.
Отговор в тема
Страница 23 от 68 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Тази програмка става ли за човек без конкретни цели, не търсещ отслабване и прочие, просто с желанието да вкара малко повече движение в ежедневието си? Покрай университет, работа и домашни задължения не ми остава много свободно време и търся нещо, което да вмествам в късния си следобед ей така, за тонус. Без да броя дни и прочие. Бе общо взето - приятна ли е?
    щом го искаш ей така за тонус предлагам това http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg не е трудно и е приятно : )
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на girl91
    Вчера за първи път направих упражненията от 1-ва част. На пръв погледн не са кой знае какви упражнения, но като ги правиш не са толкова лесни (поне за мен).Днес имах малко мускулна треска на краката. Направих 2-ра тренировка. Дано имам възможност да правя упражненията всеки ден.

Днес ми е 3-ти ден от 2-ро ниво и се чувствам супер! Забелязвам промяна в тялото си (корема ми се стяга) и съм страшно доволна.Вие кога правите упражненията?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз имам някаква традиция да ги правя винаги вечер,
    сутрин не ми е хубаво
    Понеже малко ми омръзна тази програма и вчера правих
    друга - пак на Джилиан,но по-дълга със средно натоварване.
    Ще си го зачета като ден защото повечето упражнения
    бяха подобни.

Здравейте От утре и аз започвам упражненията,като ги комбинирам с една диета за прочистване.Но въпросът ми е друг /съжелявам ако не е за тук/.Днес забелязах че имам стрии на гърдите и вътрешната част на бедрата,възможно ли е да бъдат премахнати и ако да с какво? Благодаря предварително

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    аз нещо почвам да се отчайвам.. 17 ден ми е днес ,а не виждам никаква разлика ..много се нервя,защото ми е широк ханша.. :@ ще направя и последното ниво и след това ме чака стадиона..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Аз днес ще правя 6-ти ден от 1 ниво. Всички тренировки правих около 5 часа. Първите 2 дена бях като блъсната от тир, но вчера даже се чувствах супер тонизирана и ми се правеше още нещо. Чувствам си краката по-стегнати... тоест като ги стегна са твърди, но имам да свалям доста от бедрата и най-вече корема. Изтеглих се преди първата тренировка, бях 60 кг, искам да си върна "летните" килограми - 55-56. Не съм се теглила повече, но предпочитам да видя разликата в дрехите, отколкото на кантара.

florescentia

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    аз нещо почвам да се отчайвам.. 17 ден ми е днес ,а не виждам никаква разлика ..много се нервя,защото ми е широк ханша.. :@ ще направя и последното ниво и след това ме чака стадиона..
    Широкият си ханш не можеш да промениш. До ген и структура си е.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Цитирай Първоначално написано от paci Виж мнението
    Днес забелязах че имам стрии на гърдите и вътрешната част на бедрата,възможно ли е да бъдат премахнати и ако да с какво? Благодаря предварително
    Пресни стрии може да опиташ да заличиш с козметични продукти, като гелът на Билка с екстракт от бяло грозде. Има и домашна рецепта, а именно- мазане на мас след къпане върху проблемните зони.
    По-стари стрии, обаче, мисля че могат да се махнат единствено хирургично.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Супер много ме е яд,от гаденето и повръщането,минах на болки в гърлото,хрема,кашлица и явно някакъв тъп вирус ме е хванал.Вече не знам кой ден пропускам...Даже се чудя как да продължа.Не искам да почвам съвсем отначало,може би ще гледам преди да мина на 2ро ниво да имам поне 4 поредни дни от 1во.

^ Да не си яла нещо кофти?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    ^Щом и хрема, и кашлица има, явно нещо се е поразболяла ;д
    Нищо- яж храна богата на витамини, пий чайове и дано се оправиш до няколко дни След това ще наваксаш с тренировките.

Не е от храна,поне така мисля,най-вероятно съм хванала някой вирус.Сефте

И аз така мислех преди няколко месеца, но се оказа хранително натравяне.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Днес си направих 8ми ден, понеже вчера цял ден ми беше страшно лошо и не можах да стана от леглото. Много ми е гузно,че пропуснах един ден, ама какво да се прави. Иначе кантарът не мърда.....сантиметрите обаче да Не знам, ще видим по натам какво ще се случва

Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Иначе кантарът не мърда.....сантиметрите обаче да Не знам, ще видим по натам какво ще се случва
    И при мен е така..кантарът си показва всеки път едно и също,а сантиметрите намалят..и не мога да си го обясня по никакъв начин.. Като едното мърда не трябва ли и другото..??

Голям фен Аватара на Barbie47
    Аз днес завърших с 3-тия ден от 2-ро ниво.. прегледах 3-то ниво набързо- хич не е лошо. Иначе всеки ден си прибавям и 40мин. скачане на въже

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Aз тази седмица се разболях стабилно и прекратих тренировките, просто не бях в състояние да ги изпълнявам. Уж вече се пооправих, дано не ме лепне нещо пак.
    Чувствам се тоооооолкова отпусната. Ама стига с това бездействие, от утре ги започвам отново.
    You are broken, I can fix you...

Цитирай Първоначално написано от paramore159 Виж мнението
    И при мен е така..кантарът си показва всеки път едно и също,а сантиметрите намалят..и не мога да си го обясня по никакъв начин.. Като едното мърда не трябва ли и другото..??
    Стегнали сте се... Кантарът за да помръдне трябва повече време.

Аз днес приключих с 6-ти ден на 1-во ниво, а трябваше да е 8-ми, но 2 дни обикалях по цял ден магазините за какво ли не и бях като пребита, но поне успях да си купя нещата, които търсех

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Първи ден, първо ниво. Очаквах да съм труп на десетата минута Смятайте колко сте ме наплашили

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз днес малко по малко влизам в ритъм - ходих на баскетбол,потичах там малко,пострелях,мисля да понаправя още някакви упражнения за ръце и това е за днес.
    Утре мисля да се върна към Джилиан.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Първи ден, първо ниво. Очаквах да съм труп на десетата минута Смятайте колко сте ме наплашили
    Добре дошла, успех с програмата :3
    Трупът на десетата минута е по-скоро за 2-ро ниво, хаха

Day 3, level 3- done :3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Благодаря, благодаря Бях труп преди разтягането, някъде към 25-тата минута и странното е, че ме бяхте наплашили и с мускулна треска, и болки в дроба, a нямам тези екстри.
    Като ви четях, имах чувството, че тая програма е измислена за изкупуване на грехове

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Бях труп преди разтягането, някъде към 25-тата минута и странното е, че ме бяхте наплашили и с мускулна треска, и болки в дроба, a нямам тези екстри.
    Аз също нямам, може би е до дишане и до цялостно физическо състояние.

Някой беше споменал за болка долу в ляво или дясно при скачане. При мен забелязах, че ако правя такива движения по-малко от час и половина/2 след хранене, се появява същата остра болка, все едно нещо се къса. Мисля, че не е само до дишане.

florescentia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си