.
Отговор в тема
Страница 38 от 68 ПървиПърви ... 2834353637383940414248 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Голям фен
    Град
    София
    ^Последно какво искаш да спазваш- диета или хранителен режим?
    Queen of the Damned

Хранителен режим

П Е Т Ъ Р

Искам да Ви попитам, понеже съм решила да топя подкожните мазнини и да се стегна, какво точно трябва да правя? До колкото знам с хранителен режим (Мога ли да си намеря някакъв в интернет?) и кардио се топят мазнини. Отделно други упражнения за стягане. Мисля да почвам да бягам, да правя тае бо например и да започна програмата, ама не знам правилно ли съм се насочила. Ако може малко да ми разясни някой, ще бъда много благодарна.
    Последно редактирано от Blessed_ : 04-22-2013 на 15:59

Голям фен
    Град
    София
    Ако искате хранителен режим, просто спрете всички вредни и боклучави храни като фаст фуудчета, макшитове, чипсове, шоколади, пасти, бонбонки, ала бала и наблягайте на домашната храна- риба, пилешко, зеленчуци, плодове, ядки и т.н. А в Интернет, колкото щете хран. режими и спорт, ъф корс!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Ако искате хранителен режим, просто спрете всички вредни и боклучави храни като фаст фуудчета, макшитове, чипсове, шоколади, пасти, бонбонки, ала бала и наблягайте на домашната храна- риба, пилешко, зеленчуци, плодове, ядки и т.н. А в Интернет, колкото щете хран. режими и спорт, ъф корс!
    Аз съм ги спряла от вече близо 2 месеца, обаче не знам в какво количество да ям от определените групи храни и въобще на кои групи трябва да наблегна, а хранителен режим нещо не успявам да си намеря, намирам за отслабване, поддържане на теглото и качване, а аз нямам много да свалям, така че за отслабване май не ми е опция хмм, не знам. Искам да е предимно за мазнините. Не съм особено наясно с нещата.

Голям фен
    Град
    София
    В случая яж по малко, но по-често и докато дъвчеш смилай добре храната, т.е. не бързай докато се храниш, защото и това е от голямо значение! Тук намерих някакъв примерен хран. режим http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p18186.html , лично аз съм си измислила мой си, ако искаш и ти така направи.
    Queen of the Damned

В случая яж по малко, но по-често и докато дъвчеш смилай добре храната, т.е. не бързай докато се храниш, защото и това е от голямо значение! Тук намерих някакъв примерен хран. режим http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p18186.html , лично аз съм си измислила мой си, ако искаш и ти така направи.
    Благодаря.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Днес си направих снимки "преди" и след един месец ще показвам страхотни резултати. Но не правя 30 days shred. В този ред на мисли би била полезна сборна тема Тренировки (пускам муха за ентусиасти).

Голям фен
    Град
    София
    ^Айде!
    Queen of the Damned

Ден 8, ниво 1.
    Искам да попитам колко време след тренировка е хубаво да се консумира храна, защото някъде назад в мненията видях, че пише преди 30-тата минута след тренировка, някъде след 30-та, а отделно ми казват, че изобщо не е добре да се яде след тренировка... Мисля, че съм доволна от порграмата. Преди да я започна не съм се притегляла, нито пък съм се мерила, само си направих снимки за сравнение, но по дрехите виждам, че има някаква промяна, макар и малка.

Хей! Успяхте да надъхате и мен. Сега ще направя Day1, Level1. Имам да сваля поне 5-6 кг и да се стегна, ама много. Миналата година Януари месец успях да сваля 5-6 кг - от 68 на 62. Не знам защо спрях тогава, сега малко съжалявам. Оттогава съм качила 2 кг до сега, но адски много съм се отпуснала. Сега съм си сложила за цел за месец и половина да сваля тези килограми и да се стегна поне малко. След това идва лятото - повече излизания, повече време с трениране навън. Само едно нещо малко куца - астматичка съм. Надявам се с тренировките да стана по-издържлива.
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ Успех

Много ми е чудно обаче как виждате резултатите за има-няма една седмица.

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Тези, които имат повече за сваляне, много по-лесно горят калории и топят килограми.

Голям фен
    Град
    София
    ^Ха, интересно!
    Queen of the Damned

1 ден - готов! На места не ми стигаше въздух и спирах до края на упражнението. Утре ще тренирам следобед като се върна от училище, т.е към 7:30. Ако направя тренировката предиобед, това означава пак да изляза мокра коса...ама ще видим.

Day1, Level1 от сега усещам, как утре няма да мога да стана от леглото От 4 дена съм спряла сладкото и хляба (ям по една филийка многозърнест хляб на обяд) пия промишлени количества вода, но много ми се вие свят.

Голям фен
    Град
    София
    ^Какво закусваш?
    Queen of the Damned

Закусвам предимно овесени ядки с кисело мляко и добавям или сушене плодове или ябълка настъргана и малко сурови ядки. За обяд риба или пилешко с някаква салата. Вечер таратор с яйца по панагюрски. Това са основните продукти които съчетавам при хранене.

Не си усещам ръцете, раменете и гърба. Не знам, май наистина натовварването там е по голямо. Едвам си оправих леглото...

Голям фен
    Град
    София
    ^И аз същото закусвам. Ама, те попитах нарочно, щото нали казваш, че ти се виело свят! Към закуската си можеш да добавиш и нещо хлебно, например.
    Queen of the Damned

Да ви се похваля- ден 2 - завършен=> вече ме боли дори когато дишам.Краката съвсем малко ме наболяват, корема въобще, но ръцете, раменете и гърба, вече и гърдите - толкова са болезнени.
    П.с Няма да има достъп до лаптопа 2-3 дена и не знам доколко ще посещавам форума да си отчитам резултатите

Супер фен Аватара на girl91
    Аз преди време започнах програмката, но направих само около 6-7 дена от 1-во ниво. Първоначално имах мускулна треска на краката няколко дена. Започнах отново упражненията, днес трябва да направя 9-ти ден от 1-во ниво, нямам мускулна треска. Мисля да ги комбинирам с тичане, вчера ходих за първи път да тичам, но доста се изморявам.

Ох и аз съм същата работа а пропускам лицевите опори, че на тях не издържам. Да взема да включа повече плодове ли? Картофи и ориз мога ли е да ям, че още им се чудя? Не съм на диетар но имам нужда да по изчистя малко мазнини.

Голям фен
    Град
    София
    ^Можеш да ядеш! Поне 2 пъти в седмицата. Няма от какво толкова да се притесняваш, а просто си тренирай!
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на tonssy
    ^Можеш да ядеш! Поне 2 пъти в седмицата. Няма от какво толкова да се притесняваш, а просто си тренирай!
    +
    Няма кво толкова да ви е страх от картофите и ориза. Картофите, стига да не са пържени, в умерени количества няма да ти навредят. Оризът, ако го замениш с кафяв- още по-добре Ключът е в количеството и вида на храната И тренировките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си