.
Отговор в тема
Страница 25 от 68 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Така направих и днес едва си мърдам ръцете.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Имам малко глупав въпрос: Какво значи като имаш мускулна треска?
    Че не си тренирал дълго време, че днес си претренирал или примерно, че тялото ти не издържа на тази физическа активност?
    Или нещо друго. И същност хубаво ли е да имаш мускулна треска и ако да кажем на 3 ден вече нямаш - добре ли е да се удължи тренировката/ да се слагат повече тежести?

И още един въпрос - за интервалното натоварване, спринтове и кросове. На спринта нали даваш всичко от себе си, ама после на кроса си усещам сърцето/пулса в гърлото, което май не е много добре.
    И да, да се похваля два дена вече ходя да тичам, с компания съм и е по-забавно.

anonymous708973
    Guest
    Мускулната треска е натрупване на млечна киселина.

Винаги означава, че правиш нещо, което е над обикновената ти физическа активност, съответно не си свикнал. Няма такова нещо като "не ми е по силите". Не удължавай тренировката, прави си същата и с времето ще я правиш по-добре и без мускулна треска.

Град
    у нас...
    Имам предвид ако започна да свиквам и правя нещата без усилие и не чувствам мускулна треска, дали пак ще има ефект ИЛИ е по-добре да увеличавам напрежението (ако днес тичам 5км, другата седмица да започна по 7км, по-другата по 9км и т.н.), защото към петък вече няма да имам мускулна треска, няма да се запъхтявам и ще бягам по-бързо?

Мускулната треска индикатор ли е, че се напрягаш както трябва и трябва ли да я има?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ден 2 - завършен.
    Вмъкнах едно друго упражнение вместо онова с повдигането на краката (мисля,че го бях засякла в 3-то ниво като преглеждах клиповете).След вчерашната двойна тренировка днес мога да се похваля с лека мускулна тук-там ^_^
    Много съм щастлива,защото ако нищо не ме боли имам чувството,че не съм тренирала
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Айде и аз се включвам, отделно си имам друга програма и диета де...Иначе в момента свалям видеото и ще споделям резултати Успех на всички които искат да постигнат желаните резултати!
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Град
    Пловдив
    Здравейте момичета Въпреки, че за пръв път пиша тук, с интерес следя темата. Вчера приключих с 1-во ниво и съм много доволна. Вече виждам резултат - корема ми се е прибрал , краката и ръцете ми са доста по-стегнати. Днес реших да си дам 1 ден почивка и от утре започвам с второ ниво.
    "Не знам кой е измислил високите токчета, но всички жени му дължим много"
    - Мерилин Монрo

^ ей супер, успех с 2ро ниво, а тепърва почвам

You never see me again

Имам един проблем обаче...ако нямам гирички, какво правим !???

You never see me again

Град
    у нас...
    Шишета пълни с пясък/камъчета. Теглиш ги на електронен кантар да са равни поне и така. Говоря за големи шишета - мисля че може да се постигне 3-4кг с тях.

Град
    До колкото помня шише от 500мл. пълно с пясък+вода е около килограм.Ако пък ти е малко може да пробваш с по-голямо шише и сух пясък.
    Между другото бутилките от минерална вода Девин са много удобни за "гирички"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Трети ден изпълнен /в понеделник пропуснах една тренировка, защото трябваше да я правя посред нощ, а после не ме лови сън/. Не ме болят дробове, слезки, обаче правя весело на всички вкъщи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на .Wonder
    Level 3, Day 5- done.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Първи ден на второ ниво е приключен. Доволна съм понеже започнах с нагласата,че на 10тата минута ще се откажа, а всъщност спрях само веднъж за 10-20 секунди да си поема дъх. Най-последното упражнение ме убива....добре,че е на края на тренировката,че иначе много лошо

Чета темата отдавна и най-накрая се реших и аз да пробвам. След първата тренировка днеска се чувствам малко като пребита,но да се надяваме,че ще свикна бързо с упражненията.

Имам още 2 дена от 1 ниво и започвам 2. Никак не съм очарована, след като изгледах упражненията. Голяма мъка ще е при някои...

florescentia

Хейй И аз се включвам А дано има добри резултати

Супер фен Аватара на sladkalady
    Днес направих 1 ден от 3 ниво Малко се поозорих , а съседката която е под нас ,сигурно се е видяла в чудо от тези подскоци
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кога забелязахте първите резултати?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Аз днес започвам левел 3,когато се прибера вкъщи ще го направя,прегледах упражненията,не ми се струват по-трудни от тези на левел 2,но ще видим.Не съм се мерила след края на левел 2,но по дрехите си личи,че тялото ми се променя.След края на тази програма ще започна друга на Джилиан и ще ги редувам,но това още не съм го измислила.

Хоп.:3
    Level 3, Day 6- done.

Ох,на мене проблема ми е че не мога да спра дасе тъпча със сладко,чипсове (абе боклуци общо взето ). Не знам вече какво да правя и как да се спра,просто докато се усетя и сън изпразнила пакетчето с чипса. Евала момичета,не знам как издържате просто да не си похапвате сладки неща

Цитирай Първоначално написано от blissbitch Виж мнението
    Ох,на мене проблема ми е че не мога да спра дасе тъпча със сладко,чипсове (абе боклуци общо взето ). Не знам вече какво да правя и как да се спра,просто докато се усетя и сън изпразнила пакетчето с чипса. Евала момичета,не знам как издържате просто да не си похапвате сладки неща
    Може да погледнеш тук http://www.naturopathyworks.com/pages/cravings.php
    Пише от какво се нуждае тялото ти, когато изпитваш нужда за определен продукт и каква е здравословната му алтернатива.:3 Може да опиташ.
    Иначе като цяло колкото по-малко подобни продукти консумираш, толкова по-малко ще ги искаш.
    Помня и аз миналото лято как омитах по едно пакетче Зайо-Байо на ден, но слава богу метаболизмът ми не позволи да ми се 'лепне' Спрях да ям подобни храни и вече не ги искам. Не ме привличат, не ми харесват и не ги обичам. Е, сладко си ям често, то ми е слабост, хаха
    Не се лишавай от храните, които обичаш, напротив, яж ги, но в умерени количества. :3
    Последно редактирано от .Wonder : 03-28-2013 на 11:19

Преди една година някъде и аз така спрях газираното и в момента ми се повръща като видя газирано,изобщо не обичам. Съмнявам се обаче,че със сладкото ще стане така хаха Иначе и аз по тая логика "не се лишавай от нищо" и като почна не мога да спра Иначе мерси за таблицата ще я погледна и да се надяваме да помогне.

Град
    Е все пак нека не забравяме,че "не се лишавай от нищо" не означава "яж боклуци в промишлени количества"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си