- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Какво значи 'ям нормално'? Хранителен режим за мен е да редуцираш тестените изделия(особено бял хляб), въглехидратите до някаква степен и боклуците от рода на чипсове, Макдоналдс и тн.
Everything changes, but beauty remains ...
1-2 филии бял хляб, сокове от кутия и манджите на мама не са към здравословното хранене, пък ти квото искаш си мисли. И никой не говори за тъпчене. Яж по 4-5 пъти на ден, на малки и разнообразни порции, повече чайове, фрешове, водичка и така.
И къде написах здравословно хранене???
Казах нормално хранене и ще ме извинявате,но не ви питам вие какво мислите,че е здравословно и какво не е.Питам нужно ли е да спазвам диета за да се стегна с упражненията?!Защото аз не искам да свалям килограми,а да се стегна.
И няма как да знаеш "манджите на мама" какви са ми.
От месеци ям ориз с пилешко,салати,задушена сьомга,месото гледам да го ям (особено ако е свинско) само със салата,а не с картофи и ориз(те гледам да са самостоятелни).Не ям мазни манджи,за мен това е нормалното ядене.
Та ако някой може да ми отговори дали за да имат ефект тези упражнение е нужно да спазвам диета,да го направи с "да" и "не".
Последно редактирано от BamBamBo : 03-20-2013 на 10:53
Какво ще стягаш - мускули ли? Еми пак си трябва хранителен режим, избягвай кардиото като не искаш да сваляш килограми. Иначе ако имаш мазнини, някъде ти е меко, виси и т.н. няма как да го стегнеш, преди да си го махнала/разградила/стопила.
За манджите на мама ставаше въпрос примерно, че лука се запържва и т.н. което не е здравословно. Както много хора казват също е грешно месо с картофи/ориз да се яде и така.
Какво смяташ за нормално ти? За количество ли говориш? Аз пак казвам гледай да имаш 4-5 хранения на ден, а не едно и то да има въглехидрати, протеини, мазнини и квото се сетиш различно.
Диета-хранителен режим. И не, не е фатално ако не спазваш и правиш упражненията - пак ще имат ефект, но да речем минимален.
Винаги, когато упражненията се съчетават с диета, резултатите са по-добри и по-бързи.
Радвам се, че имаш време, аз лично имам 2 свободни часа (вечер най-често) и предпочитам да изляза с приятели, отколкото да ходя на фитнес. Химията и биологията са ми приеритет, не тренировките.![]()
Моите шишенца също са с пясък, но не знам дали тежат достатъчно за ефективна тренировка. Не че ми е много лесно с тях, де.Сега се прибирам от даскло, ще хапна и след час/час и половина ще правя 2-ри ден
![]()
florescentia
ох много ми е кофти, че вчера не мойах да си направя първата тренировка от ниво 2днес го почвам
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Утре започвам ниво 3, пожелайте ми силата да бъде с мен, ахах![]()
5ти ден завършенВсе още ме е страх да видя какво е 2ро ниво....чух,че било най-гадно.
@.Wonder успех с третото ниво...как ти се стори второ обаче много ме вълнува![]()
Самият факт, че си повиших издръжливостта в пъти е показател. Преди, когато започнех да тичам, изпитвах трудности на първата минута и съответно се задъхвах и продължавах в ходене, докато сега издържам по много повече време, не мога да кажа с точност колко. Бедрата ми са осезаемо по-здрави и стегнати, коремът- също.
А и вече два пъти ме попитаха дали съм отслабнала, хахаМоята цел далеч не е отслабване, всъщност, искам здраво стягане, ако отслабна съвсем ще стана на клечка. Искам да се виждам като стегнатото момиче, не като слабото.
За момичетата с разни-разнообразни извинения, ще кажа, че вчера тичах с ранено коляно, запушен нос, на 9 градуса, под дъжда, с леки болки в дясната страна на кръста, които продължават и днес![]()
Последно редактирано от .Wonder : 03-20-2013 на 16:11
^Да яде пълнозърнест хляб от фурна примерно.
Отделно всякакви риби, салатаи, плодове, млечни продукти. Меса може да си яде, ама не свинско с картофи в комбинация примерно.
Не, не съм всезнайка, ама баш за храната внимавам какво ям и съм се информирала.
За манджите на мама, които готви знае какво има в тях и може да внимава как и колко слага. Щото примерно и пържени яйца на тефлонов тиган без мазнина става, стига ти да си ги направиш, нали и няма да плуват в мазнина.
Самия факт че българина комбинира въглехидрати с белтъчини на едно хранене е показателен за неинформираност. Друго е, че ни е вкусно и си продължаваме така.
За темата за гиричките, моите са с такива които се добавят тежести и мога да си ги правя до 6кг едната :Д След 2 часа има тренировка, после ще ходим да играем баскет.
Днес ядох 6 пъти, станах рано сутринта и така хихи. Майка после ме пита къде е млякото, къде са ябълките - аз и' викам и шунката свърши :Д Ядох и спанак с ориз, пих си магнезия, витамините, всичко е тип топ![]()
Момичето точно написа, че не яде свинско с картофи или ориз, а със зеленчуци.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е, извинявам се, у нас всичко що иде от земята и не е сладко (плод) му викаме зеленчук. Почвате да се заяждате вече, честно.
Не бе, просто ти казвам, че тя написа, че НЕ го яде с ориз и картофи, а ти не си прочела не-то и от там тръгна целия спор.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Добре де, опитах се да ги сдобря.Събрали сме се с по-висша цел!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да бе знам, ама почва да се издребнява :Д
Айде стига, честит ти аватар !![]()
ЙЕЙЙЙЙЙ ^^
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Днес завърших и 9-тия ден. Утре послееееедно и хайдее скачам на 2-ро ниво.Днес 40 минути скачах на въже навън, че времето беше приказка, а после и тренировката. Супер се чувствам и съм напълно амбицирана всичко да си завърша.Ако се престраша след 3-то ниво може и снимки да пусна.
![]()