- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Level 1, Day 9- DoneМацките на 2ро и 3то ниво- как се чувствате?
![]()
Ден 4-ти от 2-ро ниво е успешно завършен. Продължавам към целта, но днес обмислях варианта отново да завъртя нивата после, защото упражненията не изискват много време, а са ефективни.![]()
Завършен ден 3-ти от 2-ро ниво. Доволна съм, макар че поне на 2-3 пъти спирам видеото за по 10 секунди, че ми се умира.
И не мога да правя двойното подскачане никак и правя олекотената версия на мажоретското.
Аз съм на прага да се откажа.. ден 4ти от 2 ниво ми беше днес. Не съм свалила нито на сантиметри, нито на килограми. Единственото, което още ме държи, е, че краката ми се стегнаха. Обаче сутринта стъпих накриво, кракът ми се поду и сега едвам стъпвам. Май-май утре ще ми се размине тренировката....
А аз яко се изложих. От 2 дена не съм го правила, а преди това в края на първото ниво пак имах двудневно прекъсване. Мисля да го почна отначало след цикъла(или поне първите 3 дни).
Everything changes, but beauty remains ...
Никакво отказване. Ти го правиш едва от 14 дни, нима очакваш да постигнеш невероятни резултати за подобен кратък срок?
Красивата фигура изисква отдаденост, любов, внимание, време. Не става за ден, седмица, дори месец. Не забравяй, че организмът ти се нуждае от време да привикне към различен начин на живот и първите промени са вътрешни.
Ще съжаляваш след време, че страховете ти са погълнали това, което истински желаеш, но твой е изборът в крайна сметка.
Не забравяй обаче защо си започнала. Спомни си какво си мислеше преди започването на тренировъчната програма. Какво би казало сегашното ти 'аз' на това, което е било мотивирано и уверено първите дни? Какво би си казала- 'Продължи, обещавам, че ще си струва. Не спирай.' или 'Изобщо не си хаби силите да започваш, не си струва, ще се откажеш.'?
Push yourself to the limit.
Момичета ,не се отказвайте!Имайте повече търпение и бъдете постоянни![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Еее много съм разочарована от първо ниво ...Днес ми беше първи ден и усетих съвсем лека умора и това при все,че от 7-8 месеца съм почти по цял ден пред бюрото и нямам почти никакво движение ...
Нищо!Продължавам с упражненията и утре,защото ако не друго,то поне се раздвижих набързо
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Направих си най-накрая ден 8/ден 1 след прекъсването.Мисля да правя до петък всеки ден,след това ще пътувам и пак ще пропусна няколко дни,и после почвам ниво 2,пък каквото ще да става![]()
Повечето упражнения и от 3-те части съм ги правила преди в рамките на 2,5-3 години и едва ли за година и нещо съм успяла да забравя как да ги изпълнявам о.О Общо взето ме измъчиха лицевите опори,които винаги са ми били ужасни,защото една стара травма на китката ми се обажда след първите 5-6 бройки,както и упражнението с повдигането на краката от легнало положение и то заради големия ми бюст,който тогава ми натежава още повече и едвам успявам да поема въздух (усещането е сякаш те душат) ... Ще видим,утре ще отскоча до залата на един приятел за да направя упражненията пред него и да коригираме проблемите (ако ги има де).И определено ще помисля за вмъкване на друго упражнение по време на това с краката
![]()
Хей! И аз реших да почна и се надявам да има ефект! Намерих клипчета в YouTube и от утре почвам.Тренирам и спортно самбо и 90 дневната спазвам и се чудя дали е добре да ги комбинирам (think) Вие какво мислите? А и още едно въпросче... цялата програма е общо тридесет дни и трите нива са разделени на по десет нали?
Хайде и аз малко да се потрудя. Тези, които са почнали ....има ли видими резултати?
![]()
Level 1, Day 10-Done. От утре второ ниво не знам какво ще го правя, но ще се пробвам поне.
Бтв да ви кажа за една идея за лек десерт, който Джилиян предложи в предаването. Една ябълка я обелвате и нарязвате на 3-4 парчета, слагате в една чиния с малко вода, захлупвате с нещо и в микровълновата за 3 минути. После ръсите канела отгоре и готово. На мен ми е страшно вкусно, като щрудел става и (пак според Джилиян) е 60 калории.
Не виждам проблем да се комбинират диетата и програмата.
Цялата програма се състои от 3 нива. Всяко от нивата се изпълнява по 10 последователни дни, като по твое желание може да си направиш 1 ден почивка седмично. Може и в друг ден от седмицата на мястото на програмата да правиш 30 минути кардио.
И да, има резултати, но не очаквай нещо фрапантно. Това е само месец, едва началото. :3
Day 4, level 3- doone :3
p.s тъкмо видях, че някой отгоре писал рецепта, зарадвах се, че съм в едно кулинарно настроение и без това и като видях, че пише канела, ми се срина желанието![]()
Последно редактирано от .Wonder : 03-26-2013 на 14:12
Мразя канела!![]()
Ядосах се и направих първа част отново ... и открих къде се корени проблема!
Прекалено ми е бавно темпото имВсичко ми е бавно в тази първа част (без лицевите де
) ...
Явно въпреки застоялия начин на живот,който водя в момента все още тялото ми "помни" старите тренировки.Преди скачах на въже и правех лицеви опори когато бях ядосана (моя начин да се успокоя и да не си го изкарам на другите) и то в пъти по-бързо от клипа и с много повече повторения (докато остана без сили общо взето).
Тааа направих тренировката пак,но с моето темпо и доста се поизпотих![]()
Гиричките ми наистина са леки (2х500гр.),но по препоръка на ортопеда ми ще използвам тях докато дясната ми китка свикне и след това ще започна на определено време да увеличавам тежестта.
2 х 500 си е малко наистина.
Като направиш с твоето темпо тренировката, за колко време я свършваш?
Вчера реших да опитам и още в 1-во ниво срещнах проблеми..не мога да правя лицеви опори,дори и по-лесния вариант.
Как ги правите?
^Опитвай колкото можеш, ще ти заякнат ръцете с времето. Прави колкото можеш, почини, опитай пак. Ще успееш. :3
Пантерке,с моето темпо я правя пак за същото време.Просто повторенията ми на доста от упражненията са повече от тези,които показват те - най-вече при коремните.
Иначе да,пробвах с 1кг. с лявата ръка и определено ми е по-натоварващо,но както казах другата ръка трябва да я натоварвам постепенно за това поне 5 дена ще съм с по-малки тежести.
Относно лицевите - аз правя не повече от 10 без да спра,което е много малко (в сравнение с бройките в клипа),но с времето тялото свиква с натоварването и бройките се увеличават.Преди години като бях започнала да тренирам едва правех по 5,но след около месец стигнах до 30 и то при все,че правех лицеви по 2 пъти в седмицатаИма ли желание и търпение всичко може да се постигне
![]()