майка ми логиката е, че с физически труд си почиваш от психическия. При мен не минава :Д

ОБОЖАВАМ морски дарове! Миди с ориз, миди със сини сливи, миди с на-баба-ти-хвърчилото; скариди; калмари на плоча, калмари пане; суши, суши и пак суши! ДАЙ МИ МОРСКИ ДАРОВЕ!!! <3

Аз съм обратното на "наливам се с вода". Изпила съм има-няма 200 мл днес, за сметка на това дишането ми ... си е таковало таковата отвсякъде.
    Моята е същата. Аз това не го осъзнавам.
    Искам и да ти призная, че ще ходим на суши тея дни
    А вода започнах да пия повече откак го правя това - май си въобразявам. :Д
    И си мисля, че кожата на деколтето ми е малко по-прилепена към костите.. май си въобразявам пак :Д
    Barbie47 Благословена съм от Бога с къща
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми