- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
^Аз съм ЗА!
Queen of the Damned
И аз съм за,отдавна искам такава тема . ;д
Иначе до оправданията - може и така да е ,но като не ми харесва нещо
не мога на сила да го правя,затова преминах към други упражнения.
Не е лоша идеята с темичката.Вчера направих 2-ри ден от 3-то ниво и днес продължавам с 3-ти. Аз пък супер си я харесвам програмата.. Джилиан ми е такъв мотиватор и дори ми е кофти, че скоро я привършвам. Но след това ще започна някоя друга. Хайде дами успешен ден.
![]()
Джилиан е най-яката инструктурка! Много и се кефя на упражненията. Аз съм си изтеглила почти всички нейни програми, доста съм доволна. Пробвайте упражненията на Боб Харпър(Bob Harper), те също са доста добри!![]()
Queen of the Damned
Level 2 finishedИ мен Джилиън ме радва много и след края на тази мисля да си изнамеря още някоя нейна програма.
И на мен ми харесва идеята за темичката, но нали знаеш, че като я направиш ще влезнат върте 1000 разбирачки да обясняват как това и онова не било здравословно...
Последно редактирано от katii : 04-06-2013 на 14:37
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Здравейте! Аз напоследък имам огромното желание да се отърва от разни излишни килограми и до колкото виждам тук всички сте много доволни от програмата, но като гледам упражненията доста стягащи ми се струват. Не се ли натрупва прекалено мускулна маса от упражненията? И след като приключи програмата какво?
Съжалявам, че се намесвам така в темата, без да участвам пряко в нея, но съм напълно ЗА! По принцип в темата за диетите е нещо такова: има доста, които не искат да отслабват, ами просто да бъдат здрави и във форма чрез спортуване и хубаво хранене. Точно днес си мислех и за тема, в която да се пускат рецепти за каквото и да било, само че с натурални продукти, без рафинирани, избелени брашна, захари, хидрогенирани мазнини и тнт, с цел да извличаме максимално ползата от храните (нарочно не пиша диетични, защото здравословното не винаги е диетично). Ако се съберем повече искащите и никой не се навие да я направи, бих се заела аз![]()
Да, темата за диетите е нещо подобно, ама сякаш е прекалено объркано там. Добре е здравословното хранене да си се обособи в специална темаИдеята на Фрийк с рецептите също я подкрепям.
и аз точно за рецепти си мислих защото може би има
много като мен,които си нямат понятие и не знаят къде да търсят.
ами айде някой да се заеме да я направи.![]()
Момичета,тези,които пробваха програмата доволни ли сте?Че мисля да я започвам![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Аз съм доволна, въпреки,че още не съм я приключила. Има резултати![]()
Може ли да попитам какво ядохте по време на програмата и какво не?Какво ви беше менюто,ограничавахте ли се?Мисля скоро да започвам програмата,свалих си и трите части.![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Хайде правете темата и на мен ще ми е много интересна![]()
Подкрепяме я, много ясно :д
http://www.teenproblem.net/forum/sho...0#post10658870 - ето я и темата. Далеч не си приписвам заслугите, темичката е обща и на всички, давайте)
Току що видях прогрес снимката на Pamaa във Фейсбук (Fashion is my passion е страничката)
Направили са си някакъв албум за мотивация.
Трето ниво не е шега...хич! Като за първи ден ми беше по-трудно от второто (бая) Надявам се утре да е по-добре,че ще е голяма мъка иначе
![]()
http://prikachi.com/images/847/6100847m.jpg Направих си нещо като календар и си отбелязах от кога до кога кой левъл ще правяСвалих си и трите левъла и днес започнах програмата,имах чувството,че ще умра
![]()
Дано да издържа 30 дни,дано![]()
Момичета като правихте упражненията ограничавахте ли храната?Ядохте ли сладки работи,пихте ли газирани напитки?Какви храни ядохте?![]()
Ако си упорита ще издържиш. И аз първите 4-5 дена имах такава мускулна треска,че не можех да се мръдна, но с времето минава и става по-лесно. Аз не се ограничавам откъм храна, в смисъл не спазвам определена диета. Ям си готвено вкъщи, гладна не оставам,че иначе ще припадна по време на тренировката. От доста време не пия други неща освен вода и чай с мед, но това не е заради програмата, ами така си свикнах просто. Също не ям сладко по здравословни причини, освен някой бонбон или парченце шоколад от време на време, повече не смея. Хляб също не ям често и ако ям ще е пълнозърнест. Солта също ограничи максимално. Това е общо взето....най-важното е да не гладуваш. Успех![]()