.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от daniela. Виж мнението
    А да те питам може ли дадеш линк към тази програма и как се изпълнява с Level 1,2,3 ли е или просто една тренировка...? Малко повече инфо ако може, че ме заинтригува
    Здравей, миличка!
    30 Days Shred е програма на Jillian Michaels.
    Програмата е разделена на 3 нива, всяко от които се прави по 10 дни (1 ниво - 10; 2 ниво - 10 и 3 - 10).
    Напиши в гугул и ще ти излязат и снимкови материали на хора, които са я правили програмата. Теми във форуми също, отзиви и тн.

POLINUTE, лелееее..браво! Респект! Браво, браво!
    И мен много ме мотивира.
    Сподели подробно с какво си се хранила. Примерни закуски, обеди, междухранения, вечери (че изобщо не разбирам като ми кажат ``ами въглехидрат, после протеин``). Аз се сещам за малко храни, а то има толкова разнообразни храни. Затова ми Трябват примери ако не те затруднявам де

Можеш и да си пишеш менютата за деня, мисля, че на всички ще е много полезно.

ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!

П.П Браво и на всички, които се захванаха да тренират упорито за здраве и тонус. Разбира се и за оформяне или поддържане на стегнато тяло. И ще продължават занапред да го правят, а не е само сега заради лятото! Нека продължаваме в същия дух!
    Последно редактирано от lqlq89 : 07-12-2013 на 14:51
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си