- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
щом го искаш ей така за тонус предлагам това http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg не е трудно и е приятно : )
Hostis Honori Invidia
Вчера за първи път направих упражненията от 1-ва част. На пръв погледн не са кой знае какви упражнения, но като ги правиш не са толкова лесни (поне за мен).Днес имах малко мускулна треска на краката. Направих 2-ра тренировка. Дано имам възможност да правя упражненията всеки ден.
Днес ми е 3-ти ден от 2-ро ниво и се чувствам супер! Забелязвам промяна в тялото си (корема ми се стяга) и съм страшно доволна.Вие кога правите упражненията?
Аз имам някаква традиция да ги правя винаги вечер,
сутрин не ми е хубаво
Понеже малко ми омръзна тази програма и вчера правих
друга - пак на Джилиан,но по-дълга със средно натоварване.
Ще си го зачета като ден защото повечето упражнения
бяха подобни.
ЗдравейтеОт утре и аз започвам упражненията,като ги комбинирам с една диета за прочистване.Но въпросът ми е друг /съжелявам ако не е за тук/.Днес забелязах че имам стрии на гърдите и вътрешната част на бедрата,възможно ли е да бъдат премахнати и ако да с какво? Благодаря предварително
![]()
аз нещо почвам да се отчайвам.. 17 ден ми е днес ,а не виждам никаква разлика..много се нервя,защото ми е широк ханша.. :@ ще направя и последното ниво и след това ме чака стадиона..
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аз днес ще правя 6-ти ден от 1 ниво. Всички тренировки правих около 5 часа. Първите 2 дена бях като блъсната от тир, но вчера даже се чувствах супер тонизирана и ми се правеше още нещо.Чувствам си краката по-стегнати... тоест като ги стегна са твърди, но имам да свалям доста от бедрата и най-вече корема. Изтеглих се преди първата тренировка, бях 60 кг, искам да си върна "летните" килограми - 55-56. Не съм се теглила повече, но предпочитам да видя разликата в дрехите, отколкото на кантара.
florescentia
Супер много ме е яд,от гаденето и повръщането,минах на болки в гърлото,хрема,кашлица и явно някакъв тъп вирус ме е хванал.Вече не знам кой ден пропускам...Даже се чудя как да продължа.Не искам да почвам съвсем отначало,може би ще гледам преди да мина на 2ро ниво да имам поне 4 поредни дни от 1во.
^ Да не си яла нещо кофти?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Щом и хрема, и кашлица има, явно нещо се е поразболяла ;д
Нищо- яж храна богата на витамини, пий чайове и дано се оправиш до няколко дниСлед това ще наваксаш с тренировките.
Не е от храна,поне така мисля,най-вероятно съм хванала някой вирус.Сефте![]()
И аз така мислех преди няколко месеца, но се оказа хранително натравяне.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Днес си направих 8ми ден, понеже вчера цял ден ми беше страшно лошо и не можах да стана от леглото. Много ми е гузно,че пропуснах един ден, ама какво да се прави. Иначе кантарът не мърда.....сантиметрите обаче даНе знам, ще видим по натам какво ще се случва
![]()
Аз днес завърших с 3-тия ден от 2-ро ниво.. прегледах 3-то ниво набързо- хич не е лошо.Иначе всеки ден си прибавям и 40мин. скачане на въже
![]()
Aз тази седмица се разболях стабилно и прекратих тренировките, просто не бях в състояние да ги изпълнявам. Уж вече се пооправих, дано не ме лепне нещо пак.
Чувствам се тоооооолкова отпусната. Ама стига с това бездействие, от утре ги започвам отново.![]()
You are broken, I can fix you...
Първи ден, първо ниво. Очаквах да съм труп на десетата минутаСмятайте колко сте ме наплашили
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз днес малко по малко влизам в ритъм - ходих на баскетбол,потичах там малко,пострелях,мисля да понаправя още някакви упражнения за ръце и това е за днес.
Утре мисля да се върна към Джилиан.![]()
Благодаря, благодаряБях труп преди разтягането, някъде към 25-тата минута и странното е, че ме бяхте наплашили и с мускулна треска, и болки в дроба, a нямам тези екстри.
Като ви четях, имах чувството, че тая програма е измислена за изкупуване на грехове![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Някой беше споменал за болка долу в ляво или дясно при скачане. При мен забелязах, че ако правя такива движения по-малко от час и половина/2 след хранене, се появява същата остра болка, все едно нещо се къса. Мисля, че не е само до дишане.
florescentia