.
Отговор в тема
Страница 21 от 68 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Голям фен Аватара на .Wonder
    ^Късмет с 2 ниво, Барби :3

retarded въпрос vol 1
    На снимките преди и след със стегнат (глътнат навътре, имам предвид) корем ли се снимат или гледат да не го стягат? Любопитно ми е, затова питам
    Последно редактирано от .Wonder : 03-20-2013 на 18:59

Успешно завършен 3ти ден от 1во нивоо <3333 Много успехи ;3

Отчитам се с ден 8, ниво 2. Момичета, аз от вчера пропускам част от упражненията за крака, защото явно не ги правя правилно (от липса на място най-вече) и ме заболяха коленете. На тяхно място правя ето тези http://p.twimg.com/A1Rfr8ACMAA3OB6.jpg:large много са уморителни поне за мен

Много се радвам, че имаме нови попълнения ^.^

Днес трябва да ми е 2ри ден от 2ро ниво.. и да ви попитам (незнам защо така съм се психясала ;х ) , нали като един ден съм яла не чак толкова здравословни храни, нищо няма да ми стане.. и от другия ден примерно пак започна с диетата..Имам предвид нали няма да си възвърна част от килограмите, които съм свалила :Д оф незнам вече май се побърквам :Д

Цитирай Първоначално написано от rachinkaa Виж мнението
    Днес трябва да ми е 2ри ден от 2ро ниво.. и да ви попитам (незнам защо така съм се психясала ;х ) , нали като един ден съм яла не чак толкова здравословни храни, нищо няма да ми стане.. и от другия ден примерно пак започна с диетата..Имам предвид нали няма да си възвърна част от килограмите, които съм свалила :Д оф незнам вече май се побърквам :Д
    Бъди спокойна, важно е яденето на 'не чак толкова здравословните' храни да се превърне в избор, а не в бягство от правилата.:3

Спокойна съм .. Просто днеска незнам какво ми стана,, имам огромен апетит за каквото и да е било за ядене :Д бтв днес съм изяла половин кофичка кисело мляко,, след това на училище 2 пакетчета бисквити Тук , 2 кексчета, като се прибрах една пилешка пържола, 4 обикновени бисквити и 2 филии бял хляб с масло, мед и топено сирене , 1 кроасан и една вафла .. Като цяло е ужас.. :Д Искам само да си направя тренировката и ще ми олекне малко :Д

Спокойна съм .. Просто днеска незнам какво ми стана,, имам огромен апетит за каквото и да е било за ядене :Д бтв днес съм изяла половин кофичка кисело мляко,, след това на училище 2 пакетчета бисквити Тук , 2 кексчета, като се прибрах една пилешка пържола, 4 обикновени бисквити и 2 филии бял хляб с масло, мед и топено сирене ... Като цяло е ужас.. :Д Искам само да си направя тренировката и ще ми олекне малко :Д
    Каквото си хапвала-хапвала, важното е да го оставиш зад гърба си и да продължиш да бъдеш мотивирана, все пак всеки понякога си позволява разни изкушения, част от природата на човек е

ps гледах клип, в когото Jillian Michaels каза, че за да се постигне баланс между храненията и човек да не се чувства виновен, когато изяде нещо нездравословно, е добре дневното хранене да бъде 80% здравословно и 20% не чак толкова здравословни храни, така човек си позволява каквото пожелае, без да прекрачва границата.
    Последно редактирано от .Wonder : 03-21-2013 на 13:24

оо мерси много :д успокоих се,, чувствах се мноого гузна преди :Д

anonymous708973
    Guest
    Стигнах до извода, че когато тренирам, някакси ми е много по-лесно да подмина щанда с Милка в магазина...

Започвам първи ден от второ ниво, стискайте палци :д

Супер фен Аватара на tonssy
    Спокойна съм .. Просто днеска незнам какво ми стана,, имам огромен апетит за каквото и да е било за ядене :Д бтв днес съм изяла половин кофичка кисело мляко,, след това на училище 2 пакетчета бисквити Тук , 2 кексчета, като се прибрах една пилешка пържола, 4 обикновени бисквити и 2 филии бял хляб с масло, мед и топено сирене , 1 кроасан и една вафла .. Като цяло е ужас.. :Д Искам само да си направя тренировката и ще ми олекне малко :Д
    Разбирам те идеално. Всеки има такива дни. След подобни моменти ми идва да се удрям в стената и съм супер гузна и ядосана, ама след това с една по-усилена тренировка ми се оправя настроението А и на другия ден пак се връщаш към здравословния си живот. Спокойно, няма непоправими неща :Д А и 1 ден прегрешение не ти качва килограмите ;д

Днес трябваше да ми е 1 ден от 3 ниво, но изпитвам такава болка от коляното до глезена, че нито тренировката успях да си направя като хората, нито си изтичах толкова, колкото бях намислила. Не съм си правила почивни дни от началото на програмата и предполагам, че съм се надценила и съответно-претоварила. Утре ще си спретна един почивен ден от тренировки и други подобни дейности.

Въпреки, че много претупах тренировката днес и изобщо не съм доволна от себе си, мога да дам някакво впечатление. Не е лесна, даже напротив, бих казала, че наистина е по-трудна от 2 ниво, но от друга страна заради болката в краката ми не се чувствам работоспособна и е възможно да не съм дала всичко от себе си и затова да ми се е сторило така.

btw нищо не ми действа по-мотивиращо от това един ден да нямам възможността да тренирам, а много да искам да го направя и на следващия ден да дам абсолютно всичко от себе си
    Последно редактирано от .Wonder : 03-21-2013 на 14:54

Голям фен Аватара на Barbie47
    Ох, свърши 1-во ниво. Изпитвам лека носталгия Хмм.. дали забелязвам промяна- в краката - определено,коремът ми също е малко по-стегнат, но мисля, че за него ще има време през 2-ро ниво. Утре ще видим дали ще оцелея

Направих 3 ден, 1 ниво. Лицевите и упражненията с гирички са ми най-гадни, адска болка имам в рамената. Btw и аз съм студена след тренировката, доста материал имам за горене За вечеря ще си направя една хубава зелена салатка с много краставици и може би сирене. Не мога да се откажа от кашкавала, но ще го сведа до минимум, че бая калорийки има.

Купих си едни гризини с трици и босилек, бяха на щанда за диабетици, без бяло брашно, животински мазнини и захар са, освен това пише, че са със зехтин, а не слънчогледово олио Смятам да ги хапвам в училище, че не мога да тръгна с торбата с плодове. Добра ли е идеята?

florescentia

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от xagonyx Виж мнението
    Смятам да ги хапвам в училище, че не мога да тръгна с торбата с плодове.
    Аз пък така си тръгвам всеки ден

Пфуууу изядох 5 бисквити Навона и се чувствам много гузно.. Днес правя 6-та тренировка, пропуснах няколко дни, но няма да се откажа..

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Аз пък така си тръгвам всеки ден
    Аз си нося дори и салата, сирене, маслини, плодове- всякакви, дори и плодова салата..

anonymous708973
    Guest
    Нормално ли е да не съм мръднала сантиметър от талията, бедрото и ханша? Много ми е гадно! Само на коремче съм свалила и то видимо, чувствам си краката по-стегнати, но обиколките са същите! Защоо?

Иначе тва второ ниво... Лелеее, кардиото досега ми беше песен, ама това си е жив кошмарец! Особено това подскачане, дето трябва да си врътна ръцете два пъти. Чувствам се като феичка.
    И забелязвам някаква тенденция най-гадните упражнения да са силови и да почват от 19.40 нататък :д

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Направих си 6ти ден Имам някакъв проблем с гърба и при JJ и като цяло първото кардио умирам от болка (дали е заради по-големия бюст?). Та като цяло ако го нямаше кардиото нямаше да ме затруднява особено тренировката.....на другите упражнения им се кефя. Бтв аз много се запалих по това предаване The biggest loser, където Джилиян ги тренира и им вади душиците

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Бтв аз много се запалих по това предаване The biggest loser, където Джилиян ги тренира и им вади душиците
    И аз,и аз !

Вчера пропуснах и сега след малко мисля да си правя упражненията ,но нещо без желание ...
    Иначе и аз съм така с изкушенията.Като видя,че някой си е взел бейк ролс или някакви бисквитки в училище
    отивам и си взимам по едничко и се успокоявам,че уж е малко и няма да ми навреди.

Здравейте! Досега само следях темичката и реших да се включа.На 9 ден от level1 съм и съм се стегнала..особено в краката и ръцете.Искам да ви попитам колко време след тренировката хапвате и главно какъв тип храни и след като приключите с тези 30 дни мислите ли да правите някоя от другите програми на Jillian и коя по точно ?

Ами аз лично като започнах програмката залагам на млечни продукти, .т.е. на храните, които съдържат повече протеини. Изключила съм белите отрови ( бяло брашно, сол и захар) от доста време, но сега гледам да е напълно. Използвам хималайска сол, която не е вредна. Сладко на всеки му се яде и аз не съм изключение, когато съм в цикъл особено, но не ям пасти и торти, а да кажем натурален шоколад. Просто фигурата ми е такава, че пълнея от въздуха и ако не се ограничавам, ще заприличам на хорицата от предаването "The biggest loser"

Повече от фен Аватара на Hristova
    Предполагам свалихте и от бюста?
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нормално ли е да не съм мръднала сантиметър от талията, бедрото и ханша? Много ми е гадно! Само на коремче съм свалила и то видимо, чувствам си краката по-стегнати, но обиколките са същите! Защоо?
    Хм, продължи да работиш, ще мръднеш поне с малко. :3

Имам някакъв проблем с гърба и при JJ и като цяло първото кардио умирам от болка (дали е заради по-големия бюст?).
    Дишаш ли правилно? Да не си заела грешна позиция (изгърбена?)? Възможно е да е заради бюста. Изпитваш ли такъв дискомфорт при скачане на въже?

Цитирай Първоначално написано от paramore159 Виж мнението
    Искам да ви попитам колко време след тренировката хапвате и главно какъв тип храни и след като приключите с тези 30 дни мислите ли да правите някоя от другите програми на Jillian и коя по точно ?
    След тренировка какво се хапва погледни тук http://24.media.tumblr.com/tumblr_me...kpao1_1280.png .Ключовото е да се яде в рамките на 30 минути след тренировка. Може да хапваш сурови ядки, яйце, месо, дори фъстъчено масло. :3
    След тридесетте дни възнамерявам да правя по 10 дни от различни клипове, може да са от нейния канал, може и от други. :3

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението

Дишаш ли правилно? Да не си заела грешна позиция (изгърбена?)? Възможно е да е заради бюста. Изпитваш ли такъв дискомфорт при скачане на въже?
    Да боли ме и при скачането на въже и при butt kicks (не помня дали така се казваше). При последното болката е по-малка, но пак си я има....при JJ е ужасна. Гледам да не се изгърбвам, но е възможно да не успявам да го направя като хората. Нищо...просто забавям темпото при това кардио и правя колкото мога.

Да боли ме и при скачането на въже и при butt kicks (не помня дали така се казваше). При последното болката е по-малка, но пак си я има....при JJ е ужасна. Гледам да не се изгърбвам, но е възможно да не успявам да го направя като хората. Нищо...просто забавям темпото при това кардио и правя колкото мога.
    Няма друго решение, докъдето можеш го правиш, а пък ако успееш да си намериш и алтернативни, по-удобни за теб варианти- още по-добре. Успех.:3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си