Здравейте. И аз го започнах Шреда. Day 4 Level 1. Всеки ден ще се отчитам. А да Ви питам това всичко добре ли е което го правя. Значи започвам сутрин изпивам една чаша истискан лимон с малко вода и 4 парченца Натурален шоколад като мине половин час започвам да Тичам по половин час и скачам на въже. След това си правя Шреда. След като мине 1-2 часа ям или препечена филийка със сирене домат краставица и яйце, но яйцето не го ям всеки ден и само се чудя с какъв протеин да го заменя. (Вашите предложенияя?) илии мляко с овесеня ядки. След 1 час някакъв плод, но задължително без Банан,щото е много калоричен а и без това не ми и харесва) След 1-2 часа Ям каквото има вкъщи, но не и Пържено и Всякакви такива вредни неща, най-вече такива Варива ям и когато има месо също. След 2 часа ям плод след 1 час пак плод,доо 7 часа плодове а и понякога си хапвам една шепа орехи. Във 7 часа ми е вечерята като ям салатка от домати и краставици и малко сиренце или пък каквото съм яла на обяд. Според вас този хранителен режим добре ли е? Да вмъкна ли още нещо или да махна ли? Какво ще кажете. ))))))