- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Видях, че обсъждате коремните - ето както правих аз днес за "наказание", защото вчера пропуснах тренировка: http://www.youtube.com/watch?v=Al4X6...ature=youtu.be
Качих го в youtube, защото принципно си го имам на компютра. Изпробвано е, действа. С това нещо за 3 месеца направих двете най-горни плочки на корема преди 2 лета.
![]()
Днес реших да го правя винаги след 30 days тренировката.
![]()
Ииии завършен втори ден, сутринта имах доста силна мускулна треска на прасците, ноо клин клин избива и след цял ден ходене сега почти не ме боляха! ^_^
Аз бях на 3-я ден от 3 ниво,но пропуснах 5 дена след това поради здравословни проблеми и ще започвам от ново ..Като че ли има разлика ,а и в комбинация с 8 minutes abs е страхотно просто ! Момичета след упражненията с какво продължихте ?Има ли някоя друга програмка на Джилиян (най-вече искам да наблегна на плочките.) ?![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
7ми ден, второ ниво-завършен. Всички ли приключихте програмата? Нещо никой не пише....
И все пак да ви почерпя виртуално по случай рождения ден
p.s Някой да ми обясни как да направя така,че да се показват изображенията,че от много време не става. Преди нямаше проблеми.
Има още 2-3 клипчета от тази серия,също разделени на нива и ги О-Б-О-Ж-А-В-А-М!Е нормално - пристрастена съм към всякакви видове упражнения,които могат да ми натоварят корема
По темата:Аз от онзи ден съм в ПМС и сега 10-тина дни никакво подскачанеКато изляза от гадния период ще направя 1-во ниво за 5 дни (по 2 на ден) и после подхващам 2-ро и 3-то преди да навляза пак в гадния период
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
TrueStory - честит рожден ден! Дано всичките ти желания да се сбъднат и да постигнеш мечтаната фигура![]()
Аз бях стигнала до средата на 2 ниво, но бях без никаква диета и не направих почти нищо. Сега започнах отначало, но реших да ги редувам трите нива, тоест ден1 - ниво1, ден2 - ниво2, ден3 - ниво3 и така. Засега за мое учудване ниво 1 ми е най-уморителноСигурно защото има най-много подскачане. После ниво 2 най го мразя от трите и следва ниво 3 което има повече силови, но пак го предпочитам пред 2. Не знам дали ми разбрахте нещо :Д
Сега много се ядосвам, че пак не успявам да спазвам стриктно някакъв хранителен режим, и накрая ако пак нямам резултат, много ще ме е яд :@
Момичета, коя беше страницата във фб с надъхващите картинки?
Hostis Honori Invidia
Здравейте. Днес започнах 3-то ниво. Еее.... разказа ми играта.От два дена постоянно гледам "The biggest loser" ..сезон 14
Качвам една снимка, за малко стимул .. макар че не е знае колко добре, но аз имам още 1 цяло ниво все пак. Въпреки това правя и допълнителни упражнения за корем и това не е само от Джилиан. Но също има много за горене.
![]()
http://prikachi.com/images.php?images/232/6088232I.jpg
Barbie47 По-трудно ли е трето от второ ниво? То би било логично да е де, ама аз бях останала с впечатлението,че всички се оплакват най-много от второ.
Whatever....аз имам още два дни от второ ниво и нямам търпение за трето, щото почват да ми писват упражненията вече.
П.С Повече никога няма да ям руска салата (обожавам я попринцип). Вчера ядох и днес малко, щото беше останала и по време на тренировката се чувствах ужасно.....толкова ми беше тежко, повдигаше ми се, абе ужас! Та отказвам се от това зло![]()
Ами на мен ми мина много бързо, но упражненията за сила са само по-трудни. ... иначе jumping jacks с гирички ме уби![]()
Първоначално трето може да не ти се стори трудно(на мен така ми беше в началото ;д),
но някой упражненията са доста натоварващи.
Ох аз тотално зарязах 3 ниво.Ни ме интересно,не го правя с кеф.
Почнах уж да правя едни други упражнения,но днеска се замотах и
цял ден нищо не съм правила,ужас.
Отделно си мислих,че не обичам толкова сладко и няма да ми е трудно без него,
а всеки ден като изляза и си взимам нещо такова ;х.Нямам спирка ,а уж
си вярвах,че не обичам много.И вече искам малко краката ми и корема да се стегнат.
Имам чувството,че всички около мен са отслабнали пък аз все същота си стоя.![]()
Jumping Jacks с гирички ме съмнява малко да ги направя, ама поне сега като изгледах клипчето видях,че са само за 30 секунди. Аз като цяло много се мъчех на първо ниво точно заради това упражнение, понеже нещо си бях прецакала гърба. Сега обаче болката отмина и ще се пробвам. Иначе на трето ниво ми харесва факта,че доста упражнения са на постелката, а на мен така ми е по-приятно....може и да се заблуждавам, но ще видим скоро.
^ И аз така, нещо зарязах 3 ниво. Ходя навън да тренирам и изобщо нямах време да се занимавам последните два дни.
Както се опасявах - нещо много скучно ми става...
може и да сте споменавали назад в темата и да съм го пропуснала ,но с какво да се храня за да качвам килограми ,че съм останала без дупе![]()
Hostis Honori Invidia
hey.... Ami az v ponedelnik mislq da pochvam... Trqbva li nqkva dieta ili prosto da vnimavam s nqkoii vidove hrani ?
първото,което ми излезе в ума е фъстъчено масло
яж храни богати на въглехидрати - ориз,картофи и пр.
Започнах първо ниво отначало. Прецаках си тренировките заради боледуване. Скука ми е, броя оставащите минути и не знам как ще се боря с това еднообразие.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Утре последен ден на второ ниво и започвам трето....да видим то колко ще е страшно![]()
много ми е скучно.
натоварвам се ,да обаче не чувствам никакво удолетворение.
дори не знам на кой ден съм вече.
Аз пък си се кефя на програмата. Виждам резултати ....и мерките го показват, а и сама се усещам по-стегната, особено коремната област. Освен това ми действа много тонизиращо тренировката, че иначе цял ден ходя като зомби.
при мен беше така до края на второ ниво.
да,вярно едвам го издържах. ;д
но сега от както почнах трето,не ми харесва
както казах натоварват ме упражненията просто как да се изразя
не са ми "интересни"![]()
Просто си намирате оправдания!![]()
Queen of the Damned
Аз започвам от другата седмица да ходя на аеробика и йога. Много се надявам да си намеря и другарче, че сама принципно не обичам, ама пък ако няма - няма.
Най-интересното е, че спортният център, където ще ходя е в сградата, където ми шият роклята за бала, та ще мога да ги държа из късо.
Я да видим дали има навити да си направим една тема за здравословното хранене, че от вчера се чудя.![]()
Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 04-06-2013 на 05:56