.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Направих си 6ти ден Имам някакъв проблем с гърба и при JJ и като цяло първото кардио умирам от болка (дали е заради по-големия бюст?). Та като цяло ако го нямаше кардиото нямаше да ме затруднява особено тренировката.....на другите упражнения им се кефя. Бтв аз много се запалих по това предаване The biggest loser, където Джилиян ги тренира и им вади душиците

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Бтв аз много се запалих по това предаване The biggest loser, където Джилиян ги тренира и им вади душиците
    И аз,и аз !

Вчера пропуснах и сега след малко мисля да си правя упражненията ,но нещо без желание ...
    Иначе и аз съм така с изкушенията.Като видя,че някой си е взел бейк ролс или някакви бисквитки в училище
    отивам и си взимам по едничко и се успокоявам,че уж е малко и няма да ми навреди.

Здравейте! Досега само следях темичката и реших да се включа.На 9 ден от level1 съм и съм се стегнала..особено в краката и ръцете.Искам да ви попитам колко време след тренировката хапвате и главно какъв тип храни и след като приключите с тези 30 дни мислите ли да правите някоя от другите програми на Jillian и коя по точно ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си