.
Отговор в тема
Страница 40 от 68 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Ден 6 завършен. Обаче започват нещо да ми омръзват упражненията, още 4 дена...
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Изчетох цялата темичка и ме мотивирахте да започна и аз.
    Започнах да чета самата тема от няколко дена и мислих ли,мислих,кога да започна.Реших,че 1 май ще е най-добре,защото програмата е за 30 дена и по-лесно ще се ориентирам кога ми е първо ниво,кога-второ и кога-трето,както и кой ден от нивото е.Все пак,направих си нещо като календар с легенда,т.е. всеки ден на всяко ниво ще го отбелязвам с различен цвят.

Проблемна зона е коремът ми.Мисля,че нямам талия,и затова коремът ми седи малко отпуснато.Искам малко да го стегна,а разбрах,че с 30 Days Shred коремът се стягал.Ръцете ми са долу-горе ОК,поне аз така мисля,а краката ми не само според мен са перфектни.Както и да е,това не е кой знае колко важно.

Станах не много рано,взех си телефона,включих безжичния интернет и пуснах видеото от YouTube.Реших,че ще слушам какво говори Джилиян,и ще го изпълнявам.Гледала съм level 1 и преди,но не докрай.Затова от време на време се взирах в екрана на телефона.Разгряването беше супер,включително и Jumping Jacks(JJ).Най-много ми хареса JJ,с изключение на това,че бюстът ми е големичък и когато подскачах,макар и със спортен сутиен,той пак си се мърдаше нагоре-надолу и това ме дразнеше.Не харесах от цялата тренировка и упражнението от минута 13:52-3 ( http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 ),което се нарича май bicep sircles.Където е сгъвката на дясното коляно ме болеше ужасно при приклекване...Както и да е,издържах и се гордея със себе си.Смятам да продължа,още повече,че ми е любопитно как ще бъда в следващите нива...Мускулна треска нямам,дори ми стана още по добре,повдигна ми се настроението.

Колкото до яденето,днес изядох половин шоколад Своге,млечен,със стафиди и лешници,което е около 12 блокченца и това въобще не го харесах...Закусвах принудително питки,добре,че поне изядох само половин малка,защото ми се видяха супер мазни,нищо,че баба ми се е потрудила,уважавам труда ѝ,но не обичам твърде мазно.Доста тиквени семки изядох,също.Обядвах малко пиле с ориз,без хляб и без овкусители.Ядох Активия Закуска с ябълка,вечерях половин филийка хляб с малко домати и краставици без сол.Не е много здравословно,особено закуската и този шоколад,затова много ме е яд сега...Дано утре да хапна нещо по-здравословно...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

От утре започвам и аз. Определено!

Днес направих втората си тренировка.Бях малко по-бърза и с по-малко болки.

Закусвах малко домашен козунак,с чашка прясно мляко,после ходих да тичам 30 мин.,след това изядох 2 лъжички сладолед и ми се наложи отново да изляза.Обядвах зелена салата с репички.Ядох малко семки и малко бирен фъстък,още малко сладолед и вечерях корнфлейкс.Имам малък напредък откъм здравословно ядене.Не ми е проблем да огранича закуските от типа на джобове,пици,хамбургери и др. тестени закуски.И без това напоследък си правя сандвич за училище,а и нарочно не нося пари в себе си,защото когато имам пари,съм на вълна харчене и ще си купя и някой и друг джоб,някакви бисквити и после ще ми гризе на съвестта,че съм изхарчила безсмислено пари,след като така и така имам закуска,която ме засища...
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Аз оставям Джилиян и започвам Инсанити,просто вече упражненията на Джилиян са ми много лесни и никакво натоварване не усещам.Някой др да е правил Инсанити и да е доволен?
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен Аватара на weheartiit
    аз съм ги пробвала,но са ми трудни .
    скоро мисля пак да пробвам ама съм някаква стресната от тях
    успех иначе на теб,натоварващи са и ако си постоянна със сигурност ще имаш резултати

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    аз съм ги пробвала,но са ми трудни .
    скоро мисля пак да пробвам ама съм някаква стресната от тях
    успех иначе на теб,натоварващи са и ако си постоянна със сигурност ще имаш резултати
    Благодаря ти много!
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Вчера си направих малка почивка от тренирането, т.е дне ми беше 9 ден от 1 ниво. Слде малко заминавам извън града и ще се върна в неделя вечерта. Не знам кога е си направя 10 ден, ще видим

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението

Закусвах малко домашен козунак,с чашка прясно мляко,после ходих да тичам 30 мин.,след това изядох 2 лъжички сладолед и ми се наложи отново да изляза.Обядвах зелена салата с репички.Ядох малко семки и малко бирен фъстък,още малко сладолед и вечерях корнфлейкс.Имам малък напредък откъм здравословно ядене.Не ми е проблем да огранича закуските от типа на джобове,пици,хамбургери и др. тестени закуски.И без това напоследък си правя сандвич за училище,а и нарочно не нося пари в себе си,защото когато имам пари,съм на вълна харчене и ще си купя и някой и друг джоб,някакви бисквити и после ще ми гризе на съвестта,че съм изхарчила безсмислено пари,след като така и така имам закуска,която ме засища...
    И кое по-точно е здравословното? Ако на това викаш здравословно,представям си какво си яла преди....

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението

Като изключиме салата, всичко друго е epic fail!
    Queen of the Damned

Днес ядох за закуска едно варено яйце,обядвах зелена салата с репички и малко пилешко месо,вечерях салата домати и краставици без олио,оцет и др. овкусители.Междинно съм хапнала само 2 парчета натурален шоколад и това беше за днес.

Относно тренировки,след всеки изминал ден ми става по-лесно и по-лесно.Вече проблем остана Jumping Jacks,защото много ми се мята бюстът нагоре-надолу,докато подскачам.Вече ми е трети ден,утре ще направя четвърти.

П.С.:Каквото исках да си кажа,го казах на ЛС,няма смисъл да спамя излишно темата
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Супер фен Аватара на Deadlock
    ^ вярвам, че ще ти се отрази добре, ако ядеш повече (около тройно-четворно :Р). чети в bb-team.org статиите за хранене!

^ малко ти е сега храната ,наистина
    хубава е ,но е малко

инсанитито е страхотно.. пробвайте го и няма да съжалявате,доста по-добро е от упражненията на джилиян ,а и шон е страхотен ))
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

?
    Това какво трябваше да е ? :ДД Гърбът и не е прав, ако ни я даваш за перфектен пример.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Започнах и аз програмата най-накрая. Днес направих 2 ден от 1 ниво. Определено ми беше по-лесно от вчера, но ме натоварват най-вече упражненията за ръцете, защото тази област почти не съм я тренирала. Правя си и няколко други упражнения, спазвам си хранителния режим и се надявам да има някакъв ефект.

Здравейте и от мен! Минах вече 6 дни от 30ds. Днес ми е седмият и честно казано упражненията започнаха да ми омръзват. Хубавото е, че всеки ден ми става все по-лесно ^^ Нямам търпение да дойде ден 11, за да видя дали има някакъв резултат.

Здравейте айде и аз да се включа. Току що свърших първия ден от 1 ниво. Добре де 2 беше ама го броя като първи щото вчера уж да внимавам кво правят и толкова го направих... да ви кажа честно не ми вдъхва доверие цялата тая работа...окей резултатите са супер и всички изглеждате доволни ама де да знам. Тея лицеви ме убиват ама ще ги преживея де...до преди два месеца правех всякакви подобни упражнения + доста ограничено ядене в продължение на 4 месеца...ама като не видях резултати съвсем се демотивирах...така де сега пак съм на 6 пък да видим какво ще стане.
    Последно редактирано от TheBlackPanther : 05-22-2013 на 16:01
    Shh...<3

Голям фен
    Град
    София
    Аз пък днеска правих упражнения с дъмбели от по 10кг. и нямам търпение да дойде утре и да се събудя с ръце като на Шварценегер.
    Queen of the Damned

Айде хора до къде сте?
    Shh...<3

Повече от фен Аватара на lovelywords
    И мен ме мотивирахте и мисля да започна от утре,но проблем ми е храната, защото ми е трудно да огранича тестените и сладките изделия..

Охх...аз завърших първо ниво, после ми дойде и ме боля корема една седмица (направо беше някакъв ужас:Х), следващите седмици бяха много натоварени и все не ми оставаше време за тренировките - буквално. Трябва да почна пак, мисля за загрявка 1 ден от първо ниво и после си продължавам новрмално с 10 дена 2 и после 3...

Момичета имате ли проблеми с упражненията, аз не мога да ги изкарам до край.
    Започвам да треперя цялата, става ми лошо, и после съм скапана цял ден.

^ Ако не си спортувала преди,може би натоварването ти идва в повече (макар че упр. не са особенно трудни).
    започни с нещо по-леко и като свикнеш си продължи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си