.
Отговор в тема
Страница 43 от 68 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз съм до там, но следващите 3 дни няма да съм в града => няма да мога да правя упражненията и не знам дали трябва да се почва пак. Мисля, че просто вместо 10-те предвидени дни за ниво 1, ще направя 12-13.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Всъщност днес си направих 7ми ден. Утре 8ми, но уикенда ще съм във Варна и пак няма да мога да направя нищо. Ще си ги наваксам де. Днес тренировката ми мина супер, не се изморих изобщо, сравнение с миналите пъти.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Здравейте момичета! Попаднах на темата случайно и много се мотивирах. По принцип нямам проблем с килограмите просто искам малко да се стегна. До преди месец тичах всеки ден, но така и не видях резултат. Сега реших да комбинирам тази програма с една с клякания пък да видим какво ще стане. Успех на всички!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Като се прави тази програма, всеки ден ли трябва да се тренира или може да се правят почивки, просто да повториш упражненията на ниво едно 10 пъти (и естествено, че ще ти отнеме повече дни, не 30, но просто се чудех).
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

^^ Всеки ден трябва.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Като се прави тази програма, всеки ден ли трябва да се тренира или може да се правят почивки, просто да повториш упражненията на ниво едно 10 пъти (и естествено, че ще ти отнеме повече дни, не 30, но просто се чудех).
    Може да правиш почивка в неделя и да редуваш с кардио.Имаше нещо като календарче направено от самата Джилиан или пък съм чела някаква статия,но ще потърся и ще ти кажа.

Red face

Здравейте, момичета! Отне ми 2 дни да прочета цялата тема.Надъхахте ме, въпреки че забелязвам че някои от вас са се отказали на определен етап от програмата.Аз най-вероятно ще я почна след 5 юли защото ще ходя на гости за една седмица и няма да има как да тренирам.По принцип имам мазнини за сваляне и стягане.Преди една година бях 64кг и се бях записала на спининг,общо взето правих само кардио и грешката ми беше че не правих силови за да се стегна.Свалих доста килограми в кратък срок.За 3 месеца станах 54кг. и доста се понацепих от стрии. Сега бягам от време на време по 6км. и редовно си правя упражнения за ръцете, тук да ви постна кои са, може да ви харесат.
    http://www.fitsugar.com/10-Minute-Ar...Video-22959099
    От начало доста ме боляха ръцете, но не се отказах и за седмица видях видима разлика.
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=etrS2iJ8Rs4 Ето и една моя любима тренировка която ме оставя без дъх, прави се 3 пъти.
    Като цяло се храня здравословно.В къщи всички сме на разделно хранене, баща ми е решил да сваля корема, и така ни е надъхал че сега сме всички в борбата към по красиво тяло хехе.

Голям фен
    Град
    София
    ^С тия простички упражнения, тела не се правят! Или тренираш като вол (с дъмбели, щанги, пудовки и т.н.) или нищо не правиш! Лигавите се само!!!!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    ^С тия простички упражнения, тела не се правят! Или тренираш като вол (с дъмбели, щанги, пудовки и т.н.) или нищо не правиш! Лигавите се само!!!!
    Не може ако си начинаещ директно да скочиш към щанги и прочие.И освен това не всички са спортни натури.

Голям фен
    Град
    София
    ^Може! Ама, вас ви е страх да не станете прекалено мускулести.
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Няма да споря че е нужно бая бъхтене за да направиш хубаво тяло.Все пак аз съм на мнение че е по добре и малко да правиш от колкото абсолютно нищо.Аз казах че на 5ти юли почвам яките тренировки.

Какво ми става...толкова ме мързи днес и не ми се прави нищо

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Какво ми става...толкова ме мързи днес и не ми се прави нищо
    Ставай веднага!

Направих си я снощи към 1

Хеййй, защо никой не пише вече?
    На мен днес ще ми е 3ти ден от 2ро ниво. Не виждам някаква промяна в тялото си.
    Имам едно въпросче какво мислите за тези програми http://fitnesinstruktor.com/ ?

Аз я започвам след малко.

Днес ми беше 4-ти ден и се чувствам просто супер. Не виждам разлика, но смятам, че още е прекалено рано.

Доста четох за тези упражнения и най-сетне се реших и аз да ги пробвам. Ще кажа само едно - Джилиан е велика!!! Днес ми беше едва първия ден, очаквах че ще е трудно, но упражненията всъщност са лесни стига да си достатъчно упорит. В последните дни бях попрекалила с хапването и качих някое друго килце, така че тези упражнения ми се сториха прекрасни. Ефекта е моментален - говоря за цифри, не за мускули те се оформят по-дълго. Та преди тренировката тежах 62,7, а след тренировката едва 62,0. Гледах кантара като гръмната. Усилията определено си струват и съм крайно решена да правя упражненията всеки ден, независимо от всичко!

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Не съм ги пробвала, но бг-мамите бяха страшно доволни от тази Румяна.

Днес ми е 6ти ден от 2ро ниво. След това направих и кардиото на Джилиан. Много готинко беше
    Иначе от програмата си давам някои друг ден почивка. Мисля, че съм се стегнала леко и има резултат.

А да попитам как се прави тази програмка http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w ?
    Колко време и тн?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз направих огромната грешка да спра да тренирам. -_-
    Някой правил ли е turbofire?

Град
    BG
    ^ И аз спрях и сега ме е яд.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми