.
Отговор в тема
Страница 33 от 68 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Така така така- 7 ден на 1во ниво ииии 7 дни ядене само на плодове- резултат -5кг. Чувствам си цялото тяло някак по-олекотено и стегнато. =]

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Свалила си 5 килограма за 7 дни?!?!? Това хич не е полезно, забави темпото. 5 кг е нормално да се свалят за месец, не за седмица (даже и за месец са много, но зависи от организма).

Голям фен
    Град
    София
    Ми, няма да е полезно, я! Тя, виж, че само плодове е яла. Продължавай в същия дух и после ше има:"Олеле майкоооо, върнах си килограмите двойно и тройно, що да прайм?"
    Queen of the Damned

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Момичета като правихте упражненията ограничавахте ли храната?Ядохте ли сладки работи,пихте ли газирани напитки?Какви храни ядохте?
    Виждам минало свършено време. Забрави го.
    Няма такова нещо като "ще ограничавам храната докато правя упражнения". Това е режим на хранете доживот. Помисли си дали би карала на ябълки още 2 месеца, да не говорим за 20 години.

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Ми, няма да е полезно, я! Тя, виж, че само плодове е яла. Продължавай в същия дух и после ше има:"Олеле майкоооо, върнах си килограмите двойно и тройно, що да прайм?"
    Интересно, миналата година по същото време бях на същия хранителен режим- само и единствено плодове за 20 дни, от 78кг станах 68 и, О УАУ те се задържаха, не съм качила нито грам, даже лятото свалих още 3 с упражнения, но точно тях си възвърнах зимата, преди да почна програмата бях отново 68.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto Виж мнението
    Интересно, миналата година по същото време бях на същия хранителен режим- само и единствено плодове за 20 дни, от 78кг станах 68 и, О УАУ те се задържаха, не съм качила нито грам, даже лятото свалих още 3 с упражнения, но точно тях си възвърнах зимата, преди да почна програмата бях отново 68.
    Ама не е никак полезно, нали знаеш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Днес пропускам, че съм на черешата, но утре ще направя упражненията два пъти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Момичето имаше някакъв проблем (май с холестерола) затова кара само
    на плодове по лекарско предписание.(поне така разбрах аз).
    Беше писала по-назад.

Да, по лекарско предписание е, и ако се спазват всички указания страничните ефекти са минимални и краткотрайни. 1во, че организмът се прочиства цялостно от всякакви токсини, вредни наслагвания, били те в храносмилателната или сърдечно-съдовата система, 2ро- имунната система се подсилва за дълъг период от време. За пример мога да посоча, че всяка една зима, включително тази през 2011/2012г. аз боледувах от настинки и грип, по няколко пъти на зима. След предишното плодуване(нач. на 2012г.) последната зима дори носа ми не е текъл, да не говорим за вдигане на температура и подобни симптоми. Нищо. Мога да приложа и една от безброй многото статии свързани с тази тема- http://www.zemianazaem.com/archives/70 . Изчела съм и книгата на самата Лидия Ковачева, смея да твърдя, че съм добре запозната с материята. Няма смисъл да разводняваме допълнително темата за 30 days shred с коментари за гладуването с плодове.

Току що си завърших тренировката за деня, нямам търпение да започна 2ро ниво. =]
    Последно редактирано от Spider4eto : 04-07-2013 на 19:19

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Аз приключих и с последното ниво.Не съм никак очарована..Съвсем малко по-стегнати си усещам краката и корема,но не е никаква съществена разлика ,каквато показват другите.. Чудя се сега да търся някаква друга програма на Джилиян или да почвам Insanity ..Моля ви ,дайте мнение за някоя друга програмка ..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto Виж мнението
    Да, по лекарско предписание е, и ако се спазват всички указания страничните ефекти са минимални и краткотрайни. 1во, че организмът се прочиства цялостно от всякакви токсини, вредни наслагвания, били те в храносмилателната или сърдечно-съдовата система, 2ро- имунната система се подсилва за дълъг период от време. За пример мога да посоча, че всяка една зима, включително тази през 2011/2012г. аз боледувах от настинки и грип, по няколко пъти на зима. След предишното плодуване(нач. на 2012г.) последната зима дори носа ни е текъл, да не говорим за вдигане на температура и подобни симптоми. Нищо. Мога да приложа и една от безброй многото статии свързани с тази тема- http://www.zemianazaem.com/archives/70 . Изчела съм и книгата на самата Лидия Ковачева, смея да твърдя, че съм добре запозната с материята. Няма смисъл да разводняваме допълнително темата за 30 days shred с коментари за гладуването с плодове.

Току що си завърших тренировката за деня, нямам търпение да започна 2ро ниво. =]
    За 20 дни си свалила 10 кг. Уау! И аз искам да посваля, не толкова много де, но поне 5-6 и не мога. Започнах програмата и
    днес ми беше 6тия ден. Ям здравословно от много време и пак не мога да сваля. Не виждам логиката. Направо съм отчаяна!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ама вие нали знаете, че килограмите не винаги са показател

Гледайте се в огледалата, бе, хора

В огледалата + мерки със сантиметърчето. Много ме е яд, че не се измерих преди да почна програмата. Друг мой любим вариант е снимки преди/след, действат супер мотивиращо!

anonymous708973
    Guest
    Ама си имала захранване, нали?

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Аз от днес започвам Ripped in 30 ..Wish me luck!
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Едната тренировка за днес е направена.
    Изваяла съм прасец, въпреки че кисна на първо ниво цяла вечност.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    България
    Ден втори от програмата,направих упражненията. :
    Ох,имам чувство,че ще падна както ги правя или пък,че ще се откажа.Видях много добри резултати в интернет,няма да спирам!
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Level 3, Day 2. По-леко ми беше от вчера, но ...много интересно,че имам известна мускулна треска на корема Досега такива болежки имах само първите дни. Да се надявам,че това е добър знак.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама си имала захранване, нали?
    Ако беше за мен въпросът- да, задължително със захранване, то е дори по-важно от самото гладуване, защото ако не се направи както трябва може доста да се повреди организмът.

Град
    Пловдив
    Момичета ,приключих с 2-ро ниво , вчера си направих един ден почивка и днес започвам 3-то ниво.
    Вече съм свалила 5 кг. Много съм доволна
    "Не знам кой е измислил високите токчета, но всички жени му дължим много"
    - Мерилин Монрo

Да попитам почива ли се между нивата? Изобщо някога взима ли се почивка? Днес ми беше първия ден. Дано имам мотивация, че бързо се отчайвам...

На мене ми доскуча...днес направих 2 ден от 3то ниво,но ми е еднакво и тъпо и мисля да го спирам...
    Междувременно ходя на тае бо 4 пъти в седмица,на танци 1 път и тичам по 5 км Събота и Неделя....
    Ще си харесам някаква друга нейна програма или Инсанити...не знам.

Цитирай Първоначално написано от Laana Виж мнението
    На мене ми доскуча...днес направих 2 ден от 3то ниво,но ми е еднакво и тъпо и мисля да го спирам...
    Междувременно ходя на тае бо 4 пъти в седмица,на танци 1 път и тичам по 5 км Събота и Неделя....
    Ще си харесам някаква друга нейна програма или Инсанити...не знам.
    а имаш ли резултати?

Супер фен
    Град
    България
    Level 1,Day 3 стискайте палци да продължавам. И междудругото взима ли се почивка между нивата?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си